Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 17 paź 2006, 13:38
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 paź 2006, 23:15
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 21 paź 2006, 13:31
Ja stawiam na miniamalna wygrana Bayernu, choc zadowole sie remisemEbi pisze:Jakie są Wasze typy i oczekiwania?
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 paź 2006, 13:44
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 paź 2006, 19:06
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 paź 2006, 19:21
Zgadzam się. Bayern mnie zaskakuje w tym sezonie niesamowicie. W LM idzie im świetnie, a w BL już trzecia porażka wyjazdowa pod rząd. Lucio nieco zawiódł. A co do Diego, który znów świetnie zagrał to chętnie bym go widział w Bayernie.Messi E2 Ronaldinho pisze:I Bayern przegrał mecz na szczycie. 1-3 mowi samo za siebie. Chciałem zobaczyć jak zaprezentuje sie Werder, wiadomo dlaczego. Niestety jak dla mnie Werder jest w gazie i dzisiaj nie dał pograć Bawarczykom. Nie wiem czy kluczem do zwyciestwa nie było wygranie walki w środku boiska. Van Bommel dzisiaj zagrał słabo,, Bastian troche szarpał, ale to takze było za mało, podobnie nie błysnał Karimi czy Ottl. Na ich tle Frings, Baumann a przedewszystkim Diego zagrali znacznie lepiej. Jednal anty-bohaterem tego spotkania powinien byc Lucio, jesli druga bramka gdzie wielkie pretensje miał do neigo Khan nie obwinia zbytnio go, to trzecia juz napewno. Błąd, ktory nie poraz pierwszy mu sie przytrafia. Trojka z przou tak jak ostatnio sie sprawdzała tak teraz blado wypdała, szczegolnie ten, ktory chciał jeszcze niedawno grac jak najwiecej- Podolski.
Werder wyglada na bardzo mocnego i tegoroczny sezon w Bundeslidze mzoe nalezec do niego.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 paź 2006, 19:45
Pewnie ze widzialemEbi pisze:A ja lchciałbym najbardziej, żeby Bayern wygrał ale Diego się świetnie zaprezentował. Koles jest świetny i mógłby zasilić niedługo Bayern. Widzieliście jego akcje? ALbo bramkę z Bochum? Największe wrażenie robi pokazana z kamery za bramką.
Ebi pisze:A co do Diego, który znów świetnie zagrał to chętnie bym go widział w Bayernie.
Ja wiem czy zawiodl. Taka jego pozycja, probowal wybic pilke, lecz ta wpadla do siatkiEbi pisze:W LM idzie im świetnie, a w BL już trzecia porażka wyjazdowa pod rząd. Lucio nieco zawiódł.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 paź 2006, 22:00
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 22 paź 2006, 0:16
Bron Boze z nim do BayernuEbi pisze:Koles jest świetny i mógłby zasilić niedługo Bayern.
Wnioskujesz to po dobrych wystepach przeciwko ligowym sredniakom, bardzo bladych przeciwko Barcy, Schalke czy Chelsea i jednym naprawde dobrym przeciwko Bayernowi? Ludzie, troche powagiguru pisze:Widac ze sie swietnie zaaklimatyzowal w Niemczech
Nie ma to jak komentarz: [tu cytujeMartinho pisze:Bayern [*]
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 paź 2006, 0:59
panu podziekujemyMartinho pisze:Bayern [*]
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 22 paź 2006, 1:17
A ja glupi zylem z przekonaniem ,ze tylko kolega z mojej bylej klasy przezyl aborcje.Gomez pisze:Boshe skad sie biora takie persony
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 25 paź 2006, 22:55
chyba skutecznie odstraszyles kolege Martinho...gorzka prawda niestetyolson pisze:A ja glupi zylem z przekonaniem ,ze tylko kolega z mojej bylej klasy przezyl aborcje.Gomez pisze:Boshe skad sie biora takie persony
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strzała » 26 paź 2006, 16:09
Strzała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 26 paź 2006, 16:49
ja pierdoleStrzała pisze:Masz rację Gomez. Bayern zdecydowanie wyglądał na zmęczonego, przecież grali praktycznie każdy mecz co 4 dni, do tego jak znam Felix'a Magatha to też "nieżle dał w kość" Bawarczykom na treningach. Bayern wyglądał zdecydowanie słabiej niż K'lautern. Wogóle nie mieli pomysłu na grę, jedyne zagrożenie wytwarzali Ottl i Podolski. Dlaczego? Grali mało minut w meczu z Werderem i praktycznie nic nie rozegrali w Lizbonie. Myślę, że Bayern wczoraj kompletnie NIC nie zaprezentował, a głównym powodem tego wydaje się być zmęczenie zespołu.
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 26 paź 2006, 18:07
Kaka_ACM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio