Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 22 lip 2006, 10:44
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 lip 2006, 16:53
Moze, jezeli chce grac na jednego napastnik (Klose) albo zamierza sprowadzic kogos na miejsce Chorwata. Zidan to typowy sredniak, Almeida tym bardziej, choc ma dobre warunki fizyczne. Egipcjanin nic nie pokazal w Mainz w poprzednim sezonie. Jest jeszcze Aaron Hunt, mlody, zdolny, ale nie sadze, zeby byl w stanie razem z Klose pocignac Werder.Luber0 pisze:Werder może sobie pozwolić na sprzedaż Klasnica.
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 23 lip 2006, 20:43
olson pisze: Moze, jezeli chce grac na jednego napastnik (Klose) albo zamierza sprowadzic kogos na miejsce Chorwata. Zidan to typowy sredniak, Almeida tym bardziej, choc ma dobre warunki fizyczne. Egipcjanin nic nie pokazal w Mainz w poprzednim sezonie. Jest jeszcze Aaron Hunt, mlody, zdolny, ale nie sadze, zeby byl w stanie razem z Klose pocignac Werder.
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 lip 2006, 22:53
Nic. A sory, zapomnialem- jeden mecz mu wyszedl- rewanzowy z Bayernem w Moguncji.Luber0 pisze:Nic nie pokazał?
Z czego polowe zdobyl z karnychLuber0 pisze:Jeśli ktoś zdobywa 8 bramek w Mainz
WyluzujLuber0 pisze:Wystarczy pooglądać mecze a nie komentować na sucho.
Santa Cruz przed kazdym sezonem w sparingach strzelal jak szalony. Makaay tez rok temu. I co? Nijak sie to przeklada na dyspozyjce strzelecka w sezonie.Luber0 pisze:Almeida też w sparingach dużo strzela.
Ja tez. Ale Allofs musi jesli chce, zeby Werder nadal mial najlepszy atak w BL. A przeciez Van Nistelrooy jest blisko BayernuLuber0 pisze:I 12 mln euro o których mowa to duża kwota, ja bym się nie zastanawiał
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 23 lip 2006, 23:14
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 lip 2006, 23:25
Luber0 pisze:Nie wiem czego ty wymagasz. Aby napastnik zespołu który z broni przed spadkiem i jest zmuszony do ataków z kontry niemal w każdym meczu strzelał 30 bramek w sezonie?
Lepiej.Luber0 pisze:A pozatym chyba lepiej żeby napastnik pokazywał się z jak najlepszej strony niż żeby marnował same sety w każdym sparingu.
Ale nie oddaja realnej formy zawodnika. Przyklady podalem w poprzednim poscie.Luber0 pisze:Sparingi dobrze prognozują
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 23 lip 2006, 23:32
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 lip 2006, 23:40
Praktycznie cala runde jesienna przesiedzial w gabinetach lekarskich.Luber0 pisze:Klose nie grał w wielu meczach.
A skad wiesz?Luber0 pisze:Gdyby grał we wszystkich miał by spokojnie ponad 30
Ale w meczach sparingowcyh pilkarze graja bez jakichkolwiek obciazen psychicznych (no chyba ze sa na testach w klubieLuber0 pisze:Wiadomo służa do przygotowania ale pokazuje kto się obecnie lepiej czuje na boisku
Napawa. Ale nie daje gwarancji, ze w sezonie ligowy bedzie tak samo czesto trafial do siatki jak przed sezonem. O ile w ogole bedzie gral dosc czestoLuber0 pisze:a dyspozycja Almeidy napawa optymizmem.
Te 2-3 sytuacje to dalem na przyklad, bo nie raz sie zdarzalo, ze Zidan mimo duzej ilosci okazji na strzelenie gola musial obejsc sie smakiem.Luber0 pisze:I mi pasuje żeby zmarnował 2 dogodne i strzelał za 3 razem.
O ile bedzie w ogole gral. Jak na razie jest 3. lub 4. napastnikiem Werderu.Luber0 pisze:Wtedy Zidan skończy sezon ze Złotym Butem
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 24 lip 2006, 13:03
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 24 lip 2006, 13:43
Umiejetnosci wydaje mi sie, ze wieksze ma Holender. Jak na razie w Bayernie nie zawodzil (no oprocz poprzedniego sezonu, ale kazdemu moze sie zdarzycrobo-bvb pisze:HSV rozmawia o pozyskaniu Makaaya lub Pizzaro
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 24 lip 2006, 16:46
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 24 lip 2006, 16:53
Luber0 pisze:olson czytaj co ty piszesz ja ci mówie że nie grał w wielu meczach a twoim kontrarguemntem jest że ciągle był kontuzjowany
Wczesniej chodzilo Ci o jego przyszly pobyt w Werderze. Teraz juz zmieniasz na czas spedzony w Mainz?Luber0 pisze:Pisze że gdyby tak strzelał to by miał Złotego Buta zauważ GDYBY a nie ty mi tutaj że może nie grać
Jak na siebie Pizarro zagral w ubieglym sezonie naprawde dobrze. A na tle Zidana wypadl fantastycznieLuber0 pisze:Gdzie tu logika piszesz że Pizarro miał świetny sezon a Zidan słaby?
No wlasnieLuber0 pisze:Nie dyskutuj na siłę
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 24 lip 2006, 17:13
Nic nie zmieniam. Piszesz że gdyby grał a przecież ja napisałem że gdyby tyle strzelał to by zdobył Złotego Buta i to w Werderze. Więc nie wiem skąd ten wniosekolson pisze:Wczesniej chodzilo Ci o jego przyszly pobyt w Werderze. Teraz juz zmieniasz na czas spedzony w Mainz?
A ską ty wiesz na co Pizarro stać. Może on osiągnie optymalną formę w wieku 35 lat? Kto wie. Na tle Zidane, zwróć uwagę na kluby, będąc napastnikiem którego zespołu jest łatwiej zdobyć bramkę, mieć okazję to strzelenia. Bayern zazwyczaj cisnął, Mainz się broniłolson pisze:Jak na siebie Pizarro zagral w ubieglym sezonie naprawde dobrze. A na tle Zidana wypadl fantastycznie
Luber0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 24 lip 2006, 19:04
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 29 lip 2006, 11:41
Luber0
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio