Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 gru 2008, 0:39
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 gru 2008, 0:43
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 gru 2008, 0:48
Spoko. Rozumiem, że sędzia miał gotowe dwa scenariusze zakończenia meczu i omyłkowo wybrał akurat ten gorszy dla Was. A to peszek.brylancik pisze:Co do tego że daliśmy sobie strzelić 4 bramki to doskonale wiesz że gdyby sędzia podyktował karnego to po pierwsze wygralibyśmy
To w końcu jak to jest? Niekompetencja sędziego czy cuda? Pogubiłem siębrylancik pisze:Cud że Ramos będzie grał w GD
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 gru 2008, 0:50
Wg najnowszych przepisow zolta i karny.brylancik pisze:Nie wiem zresztą czy za faul na zawodnku jeśli ten ma pustą bramkę przed sobą nie powinna być czerwona kartka.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 gru 2008, 0:54
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 gru 2008, 0:57
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 gru 2008, 1:09
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 gru 2008, 1:11
Grubo. Nie ma to jak po walce do samego końca usłyszeć od trenera takie słowa. Trenerski majstersztyk.Schuster: "Ganar en el Nou Camp no es posible"
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 gru 2008, 1:15
Napisałeś to tak jakby strzelenie Wam gola było trudne![]()
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 gru 2008, 1:18
Brylancik jest odmiennego zdania. Tylko i wyłącznie do tego mam pretensje. Zdaję sobie sprawę, że dzisiaj sędzia dużo bardziej skrzywdził Real niż Sevillę.RealFan pisze:tak jak napisalem - nie mozna zalozyc, ze real na 100% by wygral
Napisałeś to tak jakby strzelenie Wam gola było trudneRealFan pisze:sevilla nagle zaczelaby grac w drugiej polowie w pilke i jesze do tego zdolala zdobyc gola
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 08 gru 2008, 7:47
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 gru 2008, 9:18
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 gru 2008, 9:21
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 gru 2008, 9:34
Co prawda nie jestem Mentor, ale ci powiem - za wejscie lokciem w Palopa.brylancik pisze:Ja mam nadzieję że Mentor mi napisze po której to niby sytuacji Ramos powinien dostać żółtko.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 08 gru 2008, 10:06
A co ma piernik do wiatraka?vakabayashi pisze: Garay w zimie nie przyjdzie bo zagrał w Racingu wiecej jak 5 meczów i niezdolny jest do gry w La Liga
Pelart
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio