Manchester United (zbiorczy) - Strona 86

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 16:37

BartiX_FCI pisze:Ah...sorry...ale troche mi sie adrenalinka podniosla i nazwalem RvN ciota...sorry bardzo....
miałeś racje :lol:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 16:37

A co wy myslicie o tym Benie Fosterze :?: Ja osobiscie nie twierdze ze to zły pomysł, ale tez nie za dobry. 1 mln funtów za goscia z 3 ligi to chyba troche dużo. Nie widzialem go w akcji, ale niewydaje mi sie zeby to było jakies cudowny talent. Pewnie nadaje sie tylko na 3 bramkarza i bedzie szukał swojej szansy za kariere zakonczy Edwin.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:41

Mogli by go sciagac...moglby juz sie uczyc..... a jakby kariere skaczyl Edvin to byl by pewnie juz dosc wyszkolony i by mogl zastapic go...

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:42

Pasztet pisze:
BartiX_FCI pisze:Ah...sorry...ale troche mi sie adrenalinka podniosla i nazwalem RvN ciota...sorry bardzo....
Miałby racje gdyby napisał tak o arsenalu. Ben Foster no nie wiem, może faktycznie jest dobry i warto go kupic. Mnie się osobiście wydaje, że w niższych ligach angielskich znajdzie się wiele bramkarzy lepszych od Carolla. :twisted: Nie ulega jednak wątpliwośc, że przez najbliższe dwa lata w Anglii na bramce będzie rządził Edwin van der Sar!!! :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 16:45

Pasztet pisze:
A ty nowu szukasz sprzeczki :?: Chcesz sie z kims kłucic albo zwyzywac to zapraszam na temat o Chelsea. Nawet nie zasmiecaj takimi postami tego tematu.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:47

Pasztet pisze:
ej Pasztet Ty to jestest dopiero PASZTET!! pod swoim opisem ze lubisz psy masz HENRY-ego, mi sie nie wydaje zeby sie on szybko gotowal skarbie!! :twisted:

nie uwazam BENA za jakies wzmocnienie on tylko bedzie sie na razie ogrywal w rezerwach :) :twisted:

COME ON UNITED!! :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 16:51

Michal_United pisze:
Pasztet pisze:
A ty nowu szukasz sprzeczki :?:
nie szukam żadnej sprzeczki tylko popieram zdanie Bartixa że rvn to ....
Chcesz sie z kims kłucic albo zwyzywac to zapraszam na temat o Chelsea.
dlaczego akurat temat o chelsea?? kazdy jest dobry
Nawet nie zasmiecaj takimi postami tego tematu.
bo niby co... nie masz prawa mi nieczego zakazac albo rozkazac... mozesz co najwyzej nacisnac niebieski kwadracik w rogu mojego posta

btw. swoim postem sam zasmieciles ten "przecudowny temat ktorego nie wolno zasmiecac" :lol:
Miałby racje gdyby napisał tak o arsenalu
zapomniales dodac ze to twoje zdanie :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:00

Pasztet pisze:
Michal_United pisze:
Pasztet pisze:miałeś racje :lol:
A ty nowu szukasz sprzeczki :?:
nie szukam żadnej sprzeczki tylko popieram zdanie Bartixa że rvn to ....
Chcesz sie z kims kłucic albo zwyzywac to zapraszam na temat o Chelsea.
dlaczego akurat temat o chelsea?? kazdy jest dobry
Nawet nie zasmiecaj takimi postami tego tematu.
bo niby co... nie masz prawa mi nieczego zakazac albo rozkazac... mozesz co najwyzej nacisnac niebieski kwadracik w rogu mojego posta

btw. swoim postem sam zasmieciles ten "przecudowny temat ktorego nie wolno zasmiecac" :lol:
Miałby racje gdyby napisał tak o arsenalu
zapomniales dodac ze to twoje zdanie :roll:

ty też zapomnialeś, że to twoje zdanie pasztecie. Davil_Dam w końcu jakiś kibic z jajami na forum. :wink: Pozdrawiam

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 17:03

Davil_Dam w końcu jakiś kibic z jajami na forum.
a czym ci tak zaimponowal jesli mozna wiedziec?? moze tym zalosnym skomentowaniem moje podpisu :?:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:08

Pasztet pisze:
a czym ci tak zaimponowal jesli mozna wiedziec?? moze tym zalosnym skomentowaniem moje podpisu :?:

Chłop ma racje!!! Bo według mnie to debilnie wygląda. Lubie psy szybko się gotują, a pod tym Henry!!!!!! :twisted: :twisted: Niezłe sam bym na to nie wpadł, a tu proszę kibic Arsenalu!!! :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 17:10

radekutd pisze:
Pasztet pisze:

Chłop ma racje!!! Bo według mnie to debilnie wygląda. Lubie psy szybko się gotują, a pod tym Henry!!!!!! :twisted: :twisted: Niezłe sam bym na to nie wpadł, a tu proszę kibic Arsenalu!!! :wink:
moze i glupio wyglada :oops: ale gosc napisal jedno zdanie i juz jest super??smieszne

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 17:10

Pasztet wiemy że jest super bystry jak na kibia arsenalu ale skonicz te swoje głupie prowokacje bo to jest niezmaczne. Dobzre wiedziałeś że przytakująć stwierdzeniu " Ruud van Nistelrooy to ciota" spotkasz się z odzewmem kobiców MU. Jak chcesz robić takie gierki to rób to w bardziej wyrafinowany sposób i przy okazji nie nabijająć bo mikusiniskiemu rosinie poważny kinkurent. Koniec :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 17:11

może radekutd lubi 'kibiców z jajami' ??

czepia się podpisu paszteta a sam zawsze pozdro dla każdego - zastanów się nad sobą :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:22

fieldy pisze:może radekutd lubi 'kibiców z jajami' ??

czepia się podpisu paszteta a sam zawsze pozdro dla każdego - zastanów się nad sobą :roll:

Na temacie o Arsenalu nie pisze pozdro. A na innych pozdrawiam, a to jest różnica :wink: . Pozatym to sie ma nijak do jego podpisu. A tak wogóle to trzeba byc kibicem arsenalu, żeby sobie wymyślic nick pasztet. :twisted:

Pozdrawiam Fanów United

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 17:28

A tak wogóle to trzeba byc kibicem arsenalu, żeby sobie wymyślic nick pasztet.
wiesz ja mam kolegów którzy to wymyslili :roll: dla twojej informacji podam ze moje nazwisko jest podobne do tegoz slowa.. ale jak ty nie musisz sam sobie wymyslac ksywe bo nikt cie nie lubi... a nie lubia cie.. fani mu .. wogole tu w tym temacie macie jakies kolko wzajemnej adoracji

i np. dla mnie to wlasnie jest niesmaczne :?
skonicz te swoje głupie prowokacje bo to jest niezmaczne.
Pasztet wiemy że jest super bystry jak na kibia arsenalu
sam skoncz te prowokacje

Zablokowany

Wróć do „Anglia”