nie da bo nie pojechał, nie dowiemy sie tego. Stzreli 2 gole Azerbejdżanowi w kwadrans bodajżeKrzysztof Jarzyna pisze:Saganowski nawet Wyspom Owczym nie strzela. Myslisz, ze da rade Niemcom?
mogłeś mnie porzynajmniej nie cytowac w takim razieKrzysztof Jarzyna pisze:Babel napisal. Wrzucilem wszystko do jednego worka.
NIe napisałem, ze zasługuje, tylko, żę jego bym wolał, przynajmniej nabarłby doswiadczenia. A talent ma, większy niż Rasiak.Krzysztof Jarzyna pisze:Ale za to Twoim zdaniem zasluguje Janczyk, ktory w tym sezonie zagral w POLSKIEJ lidze kilka dobrych meczow i strzlil kilka bramek polskim potegom pewnie z Lecznej albo innego Belchatowa. Ten zasluguje. Bo jest mlody. I nie jest Rasiakiem, rzecz jasna.
Wczoraj podkreslałem, specjalnie, ze nie twierdzę iż Janczyk powinien jechać, tylko, że ja bym wolał jego widzieć, niż Rasiaka.
Ale mi nie powiesz, że miał szansę się wykazać w kadrze ? Kiedy zagrał choćby 45 minut ? w jakim meczu ? rasiak co mecz dostawał szanse, w ostatnich 2 meczach, choć już praktyznie miał zagwarantoweany wyjazd - grał po 45 minut.Krzysztof Jarzyna pisze: A w kadrze kiedy dobrze zagral ostatnio? Z Wegrami na wyjezdzie? Chyba tak.
Strzelił 2 gole w tym czasie. Poprzednieo chyba w zeszłym roku Izraelowi
słabego zawodnika robią z niego jego umiejąetności, a raczej ich brak.Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym fakt, ze jest za slaby na 5 druzyne jednej z najlepszych lig swiata robi z niego slabego zawodnika? Watpliwe jak dla mnie.
zbanował go, aby zając jego miesjce. Cwanyczeher pisze:widac ktos musi przejac fukcje clonera w czasie jego nieobecnosci