Mamusiu, czy ja jestem dziwny? - Strona 9

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 sie 2006, 11:24

Patol pisze:W szkole zawsze spie
Patol pisze:na lekcjach zawsze z grupa kumpli rysujemy fajne fury z tylu zeszytu
Przeciez w szkole zawsze spisz...

Mi sie jedno przypomnialo:
- nie lubie Motylka ;)

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 07 sie 2006, 12:20

Martinho pisze:Patol napisał:
W szkole zawsze spie

Patol napisał:
na lekcjach zawsze z grupa kumpli rysujemy fajne fury z tylu zeszytu

Przeciez w szkole zawsze spisz...
No wiesz, to roznie bywa.

Generalny
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Generalny » 02 wrz 2006, 8:09

Nie zasypiam bez radia ,nigdy !
Przykładam wielką wagę do małych rzeczy :)

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 02 wrz 2006, 10:21

Fajnie sie czyta te posty :D

Z tego co ja sobie przypominam to:

- zawsze jak ide chodnikiem to musze przejsc po wszystkich plytkach, ktorych kolor rozni sie od wiekszosci i po wszystkich studzienkach telekomunikacyjnych, nawet gdybym mial isc slalomem. Czesto przy tym depcze na przerwy zeby na pewno nic nie ominac :D
- latem jak siedze w oknie to licze samochody o poszczegolnych kolorach i porownuje ktorych jest wiecej,
- prawie zawsze jak ide po pasach to robie kroki po pasach bialych. Nigdy nie ide czanymi,
- telefon zawsze mialem w lewej kieszeni a klucze w prawej ale musialem zmienic bo klucze porobily dziury w kieszeniach i wypadaly a telefon nie wypada ;)
- nienawidze gdy szafki albo szuflady w kuchni sa niedomkniete,
- zawsze jak zasypiam musze miec pozalaniane zaluzje-jak probuje zasnac a wiem ze ktoras nie jest zaslonieta to mnie cos trafia,
- mimo ze jestem praworeczny to zeby umyje tylko lewa reka :roll:

To na razie tyle. Jak cos mi sie przypomni to napisze :)

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 02 wrz 2006, 12:04

No to ja tez napisze :) :

- portfel w lewej kieszeni
- mobajl w prawej kieszeni i koniecznie gumy do zucia
- zawsze jak ide spac, to wlaczm lampke nocna i czytam jakis jeden artykul Pilki Noznej, albo ksiazke, inaczej nie zasne...
- jak wracam z treningu (a mam do boiska dobre 1,5 km) co chwile sprawdzam czy wszystko wzialem (korki sa, stroj jest, poszli dalej :wink: )
- co 5 min sprawdzam poczte w outlook'u
- jak ogladam film na kompie, zazwsze musza byc drzwi zamkniete, zeby nie slychac dziadka TV 8) , zawsze przykryty kocem (moze byc +40, a ja i tak pod kocem hehe). A, i zawsze cos do picia i zagrychy przy filmie, bo inaczej to strasznie nudno :P
- zawsze po obiedzie bierze mnie ochota na slodycze
eraz ubzdurałem sobie że jeszcze mi nie przeszło i tak mało jem, że szkoda mówić. ALE MLEKA DO TEJ PORY NIE PIJĘ (!!!) i nikt mnie nie zmusi, kiedyś próbowałem pić to miałem odruch wymiotny.
Kurcze, u mnie to samo... mleko, ser :nein: No, teraz od tygodnia mam sie troche zmienilo- czodziennie szklanka (o,5l) kakao z mlekiem, bo cos slabo rosne ;)

Musi wsio, ale jak se przypomne to dopisze

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 wrz 2006, 15:22

ja mam tak ze jak mam dlugie spodnie od pidzamy to musze miec je naciagniete tak ze odkryte sa tylko stopy bo inaczej mnie szlag trafia a jak spie w krotkich spodenkach to nic nie mam mimo ze cale nogi sa gole ;P wiem ze to glupie

a i zawsze jak ide juz spac to musze sprawdzic czy swiatlo w piwnicy jest zgaszone(bo juz wielokrotnie tak bylo ze palilo sie cala noc) to moze jeszcze nie jest dziwne ale ja zawsze jak jestem w poblizu tych drzwi to musze to sprawdzic nawet jak juz 10 razy sprawdzalem i jestem juz na 100% pewien ze jest zgaszone

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 16 wrz 2006, 13:07

Jagiellonczyk pisze: Kurcze, u mnie to samo... mleko, ser No, teraz od tygodnia mam sie troche zmienilo- czodziennie szklanka (o,5l) kakao z mlekiem, bo cos slabo rosne

Muszę się przyznać... Każdy mój kolega wyższy, często o głowę! Jestem filigranowy- chuchro!

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Re: Mamusiu, czy ja jestem dziwny?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 sie 2013, 22:06

podbijam, a co

- nie potrafię pisać/gadać po angielsku, jestem w stanie obejrzeć serial/film z napisami ale żeby samemu coś stworzyć - dramat. prawdopodobnie wiąże się to z następnym punktem
- mam najgorszą pamięć świata - nie jestem w stanie zapamiętać prawie nic, nie pamiętam żadnych dat z historii, nie pamiętam co robiłem w zeszłym tygodniu, nie pamietam jaką książke aktualnie czytam, nie pamiętam na którym odcinku skończyłem oglądać serial, nie pamiętam z kim grały moje ulubione druzyny w ostatniej kolejce (nie mówiąc o poprzednich)
- przez to też mam ogromne problemy z ortografią, kiedyś w ogóle nie robilem błędów, odkąd przestałem chodzić do szkoły i pisać ręcznie czasami muszę najprostsze słowa sprawdzać w googlach, takie jak np zdarzyć [*]
- ogólnie mam problemy z językiem polskim (kiedyś nie miałem, płynnie i ladnie się wypowiadałem, słowo pisane też bez problemu), teraz składam zdania jak przygłupi gimbus i często używam zamienników albo w ogóle rezygnuje z napisania czegoś, bo nie wiem jakiej składni uzyć/odmienić dane słowo/itp
- w kibelku muszę coś czytac, kiedy nie mam pod ręką książki/mam rozładowaną baterie w lapku to biorę ze sobą cokolwiek, nawet jesli przeczytałem to już 10 razy. kiedy zupelnie nic nie ma to czytam skład kosmetyków napisany na opakowaniach
- nienawidzę ludzi i nie chce mi sie z nimi rozmawiać najczęsciej, kilka lat temu byłem przeciwieństwem tego
- oceniam wszystkich po pozorach, sprawdza się w 95%
- znudziło mi sie słuchanie muzyki, kiedyś towarzyszyła mi przez prawie cały dzień, dzisiaj potrafię nie przesłuchać ani jednego tracka przez cały tydzień
- nie potrafie sie skupić na filmie/serialu, co 10 minut pauzuje i przeglądam internet
- kiedy przegrywam na konsoli czasami dre sie na całe gardlo i napieprzam pięscią w ściane/wezgłowie łóżka
- cały dzień spędzam w domu w pozycji leżącej
- nie umiem usnać bez przykrycia, obojętnie jak jest gorąco
- nie usnę w skarpetkach

pewnie jeszcze full rzeczy ale nie przychodzi mi nic innego do głowy na chwile obecną
Ostatnio zmieniony 05 sie 2013, 22:10 przez rekinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 sie 2013, 22:08

rekinho pisze:- nie usnę w skarpetkach
A w stopkach?

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 sie 2013, 22:33

rekinho pisze:podbijam, a co

- nie potrafię pisać/gadać po angielsku, jestem w stanie obejrzeć serial/film z napisami ale żeby samemu coś stworzyć - dramat. prawdopodobnie wiąże się to z następnym punktem
- mam najgorszą pamięć świata - nie jestem w stanie zapamiętać prawie nic, nie pamiętam żadnych dat z historii, nie pamiętam co robiłem w zeszłym tygodniu, nie pamietam jaką książke aktualnie czytam, nie pamiętam na którym odcinku skończyłem oglądać serial, nie pamiętam z kim grały moje ulubione druzyny w ostatniej kolejce (nie mówiąc o poprzednich)
- przez to też mam ogromne problemy z ortografią, kiedyś w ogóle nie robilem błędów, odkąd przestałem chodzić do szkoły i pisać ręcznie czasami muszę najprostsze słowa sprawdzać w googlach, takie jak np zdarzyć [*]
- ogólnie mam problemy z językiem polskim (kiedyś nie miałem, płynnie i ladnie się wypowiadałem, słowo pisane też bez problemu), teraz składam zdania jak przygłupi gimbus i często używam zamienników albo w ogóle rezygnuje z napisania czegoś, bo nie wiem jakiej składni uzyć/odmienić dane słowo/itp
- w kibelku muszę coś czytac, kiedy nie mam pod ręką książki/mam rozładowaną baterie w lapku to biorę ze sobą cokolwiek, nawet jesli przeczytałem to już 10 razy. kiedy zupelnie nic nie ma to czytam skład kosmetyków napisany na opakowaniach
- nienawidzę ludzi i nie chce mi sie z nimi rozmawiać najczęsciej, kilka lat temu byłem przeciwieństwem tego
- oceniam wszystkich po pozorach, sprawdza się w 95%
- znudziło mi sie słuchanie muzyki, kiedyś towarzyszyła mi przez prawie cały dzień, dzisiaj potrafię nie przesłuchać ani jednego tracka przez cały tydzień
- nie potrafie sie skupić na filmie/serialu, co 10 minut pauzuje i przeglądam internet
- kiedy przegrywam na konsoli czasami dre sie na całe gardlo i napieprzam pięscią w ściane/wezgłowie łóżka
- cały dzień spędzam w domu w pozycji leżącej
- nie umiem usnać bez przykrycia, obojętnie jak jest gorąco
- nie usnę w skarpetkach

pewnie jeszcze full rzeczy ale nie przychodzi mi nic innego do głowy na chwile obecną
Mam nadzieję, że to żart. Jeżeli nie to jesteś chory i to poważnie.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 sie 2013, 22:41

wiem o tym doskonale i jest to nawet zdiagnozowane. to i tak tylko wierzchołek góry lodowej, o wielu rzeczach nie napisałem świadomie

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sie 2013, 22:48

Rekin przycmil moj solowy debiut. Musiales co, musiales ?! Nienawidze Cie :cry:

A do kibelka wiadomo, ze bez "Pilki Noznej" ani rusz.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 sie 2013, 22:54

Dr.Football1 pisze:bez "Pilki Noznej" ani rusz
Sorry, ale PN kupowałem namiętnie, a teraz w większości przypadków tego się czytać nie da.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sie 2013, 22:56

Z braku laku czytam PN, choc zdaje sobie sprawe, ze kiedys poziom by wyzszy. W Belgii moge kupic tylko PN albo PN+, wiec wyobru zbyt duzego nie mam. No i nie gadaj, czasem trafia sie fajne artykuly.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 sie 2013, 22:59

Dr.Football1 pisze:No i nie gadaj, czasem trafia sie fajne artykuly.
No są fajne. Ale tylko te napisane przez Ducha :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”