Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 27 sie 2013, 15:27
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 sie 2013, 17:27
Fanatycy? To by się masacra uśmiał. Ty za to udowodniłeś już tu kilka razy, że jesteś racjonalnie myślącym kibicem MUBaSSu pisze:Nawet sie nie wypowiem. W tym temacie są fanatycy, a nie racjonalnie myślący fani klubu...
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sie 2013, 17:50
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 27 sie 2013, 18:06
Bo to nie był mecz, gdzie można było ocenić atakujących. Poza tym Mata nie grał, co prawda się rozgrzewał, ale żaden z nas nie wie w jakiej dyspozycji jest Hiszpan. Schurrle i De Bruyne zagrali tragicznie, ale to był tylko jeden mecz. Van Persie też zagrał wielkie gówno, a chyba wszyscy się zgodzimy, że jest najlepszym napastnikiem w lidze.Morrow pisze:Wczoraj na tak gloryfikowanych skrzydłach Chelsea biegali Hazard i De Bruyne, potem Schurrle. Ja wiem, że magia nazwisk działa ale najlepszym skrzydłowym na boisku był wczoraj Valencia
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 sie 2013, 18:12
W Leverkusen nie raz grał na środku. Mourinho nie jest pierwszym trenerem, który go tak ustawił. Mimo wszystko nie do końca ogarniam ten pomysł. O ile w Bayerze pod nieobecność Kiesslinga to była jeszcze w miarę opcja, bo innych za bardzo nie było, o tyle w Chelsea, przy tylu napastnikach, to raczej nie ma racji bytu. Może Jose liczył na wymienność pozycji, ale nie było tego widać.fieldy pisze:W ogóle nie wiem co Niemiec robił w ataku, on zdaje się w ostatnim czasie pracował na bramki Kiesslinga, a teraz na niego mieli grac?
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 28 sie 2013, 9:14

Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 sie 2013, 10:02
W poniedziałek zdecydowanie nie wyglądało to dobrze. Byłem mocno zdziwiony takim ustawieniem Niemca i myślę, że Mourinho nie będzie tego pomysłu specjalnie forsował, zwłaszcza gdy widział jak Schurlle odbijał się od Vidica.Sammyy pisze:Schurrle oczywiście ze swoimi warunkami fizycznymi nie wygląda na dziewiątce tragicznie, ale traci sporo atutów. Oby jak najrzadziej grał na tej pozycji.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 sie 2013, 19:03

Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 28 sie 2013, 23:11
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 sie 2013, 23:30
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 sie 2013, 23:48
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 29 sie 2013, 7:35
Nie, ale dobry powód do płaczu nie jest złyczarny_samael pisze:To już pewne?
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 29 sie 2013, 7:35
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 sie 2013, 7:59
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 29 sie 2013, 7:59
ryba_82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio