Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 wrz 2013, 12:24
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 wrz 2013, 12:38
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 wrz 2013, 12:41
To zależy jak rozumieć zakończenie. Może ta Alaska, czy [ch**] wie gdzie on był to taki czyściec dla niego? [ch**] jakby go zabili na koniec i Debre. Nie było dobrego wyjścia z tej sytuacji bo zawsze byli by malkontenci albo idioci jak rekinio.Boromir pisze:[*]
Za ostatni sezon, za zakończenie i robienie z ludzi idiotów.
Chociaż metafora z ostatniej sceny piękna: Dexter porzuca Debrę w miejscu gdzie wyrzucał swoje ofiary, co ma być znakiem, że uważa siebie za winnego jej śmierci po czym próbuje popełnić samobójstwo. Ale figa z makiem, przeżył, jest drwalem, ciągle żyje ze swoim brzemieniem, że nigdy nie będzie normalny. Zyskał uczucia, ale to go teraz dobija bo wie, że narobił w życiu sporego bałaganu. Planescape Torment mi się przypomina i pytanie klucz: cóż może zmienić naturę człowieka?
Mam tylko nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł żeby 9 sezon nakręcić.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 wrz 2013, 12:55
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 wrz 2013, 13:04
skoro nie widzisz marności w końcówce dextera (nie mówie tylko o ostatnim odcinku) to jedynym idiotą tutaj jesteś ty. w dodatku idiotą bez gustu.lisek_chz pisze:To zależy jak rozumieć zakończenie. Może ta Alaska, czy [ch**] wie gdzie on był to taki czyściec dla niego? [ch**] jakby go zabili na koniec i Debre. Nie było dobrego wyjścia z tej sytuacji bo zawsze byli by malkontenci albo idioci jak rekinio.Boromir pisze:[*]
Chociaż metafora z ostatniej sceny piękna: Dexter porzuca Debrę w miejscu gdzie wyrzucał swoje ofiary, co ma być znakiem, że uważa siebie za winnego jej śmierci po czym próbuje popełnić samobójstwo. Ale figa z makiem, przeżył, jest drwalem, ciągle żyje ze swoim brzemieniem, że nigdy nie będzie normalny. Zyskał uczucia, ale to go teraz dobija bo wie, że narobił w życiu sporego bałaganu. Planescape Torment mi się przypomina i pytanie klucz: cóż może zmienić naturę człowieka?
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 wrz 2013, 13:06
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 wrz 2013, 13:47
Albo Ty nie dostrzegasz przyjacielu niczego poza własnym egoizmem. EOTrekinho pisze:skoro nie widzisz marności w końcówce dextera (nie mówie tylko o ostatnim odcinku) to jedynym idiotą tutaj jesteś ty. w dodatku idiotą bez gustu.lisek_chz pisze:To zależy jak rozumieć zakończenie. Może ta Alaska, czy [ch**] wie gdzie on był to taki czyściec dla niego? [ch**] jakby go zabili na koniec i Debre. Nie było dobrego wyjścia z tej sytuacji bo zawsze byli by malkontenci albo idioci jak rekinio.Boromir pisze:[*]
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 wrz 2013, 14:01
ok.Albo Ty nie dostrzegasz przyjacielu niczego poza własnym egoizmem
rekinho
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 gru 2025, 13:01
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 07 gru 2025, 15:52
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 gru 2025, 14:19
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 gru 2025, 21:49
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 gru 2025, 17:28
Przyznam szczerze, że rozwiązali to jeszcze gorzejBoromir pisze: ↑19 gru 2025, 21:49Mam nadzieję, że to nie będzie jakieś gówno w stylu "był umówiony z Harrisonem gdzie ten go ma postrzelić żeby przebić tylko żebro ale żeby rana nie była śmiertelna i żeby Harrisona oczyścić". Takie teorie pamiętam latały przed emisją. To by było jeszcze większe gówno jak słynne "wiemy, że był Pan w domu Artura Mitchella".
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 gru 2025, 17:10
Boromir
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio