Japonia grala niestety tylko 45 minut, szkoda, ale to za malo jak na Brazylie i na awans do 1/8
Cieszy mnie takze awans Australii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 cze 2006, 23:11
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 cze 2006, 23:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 cze 2006, 23:13
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2006, 23:19
swiete slowaLukaz pisze:Więcej takich meczy, mundial co roku i nie dożyłbym 30 lat Zemdlał
nawet trudno wyjasnic o co mu chodziloLukaz pisze:Sędzia Graham Poll powinien zostać ogłoszony gwiazdą meczu bo jego decyzje na to zasługują:
Mam nadzieje ze Guus powtorzy to co osiagnal z Holandia i Korea - a tak na marginesie ciekawe co cudotworca zrobi z repra RosjiLukaz pisze:W kolejnej rundzie Australia spotka się z Włochami z pewnością będzie to bardzo emocjonujący pojedynek w któym Kangury nie stoją w cale na straconej pozycji. Oj będzie się działo... Łypiący
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 cze 2006, 23:49
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 cze 2006, 23:56
*_Zaza_* pisze:Nie widziałem do końca wiec napiscie czemu Dida opuścił boisko ? tak o sobie czy coś
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2006, 0:07
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 23 cze 2006, 0:19
bardziej kożystne dla Ronaldo było pozostanie na boisku i szansa na strzelenie jeszcze jednej bramkiNiggaz pisze:Z tą zmianą bramkarza to dziwne. Nastąpiła ona po tym jak Ronaldo strzelił drugiego gola. Liczyłem na to, że Parreira w ostatnich minutach zdejmie własnie Ronaldo, aby ten dostał indywidualne oklaski. Należało mu się.
LAtifa_19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 cze 2006, 0:19
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 cze 2006, 7:56
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 cze 2006, 8:09
Dokładnie , to co on wyprawia jest niesamowite , Australijczycy nie dość , że wyszli z grupy to jeszcze grają piękny futbol , aż chce się oglądać.Hiddink trenerskim geniuszem
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: realmania » 23 cze 2006, 11:47
realmania
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2006, 13:08
Póki co Ronaldo wyrównal rekord Gerda Mullera. Oczywiście mam nadzieję, że jeszcze coś strzeli i pobije rekord. Stać go na to chyba.Diamen23 pisze:No i bohater meczu Ronaldo , zawodnik , który nie przekonywał w ostatnich meczach pokazał , że jest najlepszym zawodnikiem świata jeśli chodzi o wykończenie akcji , potrafi strzelić z każdej pozycji. Pobił rekord Gerda i przeszedł do historii , mam nadzieję , że to nie koniec jego goli w MŚ.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 23 cze 2006, 13:27
Niggaz pisze:Póki co Ronaldo wyrównal rekord Gerda Mullera. Oczywiście mam nadzieję, że jeszcze coś strzeli i pobije rekord. Stać go na to chyba.
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2006, 13:32
Mentor
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio