Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 03 cze 2018, 12:16
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 04 cze 2018, 18:45
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2018, 18:54
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 04 cze 2018, 19:25
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 cze 2018, 19:35
Nie France Football, tylko na twitterze jeden z dziennikarzy współpracujących dla FF - Arnaud Tulipier. Na tej samej zasadzie mogłem wyzej napisac, ze francuski Canal+ informuje, ze Fekir w Liverpoolu jest done deal.
Po za tym, gosciu pisze, ze Real dogadał sie z Mane ale nie dogadał sie z Liverpoolem. To by znaczyło ni mniej ni wiecej tylko tyle, ze rozmawiali z przedstawicielami Senegalczyka bez zgody Anglików. Za takie praktyki w zeszłe lato Liverpool niemal nie zapłacił zakazem transferowym gdy probował sie dogadywac z van Dijkiem. Juz samo to swiadczy, ze to troche smierdzaca informacja.masacra pisze: Ja wogóle sceptycznie podchodze do tego typu ''sprawdzonych'' informacji, bo zycie nauczyło, ze pismaki lubia sobie zmyslac w mediach społecznosciowych. Jak sie im raz na 10 takich plotek uda zgadnąc to potem sie całe miesiące chwala, ze byli pierwsi z daną informacją. Taka pogon za fejmem.
No musiał i moze w koncu po tylu okienkach oszczedzania, to sie troche zmieni. Transfer Keity praktycznie został pokryty z teog co zostało po sprzedazy Coutinho i kupieniu van DIjka (włsnie ok 60 mln). I nawet z transferem Nabyego, Liverpool pod Kloppem wciąz był ok 15 mln na plusie, jesli chodzi o bilans tranferowy. Dopiero zakup Fabinho odwrocił ten trend. Nie chce mi sie wierzyc, ze po sezonie z finałem LM i tylu okienkach z rzędu z praktycznie rzecz biorac dodatnim bilansem transferowym, klubu nie stac by w jedno okieno wyjsc na transferach srogo na minus. Jesli nie stac, to znaczy, ze nie ma co myslec o rywalizacji z najlepszymi, a Kloppa powinni w dupe całowac, bo niewielu jest managerow, którzy potrafiliby robic takie wyniki praktycznie bez srodkow na transfery.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 04 cze 2018, 19:37
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 04 cze 2018, 19:45
https://www.francefootball.fr/news/Merc ... rid/907619 jesli news jest na stronie FF to moge pisac, ze FF podaje takie info?
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 cze 2018, 19:54
No i nie najlepiej to swiadczy o France Football, przynajmniej w jej wersji internetowej.moody90 pisze:
https://www.francefootball.fr/news/Merc ... rid/907619 jesli news jest na stronie FF to moge pisac, ze FF podaje takie info?
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2018, 19:58
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 cze 2018, 20:16
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 cze 2018, 20:50
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 cze 2018, 21:13
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 cze 2018, 21:23
Ciezko zeby cos mu sie działo w przerwie jak struacja z ramosem miała miejsce w drugiej połowie.
Tez tak na początku pomyslałem ale cos mi ciezko uwierzyc, zeby szpital z maseczjusets narazał swoją dobra opinie, by usprawiedliwic Kariusa.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 cze 2018, 21:31
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 cze 2018, 21:39
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio