Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 18 wrz 2010, 18:49
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 wrz 2010, 23:16
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 wrz 2010, 0:20
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 wrz 2010, 11:24
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 20 wrz 2010, 12:56
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 wrz 2010, 13:09
Zaś dziwne iż ty nie jesteś zawidziony zachowaniem swojego argentynczyka.rkoeman pisze:dziwne ze nie jestescie zawidzieni buractwem waszego czecha
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 wrz 2010, 15:46
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 wrz 2010, 17:34
ten tekścik już sobie mogłeś podarować. Chyba że sam chcesz być największym burakiem i rozpoczynać głupie docinkirkoeman pisze:a moze sie myle i widzielismy inny mecz?
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 wrz 2010, 17:45
QSF z mocniejszymi druzynami stawia na wariant defensywny z Dominguezem na lewej. Pomysl rzeczywiscie kiepski,ale juz niedlugo wszystkich powinien pogodzic Luis FilipeMiałem o Domingueza pytać, czemu Flores stawia na niego na lewej obronie gdy zdrowy jest Lopez ? Ja rozumiem, że on tam teoretycznie może grac, ale na środku jest świetny, a na lewej przeciętny.
Jak dla mnie najlepszym zawodnikiem w szeregach Atleti byl zdecydowanie De Gea. Jezeli to byl dobry mecz Simao to powoli zaczynam zalowac,ze nie udalo sie go pozbyc latem. Z drugiej jednak strony nie mial kompletnie zadnego wsparcia,bo Dominguez ograniczal sie tylko i wylacznie do zadan defensywnych.Nie do końca rozumiem. Simao obok Reyesa i Assuncao i Pereii był najlepszym zawodnikiem tego spotkania. Diego Costa również nieźle zagrał, nie rozumiem o co Tobie chodzi.
Faul rzeczywiscie brutalny,ale nie dajmy sie zwariowac - to sie w futbolu zdarza dosyc czesto. Na szczescie nic bardzo powaznego sie nie stalo i Messi juz niedlugo powinien wrocic do gry.dziwne ze nie jestescie zawidzieni buractwem waszego czecha
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 22 wrz 2010, 13:50
Dr.Football1 pisze:Jak dla mnie najlepszym zawodnikiem w szeregach Atleti byl zdecydowanie De Gea. Jezeli to byl dobry mecz Simao to powoli zaczynam zalowac,ze nie udalo sie go pozbyc latem. Z drugiej jednak strony nie mial kompletnie zadnego wsparcia,bo Dominguez ograniczal sie tylko i wylacznie do zadan defensywnych.
Szczerze to nie miałem możliwości oglądania jego gry z Athletic Bilbao i z Aris'em i nie wiem jak tam wypadł, jednak z Barceloną powygrywał sporo powietrznych pojedynków. Nie mówię że zagrał jakoś świetnie, ale z pewnością poprawnie. Dajcie mu trochę czasu, bo ten zawodnik ma spore umiejętności. Druga sprawa to taka że zespół musi się także nauczyć grać trochę pod niego, tj. wykorzystać jego największe atuty, czyli gra w powietrzy, świetnie zastawianie się oraz wyjścia do prostopadłych podań. Być może dzisiaj pod nieobecność Aguero QSF da mu szansę od początku.Dr.Football1 pisze:Diego Costa - jak na razie najwiekszy zawod tego sezonu. Statyczny,wolny,czytelny i na dodatek nieskuteczny. Juz nawet chyba Ibra jest od niego lepszy. Tak czy owak w styczniu trzeba bedzie dokupic jeszcze jakiegos napadziora,bo z 3 (w tym jednym slabym) po prostu nie da sie walczyc na tylu frontach.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 wrz 2010, 19:32
Rzeczywiscie troche przesadzilem. Nie zagral az takiego piachu jak napisalem,ale bylem troche rozgoryczony ta porazka i chyba troszke na sile szukalem winnych. Tak naprawde najlepszy na boisku w szeregach Rojiblancos byl De Gea,a potem dlugo,dlugo nikt. Mam nadzieje,ze Kasmirski (kiedy on do cholery zacznie w koncu grac ?!) rozrusza lewa strone i stworzy z Simao duet porownywalny albo nawet lepszy od tego z prawej flanki.Simao był jednym z najaktywniejszych zawodników w ofensywie. Kilka razy przeprowadził udane rajdy, być może jego dośrodkowania były niecelne, ale jak Forlan cofa się przed pole karne i na boisku nie ma Aguero to nie łatwo jest celnie dośrodkować w pole karne jak w nim jest 6 graczy Barcelony i tylko jeden Atleti. Od samego początku sezonu Simao to jeden z najlepszych naszych zawodników. Też latem chciałem się go pozbyć żeby kupić Pedro Leona i pewnie nadal, gdyby była taka możliwość chciałbym tego, jednak pewny byłem że Simao to już równia pochyła, a on tym czasem pokazuje że postawienie krzyżyka na nim było o dużo za wczesne.
Ogladajac jego pierwsze wystepy zaczalem tesknic za Sinama czy de las Cuevasem (chlopak bardzo fajnie wyglada w Gijon),a nawet za IbraSzczerze to nie miałem możliwości oglądania jego gry z Athletic Bilbao i z Aris'em i nie wiem jak tam wypadł, jednak z Barceloną powygrywał sporo powietrznych pojedynków. Nie mówię że zagrał jakoś świetnie, ale z pewnością poprawnie. Dajcie mu trochę czasu, bo ten zawodnik ma spore umiejętności. Druga sprawa to taka że zespół musi się także nauczyć grać trochę pod niego, tj. wykorzystać jego największe atuty, czyli gra w powietrzy, świetnie zastawianie się oraz wyjścia do prostopadłych podań. Być może dzisiaj pod nieobecność Aguero QSF da mu szansę od początku.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 wrz 2010, 23:01
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 wrz 2010, 0:14
Dr.Football1 pisze:W II polowie trzeba bedzie cos strzelic,bo w koncu jedno z dosrodkowan Maty lub Joaquina znajdzie Aduriza i zrobi sie nieciekawie.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 wrz 2010, 0:03
100 baniek owszem,tylko kto w miejsce Kuna ?100 baniek? Pfff... Myślisz że taka kwota odstraszy wszechmocne finansowo ManCity? Stawiam dobrą gorzałę że gdyby wpłynęła taka oferta, sam byś chciał aby Kun odszedł Za takie pieniądze można umeblować cały skład.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 wrz 2010, 0:19
Przelew? Szkoda wódkiDr.Football1 pisze:Salas,flaszke dostarczysz do rak wlasnych czy poczta wyslesz ?Osobiscie wolalbym przelew
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio