Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 22 lip 2006, 21:16
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 25 lip 2006, 21:54
nerwowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 lip 2006, 16:50
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 0:56

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2006, 1:17
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wuju_ASR » 28 lip 2006, 1:28
usłyszysz też od fanów Dumy StolicyTomusmc pisze:Zaza powiedz tak szczerze, wiem że nie nawidzisz Juve, ale czy nie będzie Ci brakować ich w Serie A? Nie będę już tu gdakał o karach bo dla mnie to jest niesprawiedliwe, ale poprostu odpowiedz mi na to pytanie. Jeśli można to chciałbym usłyszeć to od reszty fanów Milanu i Interu.
Wuju_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2006, 1:29
Od Was nie chciałem tego usłyszeć bo pytałem się o kluby walczące o mistrzostwo, a nie o eliminacje do LM czy też UEFAWuju_ASR pisze:usłyszysz też od fanów Dumy Stolicy
ODP:NIE
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2006, 1:34
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wuju_ASR » 28 lip 2006, 1:36
no to chyba będzie dziwny sezon jak Roma nie będzie walczyć o scudetto. Calcio i kibiciom (oprócz tych juve) brakowało czystości, a nie Juventusu + przekrętówTomusmc pisze:Od Was nie chciałem tego usłyszeć bo pytałem się o kluby walczące o mistrzostwo, a nie o eliminacje do LM czy też UEFAWuju_ASR pisze:usłyszysz też od fanów Dumy Stolicy
ODP:NIE
Wuju_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 1:37
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2006, 1:39
Słuchaj tego akurat nie możesz przyznać, że Juve było faworyzowane skoro obydwie ekipy siedziały w jednym syfie. Mogę Ci przypomnieć mecz Juve z Romą kiedy to Thuram 'powalił' piłkarza Romy (nie pamiętam kogo) za co podyktowany został rzut karny i czerwona kartka dla francuza. Faule z Milanem nie były perfidne i dla mnie tu w ogóle nie ma gadki.Chlopaczek pisze:3 minuta meczu na Delle Alpi.Dosrodkowanie w pole karne.Crespo przytrzymywany za koszulke co uniemozliwia mu dojscie do pilki.Sedzia nie reaguje.
Druga polowa meczu na San Siro.Mecz w zasadzie decydujacy o mistrzostwie dla Milanu lub Starej Damy.Cafu powalony w polu karnym.Gwizdek sedziego milczy.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 lip 2006, 1:42
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wuju_ASR » 28 lip 2006, 1:43
a tego będzie chyba Nam wszystkim brakowało najbardziej05.03.2005: mecz Roma – Juventus zakończony wynikiem 1:2, po tragicznych decyzjach sędziego ( pierwsza bramka dla Juve padła ze spalonego, druga natomiast po jedenastce, niestety sędziowie nie dopatrzyli się, że faul miał miejsce przed polem karnym)
Wuju_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 1:46
Tomusmc pisze: Faule z Milanem nie były perfidne i dla mnie tu w ogóle nie ma gadki.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2006, 1:51
Ten mecz z Roma przy stanie 4:0 dla was?Mialo to wielki wplyw na przebieg wydarzen na boiskuTomusmc pisze:Słuchaj tego akurat nie możesz przyznać, że Juve było faworyzowane skoro obydwie ekipy siedziały w jednym syfie. Mogę Ci przypomnieć mecz Juve z Romą kiedy to Thuram 'powalił' piłkarza Romy (nie pamiętam kogo) za co podyktowany został rzut karny i czerwona kartka dla francuza. Faule z Milanem nie były perfidne i dla mnie tu w ogóle nie ma gadki.Chlopaczek pisze:3 minuta meczu na Delle Alpi.Dosrodkowanie w pole karne.Crespo przytrzymywany za koszulke co uniemozliwia mu dojscie do pilki.Sedzia nie reaguje.
Druga polowa meczu na San Siro.Mecz w zasadzie decydujacy o mistrzostwie dla Milanu lub Starej Damy.Cafu powalony w polu karnym.Gwizdek sedziego milczy.
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio