brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 gru 2008, 21:25
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 02 gru 2008, 21:43
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 02 gru 2008, 23:12
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 gru 2008, 23:44
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 gru 2008, 0:05
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 03 gru 2008, 0:06
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 gru 2008, 0:19
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2008, 0:59
Ale co to ma do rzeczy? Jeżeli Messi się łamie to działa to na korzyść Robbena?el Crack pisze:Mentor, za to E2 czy Messi to żelaźni zawodnicy.
Kwota nie bo liczyłem na bliżej 30 mln jako podstawową kwotę o czym pisałem już wcześniej tak więc albo słabo czytasz albo nie trafiłeś z ironią bo ani mnie to ziębi ani grzeje. Z samego transferu jestem zadowolony. Cieszę się, że trafił do Was akurat ten zawodnik. Mój humor może się pogorszyć dopiero wtedy kiedy zaczniecie łatać kolejne luki. Przede wszystkim kiedy dokupicie jakichś sensownych grajków pod Huntera właśnie bo samemu wiele nie zdziała.el Crack pisze:Kwota transferu 20mln + 7mln po spełnionych dodatkowych warunkach, poprawiła Ci humor?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 gru 2008, 1:39
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 gru 2008, 7:07
Wiesz po sobieBienias pisze: opieranie wiedzy na statystykach i ocenianie na ich podstawie stalo sie w dzisiejszych czasach nagminne.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2008, 7:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 gru 2008, 11:02
Jedynym managerem w jakiego gralem to swos o ile to wogole manager. Makis akurat to o statystykach napisalem ogolnie bo duza czesc kibicow z Madrytu nie wie jak gra Klaas a widza statystyki i zaczynaja piac ze jest swietny itp.Makis pisze:Wiesz po sobieBienias pisze: opieranie wiedzy na statystykach i ocenianie na ich podstawie stalo sie w dzisiejszych czasach nagminne.Moze nie uwierzysz, ale niektorzy zamiast grac w CM'a wlasnie, wola ogladac np. Polsat Sport, gdzie Ajax jest pokazywany dosc czesto. Hala uogolnianie.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2008, 11:35
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 03 gru 2008, 12:59
To powiedz mi bystrzaku kogo lepiej było wyciagnąć w zimowym okienku, napastnika, który zastąpiłby Ruuda i mógł grać w PD i LM. Czekam.Bienias pisze:Zurawski, Rasiak itp....Statystyki bywaja mylace wiec zamiast grac w jakies Cmy itp zacznijcie ogladac mecze, one wiecej pokazuja.
Dziwne, żeby typowy sęp, lis pola karnego o ukształtowanym profilu piłkarskim zawsze sam kreował sobie akcje, swoim nieszablonowym dryblingiem czy szybkością. On ma po prostu być tam gdzie przed bramką spadnie piłka, wyskoczyć w odpowiednim momencie, dostawić nogę. Ruud w swojej profesjonalnej karierze strzelił nie więcej niż 10 bramek zza lini pola karnego. Każda typowa 9 jest uzależniona od partnerów. Nawet Wasz E2 (który może nie pasuje to typowego stereotypu 9), ile on bramek trafił po indywidualnych akcjach bez pomocy partnerów? Rozchodzi się o to, że i tak jeszcze jeden napastnik o innej charakterystyce (typ Villi/Benzemy, może Teveza) będzie jeszcze potrzebny. Bo na dzień dzisiejszy z tych szybkich i błyskotliwych mamy tylko Higuaina.Mentor pisze:Ale czyż nie jest tak Makis, że Hunter to właśnie typ napastnika bardzo uzależniony od kolegów z drużynyJa właśnie mam Polsat Sport i niekiedy zdarza mi się oglądać Ajax a nawet jeżeli nie oglądam całych spotkań to widzę bramki jakie strzela. Klaas to zawodnik przypominający profilem Ruuda tyle tylko, że gorszy (przynajmniej na dzień dzisiejszy). Jeżeli nie będzie dobrze grać skrzydłami to Holender sam nie rozwinie własnych... skrzydeł no
el Crack
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio