Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lip 2005, 0:12
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:17
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 lip 2005, 0:21
1002...piwus pisze:No pewnie zawdi, że się podczepiasz. Niczego innego się nie spodziewałem.
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lip 2005, 0:21
1002.piwus pisze:No pewnie zawdi, że się podczepiasz. Niczego innego się nie spodziewałem.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:25
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 lip 2005, 0:30
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:37
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lip 2005, 0:44
mnie w to nie mieszaj, ja sie tylko podczepiam, jak beda dowody...piwus pisze:Faktycznie "pełno" (ja bym powiedział raczej setki, tysiące) jest. A w tym temacie się zgodzę, że nie dawałem WP, bo państwo (w tym i zawdi) pisało pod wpływem emocji. Zrobiłem jeden wyjątek w jeden wieczór. Inni modzi nie muszą tego robić.
Czyli znalazłeś dwie wypowiedzi sprzed pół roku i jeden temat, gdzie sam pisałem, że dałem dyspenzę? Strasznie cienko. Ale dla innych "pełno".
1003.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 lip 2005, 0:47
I powtórze ponownie. Takich przykładów jest "pełno"* Spotkałem się z nimi w przeróżnych tematach, tylko nie pamietam w jakich, coż moja pamieć zawodzi...kama_reda pisze:Dałem te przykłady bo o tych poprostu pamietałem
Tylko, że w tym temacie przez kilka dni "przklinano"piwus pisze:Zrobiłem jeden wyjątek w jeden wieczór
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:48
Przepraszam. Nie przez jeden wieczór. Przez jeden dzień, bo sprawdziłemkama_reda pisze:Tylko, że w tym temacie przez kilka dni "przklinano"piwus pisze:Zrobiłem jeden wyjątek w jeden wieczór
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lip 2005, 0:51
zaraz pod titanica, nie badzmy tacy sceptyczni...piwus pisze:Ale dowodów nie będzie. Jakbyś przeczytał pół poprzedniej strony wiedziałbyś, że chcesz się podpiąć pod Titanica.
No to teraz 1003.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2005, 0:57
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 9:53
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lip 2005, 11:24
Ty sie ciesz, ze dostales tylko 1wp, ja za ocenzurowane przeklenstwo dostalem od beckhsakama_reda pisze:A więc dostałem WP za przekleństwo, jednak nie napisałem całego przekleństwa, tylko wygwiazdkowałem
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 lip 2005, 11:38
Dobra biore sobie twoje słowa do serca, bo masz całkowitą racje.cloner pisze:z moderatorami nie da sie walczyc, oni sa na forum "bogami" - moga wszystko, nie sa oceniani ze swojej pracy
kama_reda
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio