Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 11:35
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 lip 2005, 11:46
Przeczytales kawal o Scudetto i Interze i myslisze ze jak to powtarzasz w kazdym swoim poscie to jestes zajebisty?serek408 pisze:
Na konsoli owszem. Prawda jest taka , ze Inter zawsze bedzie czysty , a Juventus zniszczony przez doping
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 11:47
Dokladnie. Jeszcze tylko solidny srodkowy obronca i napastnik(choc niekoniecznie). Juz niedlugo sezon sie zacznie i troche "lekow" z apteki ubedzie - zywiol kazdego zawodnika JuveSnipp_ pisze:Oczywiście że za wcześnie typować. Przed Interem jeszcze nie zakończone mecato - żywioł tego klubu.
CoLakier pisze: Przeczytales kawal o Scudetto i Interze i myslisze ze jak to powtarzasz w kazdym swoim poscie to jestes zajebisty?
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 lip 2005, 12:57
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 13:20
Napinka u tego osobnika osiągnęła apogeum, choć kto tam wie co jeszcze siedzi w jego główce. Jesteś żałosny. A wiesz co jest żywiołem każdej myszki? Serek.serek408 pisze:Juz niedlugo sezon sie zacznie i troche "lekow" z apteki ubedzie - zywiol kazdego zawodnika Juve
Jak narazie Juventus jest prawdziwym mistrzem Włoch.CoJuve wirtualnym miszczem
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 13:26
Yyyyyyyy normalnie mnie zatkaloSnipp_ pisze:Napinka u tego osobnika osiągnęła apogeum, choć kto tam wie co jeszcze siedzi w jego główce. Jesteś żałosny.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 13:32
No tak, w zasadzie się nie przedstawiliśmy. Ja jestem Snipp_. Z Juventusu.Yyyyyyyy normalnie mnie zatkalotypowy czlowiek z kabaretu.
Nie Ty będziesz mi rozkazywał.W zasadzie wtraciles sie do rozmowy , ale mozesz wracac tam z kad przybyles.
Obędzie sie bez Twojej "fadygi". Moje miejsce jest tam gdzie miejsca mojego klubu - na szczycie.Pofadyguje sie jeszcze i wskaze ci droge www.smiechuwarte.com.pl
Nie przegapię i "pofadyguje" się, aby zakupić dla Ciebie środek na zaparcie i tanią napinkę.Za miesiac otwarcie najwiekszej apteki w Italiinie przegap
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 13:38
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 13:44
Chłopaczek napisał całą prawdę, a Ty zamiast cieszyć się że ktoś docenił tegoroczne zmagania na rynku transferowym Twojego Interu ośmieszasz się nadal.serek408 pisze:Chlopaczek zapomniales dodac , ze walka o tytul rozstrzygnie sie miedzy klubami z Mediolanu
I kto to mówi chciałoby sie rzec. W sumie tych udowodnionych przekrętów tyle samo co w Intrze, a jesli Juventusowi niczego innego nie udowodniono nie ma sieco napinać. Znów się ośmieszasz.bo tak dla przykladu ci z Turynu to ciagle jakies przekrety robia.
Ciekło Ci nogawką jak gwiazdkowałeś nazwę "Juventus"?Poczynajac od J*******u konczac na Torino.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 13:59
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 14:12
Moim zdaniem jesteś niepoważny. Zresztą chyba każdy, kto choć troszkę zna się na calcio Ci to powie.serek408 pisze:Moim zdaniem w walce o mistrzostwo Wloch w sezonie 2005\2006 liczyc sie beda 3-5 druzyny.
Udam, że po słowie "Inter" słowo "najpoważniejszy" a następnie słowo "kandydat" to żart, ewentualnie pomyłka.Inter - najpowazniejszy kandydat. Wzmocnienia w sam raz oraz nastawienie i bojowosc.
Tjaa... a krowa to ładny ptak, tylko skrzydeł mu brak. Z Milanem nie macie co walczyć. Milan jest za duży na Inter. Z Romą powalczycie. O Ligę Mistrzów.Milan - glowny rywal Interu w walce o Scudetto. Jednym problemem moze byc wiek pilkarzy , ale w zeszlym sezonie pokazali , ze nie nalezy patrzec na date urodzenia
AS Roma - Jesli FIFA anuluje kare i wszystkie transfery dojda do skutku to kto wie ...
Chciałeś chyba napisać "Moim cholernie subiektywnym zdaniem..".Moim zdaniem tabela bedzie wygladac nastepujaco :
1. Inter Mediolan
[...]
18. Juventus
19. Siena
20. Torino
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 14:13
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 14:19
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 24 lip 2005, 14:29
Bez przesady!serek408 pisze: 18. Juventus