Zwała - Strona 891

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 paź 2020, 9:28

Obrazek

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6197
Kibicuję: 4rsenal

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 paź 2020, 9:30

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
czubatka
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1757
Kibicuję: ManU za Sheringhama xD

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 29 paź 2020, 11:05

Vol'jin, zdaje się nawiązanie do tego:

Obrazek

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8348

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 paź 2020, 16:20

Obrazek

Nieźle... Pierwsza dama chce wyskrobać Gowina.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 29 paź 2020, 17:57

Bawią mnie te dziewoje, głównie studentki jakie puszczają się na prawo i lewo i wpadki w dyskotykowym kiblu chcą skrobać a rząd im nie pozwala... Ojoj... Ja w sumie aborcje bym tolerował tylko w przypadkach wyraźnych komplikacji zdrowotnych zarówno w przypadku matki jak i dziecka a w innych przypadkach... Niech te małoletnie szmaty nauczą się korzystać z antykoncepcji a nie wyłażą na ulice w dobie pandemii - Powinny łazić z transparentem "chcę być bankiem spermy, nie chcę mieć dzieci"

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6197
Kibicuję: 4rsenal

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 paź 2020, 18:05

Kesz pisze:
29 paź 2020, 17:57
Bawią mnie te dziewoje, głównie studentki jakie puszczają się na prawo i lewo i wpadki w dyskotykowym kiblu chcą skrobać a rząd im nie pozwala... Ojoj... Ja w sumie aborcje bym tolerował tylko w przypadkach wyraźnych komplikacji zdrowotnych zarówno w przypadku matki jak i dziecka a w innych przypadkach... Niech te małoletnie szmaty nauczą się korzystać z antykoncepcji a nie wyłażą na ulice w dobie pandemii - Powinny łazić z transparentem "chcę być bankiem spermy, nie chcę mieć dzieci"
Pewnie z racji wieku nie masz zbyt dużego doświadczenie w ruchaniu panienek w dyskotekowych kiblach, ale wierz mi że gdybyś z którąś zaciążył, to byłbyś pierwszym który namawia ją do usunięcia ;)

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 29 paź 2020, 18:13

sickstick pisze:
29 paź 2020, 18:05
Kesz pisze:
Pewnie z racji wieku nie masz zbyt dużego doświadczenie w ruchaniu panienek w dyskotekowych kiblach, ale wierz mi że gdybyś z którąś zaciążył, to byłbyś pierwszym który namawia ją do usunięcia ;)
hm ciekawe jaki wiek mi przypisujesz, a w sumie na imprezy nigdy nie łaziłem do klubów i szczerze, jak dla mnie w sumie niech biorą na barki konsekwencje swoich działań, jak dla mnie dobra karma dla puszczalskich szmat czy panów co po wódeczce wsadzą każdej która zechce. Ciekawe co jest bardziej moralne, dawanie dupy po pijaku byle komu a później płacz czy zabijanie nienarodzonego dziecka którego nie jest winą, że mamusia się skurwiła.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2826

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 29 paź 2020, 18:22

Jak nigdy nie łaziłeś do klubów, to skąd możesz wiedzieć co tam się dzieje?

BTW czemu ta strona jest w zwale?

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 29 paź 2020, 19:11

sci pisze:
29 paź 2020, 18:22

a to muszę do nich chodzić by mieć świadomość?

Po prostu gdyby zezwolono na aborcję, to też były by dymy, tyle, że zamiast młodych co nie znają pojęcia "antykoncepcja" to wyłazili by starzy, feministki i ludzie w średnim wieku wołających jak to rząd pozwala mordować nienarodzone dzieci. Tak to mamy bandę gówniarzy jacy sami nie wiedzą z jakimi motywami wychodzą na ulicę.

Dobra. To faktycznie nie miejsce do tego więc eot. z moje strony.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2397
Kontakt:

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 paź 2020, 21:47

Pasowałoby też do futbolu na luzie, ale w czasie meczów wrzucę tutaj.

Oto mecz drugiej ligi szkockiej pomiędzy Inverness Caledonian Thistle F.C. oraz Ayr United F.C. rozegrany w zeszły weekend. W połowie miesiąca ogłoszono, że na stadionie został wprowadzony system kamer kierowanych przez sztuczną inteligencję i korzystający z technologii automatycznego śledzenia piłki na boisku. Ma to pozwalać na to, by posiadacze karnetów mogli oglądać transmisje na żywo w Internecie. Koncepcja niby dobra, ale okazało się, że system pomylił piłkę z głową łysego sędziego liniowego... :)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 paź 2020, 23:28

Kesz pisze:
29 paź 2020, 19:11
sci pisze:
29 paź 2020, 18:22

a to muszę do nich chodzić by mieć świadomość?

Po prostu gdyby zezwolono na aborcję, to też były by dymy, tyle, że zamiast młodych co nie znają pojęcia "antykoncepcja" to wyłazili by starzy, feministki i ludzie w średnim wieku wołających jak to rząd pozwala mordować nienarodzone dzieci. Tak to mamy bandę gówniarzy jacy sami nie wiedzą z jakimi motywami wychodzą na ulicę.

Dobra. To faktycznie nie miejsce do tego więc eot. z moje strony.
Pozostaje pogratulować poglądów, które są płytkie, PiS po kolei uwalił tabelkę po, in vitro, teraz zabiera się za aborcję, dlaczego to ludzie nie powinni decydować co jest z ich perspektywy najlepsze? Narodziny dziecka to intymna sprawa pomiędzy dwojgiem ludzi i to oni wiedzą co dla nich jest najlepsze, a nie PiS i kościół. No i oczywiście Ty.

WKB
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1596

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 29 paź 2020, 23:58

Obrazek

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2826

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 30 paź 2020, 8:14

Zapomnieli dopisać ninja

larry26
Junior
Junior
Reputacja: 2

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: larry26 » 30 paź 2020, 16:49

Kesz pisze:
Ale piwniczak xD

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 paź 2020, 16:56

aż mnie wyrzuty sumienia złapały, że nie mam nic do klubów

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”