Ficyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 maja 2005, 17:35

Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 maja 2005, 18:47
Abramowicz ma wiele piniedzy i wiele mozniwosci, jesli naprawde sie postara to Eto´o to go bedzie mial. To jest dobry pilkarz, ale nie lubie go i chcialbym zeby jaknajszybciej go nie bylo w Primera Division.Zainteresowanie Romana Abramowicza Samuelem Eto'o staje się coraz bardziej konkretne
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2005, 19:00
Pieniądze i starania nie wystarczą. Szanse na to, że Eto przejdzie do Chelsea to jakieś ... 0% nie więcejsnake pisze:Abramowicz ma wiele piniedzy i wiele mozniwosci, jesli naprawde sie postara to Eto´o to go bedzie mial. To jest dobry pilkarz, ale nie lubie go i chcialbym zeby jaknajszybciej go nie bylo w Primera Division.Zainteresowanie Romana Abramowicza Samuelem Eto'o staje się coraz bardziej konkretne
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 18 maja 2005, 19:08
pobozne zyczenie sfrustrowanej mierdy ???snake pisze:To jest dobry pilkarz, ale nie lubie go i chcialbym zeby jaknajszybciej go nie bylo w Primera Division.
Ficyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 maja 2005, 19:42
Nie wiem czy słyszałeś, ale środkowi raczej niespelniają się na skrzydłach...i świat na srodkowych się nie kończy sa przeciesz skrzydłowi no ale...barca ma samych środkowych...Ficyk pisze:a jacy maja byc jak nie srodkowi??
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 18 maja 2005, 19:47
Ficyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 maja 2005, 19:55
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2005, 20:02
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 maja 2005, 20:07
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 18 maja 2005, 20:17
Hehehehe.....to się uśmiałem. Umiesz liczyć do 11? Raczej nie bo wystawiłeś w swojej formacji 10 piłkarzy.Figo11 pisze:Rozrysuj te wasze 4;3;3 czasem ono tak nei wyglada
======X======
=X=========X=
====X===X====
=X==X===X==X=
======X======
W tym, że Ludo i Ronii są falszywymi napastnikami inaczej moim zdaniem ofensywni pomocnicy...
Mefiu
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 18 maja 2005, 21:34
prosze cie nie mow mi jakim ustawieniem gra moj zespol, bo sie osmieszaszFigo11 pisze:4-3-3- hahaha człowieku kibicujesz barcy i mało tego nie wiesz jaka graja taksa...czy aby eto'o nie byl waszym napadziorem grajacym na szpicy formacji...a i na skrzydle czasem gra Ludo...a na drugim chyba "el Clark Total" to znaczy graja bardzo ofensywnie na boku choć Ronaldinho wiecej w srodku widac to zawsze ustawiany jest jako lewoskrzydlowy...to mowie na podsatwie tego co widzałem...na stronie waszego klubu jak i w niektórych meczach...
Ficyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 maja 2005, 21:34
poczytaj sobie geneze ksywek taki tam temataha i jeszcze jedno czy 11 przy twoim nicku oznacza twoj wiek ?? jezeli tak to nie mam wiecej pytan
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 maja 2005, 22:49
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio