Ostrzeżenia - komentarze - Strona 91

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 19:25

W pysk. Nie widziałem tej dyskusji, ale widzę, że ostro :roll:. Temat odblokowałem po privie autora, przejrzałem go dokładniej i zamknięcie oczywiście było moim błędem. Zainteresowanych przepraszam, decyzja poszła z rozpędu :wink:.

Przy okazji zawdi z tego co widzę, pierwszy wyniuchałeś błąd. Mam nadzieję, że nie czekasz na moje potknięcia, bo to trochę nieładnie, że tak powiem :roll:.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lip 2005, 20:27

Dostałem ostrzeżenie w moim odczuciu nie słusznie za okreslenie cytuje "Wasza EPOka sie już skończyła".Czy wam przypadkiem nie wcisnał sie kiedys Caps Lock.Przepraszam ale nie zauważyłem i dodałem ten komentarz.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 lip 2005, 20:31

Piwus-za co mi dałeś to 5 WP, nie dostałem e-mailu z informacją o WP i pokaż w którym temacie podobnie Cie tak "strasznie obraziłem" :roll: :|

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 lip 2005, 20:34

Widze, że mnie tu nie było i takie kłótnie odchodzą. Może mi ktoś napisać w skrócie o co tu chodzi? bo nie chce mi się czytać dziesięciu ostatnich stron :roll: Wiem tylko tyle, że userzy mają coś do Beckhsa i Piwusa...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 20:38

Mikusinski pisze:Piwus-za co mi dałeś to 5 WP, nie dostałem e-mailu z informacją o WP i pokaż w którym temacie podobnie Cie tak "strasznie obraziłem" :roll: :|
Mikuś, nie dostałeś tych 5 WP jednorazowo i jak kłamiesz to się przyłóż. Skoro nie dostałeś maila, to kto wykablował, że są ode mnie? Mnie tutaj niewiele osób obraziło, a strasznie, to nikt.

Bedę łaskawy i powiem z pamięci za co dostałeś część. 3 za przekleństwa (dość ciekawa wiązanka na Abramovica, za chęć zakupy Trezegueta), 1 za nabijanie (niezwykle inteligentne jak zazwyczaj, ale jednak nabijanie). Co do ostatniego nie pamiętam :?. Ale do moich obowiązków nie należy pamiętanie wszystkiego.

PS. To było zabawne :lol:.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 lip 2005, 20:48

Drogi Piwusie!ja tylko pytam sie, za co dostałem piate WP. Najprawdopodobniej dostałem je od Ciebie, więc pytam sie czym Cie tak bardzo uraziłem :) :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 20:56

Zmieniamy wersje? Chyba zaczynam mieć podejrzenia, czy ban dla Piotrka256 był słuszny...

Tak sobie przypomniałem, że już prowadziłem w tym temacie pewną głupią dyskusję. Ty jej na pewno nie pamiętasz (o na pewno, przecież nie trułbyś teraz :lol:).

Mikuś: Echchchch. Mam pytanko. Za co 5 WP ??? Z czego ja wiem, nie przeklinałem, ani nie wyzywałem innych forumowiczów.
Opryskliwy moderator: Dostałeś to WP, żebym ja nie klnął i nie wyzywał innych forumowiczów.
1. Meil
2. Jaka została ci ewentualność?
M: Prowokacja????
OM: Nabijanie????
M: Dobra, bez jaj. Ja sie Ciebie szanowny Piwusie pytam czy WP dostałem za to, że Ciebie prowokowalem????Bo wedlug mnie to ostrzeżenie jest niesluszne Confused
OM pisze:
Mikusinski pisze:Teraz już po odbanowaniu będzie tylko Zaza syn :) :twisted:
Mózg mi siada jak to czytam. Dzięki, że nas oświeciłeś. Następnym razem zastanów się, czy masz coś do powiedzenia, zanim zaczniesz pisać
Chyba jednak nabicie.
Chyba jednak nabicie :twisted:.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 21:47

przyznaje sie do bledu, sorki :(

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 lip 2005, 23:17

piwus pisze:Przy okazji zawdi z tego co widzę, pierwszy wyniuchałeś błąd. Mam nadzieję, że nie czekasz na moje potknięcia, bo to trochę nieładnie, że tak powiem :roll:.
akurat przegladalem. obczajalem troche IFQ i wiem na czym polega, dlategho nie widzialem powodu do zamkniecia, a jest to bardzo ciekawa sprawa. nie czycham na niczyje potkniecie, bo i po co?...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 23:20

Po ostatniej dyskusji pierwszą osobą która wytknęła mi błąd byłeś Ty. Stąd ten głupi wniosek :wink:. A co do tematu już przyznałem rację, więc się nie będę powtarzał.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8694
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lip 2005, 0:17

no normalnie smiech na sali, nie mialem nic do moderatora beckhsa, ale to co teraz zrobil to przechodzi ludzkie pojecia, dostalem 2wp za napisanie takiego czegos : "pierdol.sz" - przepraszam ale to nie jest przeklenstwo, to jest ocenzurowane przeklenstwo, a to jest roznica :!:
jakis koles mnie oskarza ze mam avatar z hitlerem, to jak mialem zareagowac :?: to i tak dobrze ze zastosowalem auto-cenzure :!:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 08 lip 2005, 0:19

sorki Cloner, ale to nie jest na zlosc. po prostu takie cos traktujemy jak przeklenstwo i zawsze tak bylo

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2005, 0:28

cloner pisze:no normalnie smiech na sali, nie mialem nic do moderatora beckhsa, ale to co teraz zrobil to przechodzi ludzkie pojecia, dostalem 2wp za napisanie takiego czegos : "pierdol.sz" - przepraszam ale to nie jest przeklenstwo, to jest ocenzurowane przeklenstwo, a to jest roznica :!:
jakis koles mnie oskarza ze mam avatar z hitlerem, to jak mialem zareagowac :?: to i tak dobrze ze zastosowalem auto-cenzure :!:
Ja się nie dziwię, bo też nie lubię dyletactwa, ale mógł myśleć, że to Hitler. W końcu obok jest tekst po niemiecku, a ten pan się złowrogo patrzy :lol:. Za to nie b.ędziemy karać :wink:. A za przekleństwo niestety zawsze było WP, wykropkowane czy nie. Ilość zależy od moda.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 08 lip 2005, 1:24

Mikusinski pisze:Drogi Piwusie!ja tylko pytam sie, za co dostałem piate WP. Najprawdopodobniej dostałem je od Ciebie, więc pytam sie czym Cie tak bardzo uraziłem :) :D
Właśnie dlatego powstał temat 'Ostrzeżenia'. Tam będzie wszystko wyjaśnione, a za takie pytania będą kary.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 lip 2005, 1:43

co do tematu ostrzezenia... prosilbymbym bez zbednych komentarzy.
troche kultury nie zaszkodzi
jest glupim niepotrzebnym komentarzem, ktory z reszta tez nadaje sie na wp, poniewaz mnie obraza...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”