Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 94

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 20:25

BartiX_FCI pisze:Sparingi...heh...sparingi sa g**** warte..... chodzi mi o wazniejsze mecze typu LM,Serie A, Puchar Włoch a nie sparingi...

dla ciebie sa g**** warte ale własnie w sparingach zgrywa sie z druzyna

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 20:27

serek408 pisze:ale nie mocny Exclamation w dodatku gramy u siebie
a może zrobią niespodzianke ...
serek408 pisze:Bedzie ciekawie
poczekamy zobaczymy

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:32

taaa Inter ma bardzo ułatwoine zadanie :( Bez Buffona tak ważny mecz...eh tragedia. Nie dobrze. Ale mimo wszystko liczę na dobrą grę, walkę do końca i oczywiście - WYGRANĄ.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 20:38

bagg pisze:taaa Inter ma bardzo ułatwoine zadanie :( Bez Buffona tak ważny mecz...eh tragedia. Nie dobrze. Ale mimo wszystko liczę na dobrą grę, walkę do końca i oczywiście - WYGRANĄ.
Buffon to prawdziwa opoka defensywy Juventusu i (bez obrazy), ale bardzo ciesze sie z powodu jego kontuzji. Jak dla mnie to moglby byc kontuzkowany tylko do dnia po meczu z Interem :] Nedved tez chyba nie zagra wiec Inter musi sie sprezyc i pokazac ze powalczy o te trofeum wkoncu a nie tylko paplanina przed kazdym sezonem. Juz za kadencji Zaccheroniego Inter wygrywal po dwukroc z Juve wiec teraz tez mamy duze szanse :] Cale 50 % :):)

POZDRO

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:48

RoRo pisze:
bagg pisze:taaa Inter ma bardzo ułatwoine zadanie :( Bez Buffona tak ważny mecz...eh tragedia. Nie dobrze. Ale mimo wszystko liczę na dobrą grę, walkę do końca i oczywiście - WYGRANĄ.
Buffon to prawdziwa opoka defensywy Juventusu i (bez obrazy), ale bardzo ciesze sie z powodu jego kontuzji. Jak dla mnie to moglby byc kontuzkowany tylko do dnia po meczu z Interem :] Nedved tez chyba nie zagra wiec Inter musi sie sprezyc i pokazac ze powalczy o te trofeum wkoncu a nie tylko paplanina przed kazdym sezonem. Juz za kadencji Zaccheroniego Inter wygrywal po dwukroc z Juve wiec teraz tez mamy duze szanse :] Cale 50 % :):)

POZDRO
no właśnie po 50% a pozatym Juve to kolektyw jak już wspominałem w innym temacie :) jest jeszcze 10 znakomitych zawodników w polu :) ale piłka jest jedna a bramki są dwie ;) pożyjemy, zobaczymy - liczę przede wszystkim na dobrą grę. No i mam nadzieje(jak najbardziej uzasadnioną) na wygraną Juve

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 sie 2005, 20:55

RoRo pisze: (bez obrazy), ale bardzo ciesze sie z powodu jego kontuzji.
Nie może być bez obrazy. To co napisałeś jest na tyle debilne, że nie można tego nie skomentowac. Cieszysz się z krzywdy innego człowieka, nawet jeśli gra u jednego z największych rywali powinieneś tak nie mówić, lub chociaż zostawić to sobie. Poza tym bez niego można się martwić o formę azzurich, kto go godnie zastąpi? De Sanctis? Więc, następnym razem zastanów się Interisto zanim coś napiszesz i nie kalecz wizerunku kibiców Interu.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 20:58

Snipp_ pisze:
RoRo pisze: (bez obrazy), ale bardzo ciesze sie z powodu jego kontuzji.
Nie może być bez obrazy. To co napisałeś jest na tyle debilne, że nie można tego nie skomentowac. Cieszysz się z krzywdy innego człowieka, nawet jeśli gra u jednego z największych rywali powinieneś tak nie mówić, lub chociaż zostawić to sobie. Poza tym bez niego można się martwić o formę azzurich, kto go godnie zastąpi? De Sanctis? Więc, następnym razem zastanów się Interisto zanim coś napiszesz i nie kalecz wizerunku kibiców Interu.
Nie kalecze wizerunku Interistow kolego :] To jest moja prywatna wypowiedz, slowa ktore przyszly mi do glowy ... gdyby Adriano zlamal noge, Veron zachorowal na syfa, Martins dostalby goraczki rpzed meczem, a Javier Zanetti skrecilby kostke to nie wierze ze nie bylbys z tego powodu szczesliwy. Ja nie jestem rad z powodu krzywdy Buffona. Czytaj troche .... jak dla mnie to moze wyzdrowiec godzine po meczu z Interem wiec chyba nei zrozumiales mojego posta :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 16 sie 2005, 21:03

serek408 pisze:I na poczatek Treviso :twisted: Trzeba dobrze zaczac , ale nie mozna zlekcewazyc beniaminka. Zespol ktory zastapil inny zdegradowany klub (bodajze Torino :roll: ) wiec niewiele o nich wiem. Sklad pewnie maja solidny , ale nie mocny :!: w dodatku gramy u siebie

6 kolejka Juventus-Inter. 15 kolejka Inter-Milan. Tak wiec jeden hit juz na poczatku na drugi przyjdzie nam poczekac. Juz czuje smak tej Serie A :twisted: Bedzie ciekawie :!:
skład Treviso ma naprawde całkiem niezły, to na pewno nie będzie spacerek. Zespół natomiast nie jest jeszcze idealnie zgrany i Inter powinien to wykorzystać.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 sie 2005, 21:13

RoRo pisze:Nie kalecze wizerunku Interistow kolego :]
W moich oczach tak. wydaje mi się, że nie tylko w moich.
RoRo pisze: To jest moja prywatna wypowiedz, slowa ktore przyszly mi do glowy ...
Obeszłoby się bez tych słów. Tfu... Debilnych słów.
RoRo pisze:gdyby Adriano zlamal noge, Veron zachorowal na syfa, Martins dostalby goraczki rpzed meczem, a Javier Zanetti skrecilby kostke to nie wierze ze nie bylbys z tego powodu szczesliwy.
Nie podejrzewaj mnie o coś takiego. Nie wiesz jak jest więc zatrzymaj te chore domysły w swojej główce, ok? Widać, że marny z Ciebie kibic, jeżeli chcesz zwycięstwa swojej drużyny kosztem zdrowia jakiegoś człowieka. ja chce, żeby Juventus był najlepszy grając z jak najmniej osłabionym rywalem. Takie buraczana radość z kontuzj nie dla mnie.
RoRo pisze:Czytaj troche ....
Czytam wszystko. Zastanawiam się po co, skoro to takie żałosne, ale przeczytam.
RoRo pisze: jak dla mnie to moze wyzdrowiec godzine po meczu z Interem wiec chyba nei zrozumiales mojego posta :]
Zrozumiałem. Zresztą nie można było go nie zrozumieć. Był głupi sam w sobie.

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 21:13

Wygrana Interu!
-----------------------
Inter Mediolan wygrał towarzyskie spotkanie w Szwecji z Elfsborg 2:0 po bramkach Cruz 23, Cruz 47'.

ELFSBORG 0-2 INTER (0-1)

Bramki: Cruz 23, Cruz 47'

Żólta kartka: Solari (44')

ELFSBORG: 35 H. Svensson, 23 Strombergh (52' 12 Ujeneza), 14 J. Alexandersson, 5 Andersson (52' 2 Lunden), 4 Karlsson (76' 17 Arvidsson), 15 Klarstrom, 7 Ilola, 16 Samuelsson, 11 Mobaeck, 9 M. Svensson, 6 D. Alexandersson (72' 25 Nilsson)
Coach Haglund

INTER: 1 Toldo; 4 J. Zanetti , 2 Cordoba, 25 Samuel, 16 Favalli (78' 21 Arrieta); 13 Zé Maria (72' Momentè), 14 Veron (59' Choutos), 8 Pizarro (78' 24 Maa Boumsong), 19 Cambiasso (46' 6 C.Zanetti), 15 Solari; 9 Cruz
Coach Mancini
Źródło : InterPoland.com [/quote]

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 21:23

RTS pisze:
Wygrana Interu!
-----------------------
Inter Mediolan wygrał towarzyskie spotkanie w Szwecji z Elfsborg 2:0 po bramkach Cruz 23, Cruz 47'.

ELFSBORG 0-2 INTER (0-1)

ELFSBORG: 35 H. Svensson, 23 Strombergh (52' 12 Ujeneza), 14 J. Alexandersson, 5 Andersson (52' 2 Lunden), 4 Karlsson (76' 17 Arvidsson), 15 Klarstrom, 7 Ilola, 16 Samuelsson, 11 Mobaeck, 9 M. Svensson, 6 D. Alexandersson (72' 25 Nilsson)
Coach Haglund

INTER: 1 Toldo; 4 J. Zanetti , 2 Cordoba, 25 Samuel, 16 Favalli (78' 21 Arrieta); 13 Zé Maria (72' Momentè), 14 Veron (59' Choutos), 8 Pizarro (78' 24 Maa Boumsong), 19 Cambiasso (46' 6 C.Zanetti), 15 Solari; 9 Cruz
Coach Mancini
Źródło : InterPoland.com
[/quote]

No i extra. Wiedzialem ze Julio jeszcze sie pokaze. Szkoda ze Adriano i Martins sa juz chyba poza zasiegiem bo bardzo lubie Cruza. Pamietam jak w meczu z Juventusem wygranym 1:3 Julio zdobyl 2 ładne bramki i jedna dolozyl Martins :] Wkoncu Julio to pomysl Zaccheroniego :):) Rezerowego napasnika juz nie potrzebujemy a Argentyńczyk (ilu to juz ich w Interku) moze nieźle zamieszac. Musi tylko byc tak skuteczny przez caly sezon :wink:

-------------

Ze Snippem nie ebde dyskutowal bo zaraz posadzi mnie o to ze tylko marze zeby wszyscy zawodnicy Juventusu poumierali. Poszukales sobie zaczepki ale nie znalazles bo nie bede sie z toba droczyl ... :roll: :wink: , ale "milo" sie gawedzilo :]

POZDRO

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 21:26

RTS pisze:
Wygrana Interu!
-----------------------

ELFSBORG 0-2 INTER (0-1)

Coach Haglund

Coach Mancini
Źródło : InterPoland.com
[/quote]

fajnie, że dałeś coś od siebie :lol: naprawdę doceniam Twój wysiłek

a ode mnie powiem, że przeciwnik niezbyt wymagająć, ale Cruz znowu strzelił bramkę. Ja naprawde szanuje i lubię tego zawodnika. Szkoda ttylko, że strzxela bramki dla Inter'u ;P

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 sie 2005, 21:26

RoRo pisze:Ze Snippem nie ebde dyskutowal bo zaraz posadzi mnie o to ze tylko marze zeby wszyscy zawodnicy Juventusu poumierali.
Póki nie napiszesz o nic Cię nie posądze, nie martw się, a napisania byłeś blisko.
RoRo pisze:Poszukales sobie zaczepki
Wobec takiego tekstu trudno przejść obojętnie.
RoRo pisze: ale nie znalazles bo nie bede sie z toba droczyl ...
Ja wcale nie chce się droczyć. Ja chce Ci uświadomić jakie głupstwo napisałeś.
RoRo pisze:ale "milo" sie gawedzilo :]
:roll:
RoRo pisze:POZDRO
Również pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 22:26

Teraz pierwsza czesc kalendarza Interu w pigulce
Inter - rywal
1. kolejka Treviso 2-0
2. Palermo - dla mnie wielka nie wiadoma tego sezonu. Zespol ktory ma spore szanse na Europejskie Puchary. Jednak czy bez Toniego im sie to uda. 2-1
3. Lecce - czy Vucinic postraszy :?: Lecce pierwsze 2 spotaknia bedzie mialo raczej z latwiejszymi rywalami (Livorno , Ascoli). Wiec byc moze przystapia do tego meczu z kompletem pkt. latwo nie bedzie 1-0
4. Chievo - zawsze solidna druzyna. Inter gra na wyjezdzie wiec z takim rywalem mozemy stracic pierwsze pkt. 2-2
5. Fiorentina - Ostatnie dwa lata to glownie wzmocnienia. Czarny kon rozgrywek. To bedzie dla Interu mecz przed Juve. Jednak nikt sie napewno nie bedzie oszczedzal. 3-1
6. Juventus - Derby D'Italia. Prawdziwy klasyk na Delle Alpi. Nie bylbym fanem Interu gdybym nie typowal zwyciestwa Nerazzurrich. 2-1
7. Livorno - trzeba uwazac na C.Lucarelliego . W 6 kolejce podejmuja Fiorentine z ktora zawsze jest ciezko. Zmeczeni gracze Livorno jednak nie powinni oddac Interowi ktory takze bedzie odczuwal skutki meczy z Juve 3 pkt. latwo. 0-0
8. Udinese - Jedno z trudniejszych spotkan. Prawdopodobna pierwsza porazka. 1-2
9. Roma - kolejne pasjonujace widowisko. Inter powinien wykorzystac atut wlasnego boiska. Totti miemy nadzieje nic Romie nie pomoze. 4-2
10. Sampdoria - wyjazdowy mecz. Jednak to bedzie okazja do ucieczki Milanowi i Juve ktore spotkaja sie w tej kolejce. 3-2
11. Lazio - Rzym to Rzym. Lazio to Lazio zawsze grozne. 3-1
12. Parma - "Mleczarze" bez Gilardino nie beda juz tak grozni. Parma w 10 i 11 kolejce moze zdobyc spokojnie po komplecie pkt. wiec moim zdaniem znajda sie na bezpiecznej lokacie w tabeli. 2-0
13. Messina - siodma druzyna poprzedniego sezonu. W tym jednak moga miec problemy. 4-1
14. Ascoli - ograny juz beniaminek. Jednak razem z Treviso beda mialy spore problemy. 3-0
15. Milan - Derby Mediolanu na San Siro. Gospodarzem bedzie Inter. Szerzej obie jedenastki opisywalem w temacie "Swieta Wojna ...." 2-1
16. Reggina - bedzie dalo sie odczuc trudy ostatnich zwyciestw. Szczesliwy remis Interu na wyjezdzie. 1-1
17. Empoli - beniaminek ktory moze okazac sie trudym rywalem dla najlepszych. Pilkarze Empoli napewno beda zmotywowani na ten mecz. 1-2 czyzby kryzys Interu ?
18. Siena - trzeba bedzie sie wziac po ostatnich dwoch slabszych meczach. 1-0
19. Cagliari - na polmetek Inter zagra u siebie. 3-1

Wiem , ze to troche za wszesnie tak typowac , ale to typowe zachowanie kibica Calcio :twisted:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 16 sie 2005, 22:31

RoRo pisze:gdyby Adriano zlamal noge, Veron zachorowal na syfa, Martins dostalby goraczki rpzed meczem, a Javier Zanetti skrecilby kostke to nie wierze ze nie bylbys z tego powodu szczesliwy.

Mow za siebie, ta wypowiedzia o cieszeniu sie z kontuzji Buffona, obnarzyles swoj debilizm.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”