Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 lip 2009, 0:03
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 25 lip 2009, 9:56
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 lip 2009, 10:08
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 25 lip 2009, 10:33
Rodriguez to Pedro.Diamen23 pisze:A ja ciągle nie wiem kim był tajemniczy gracz 'Rodriguez'. Oświeci mnie ktoś?![]()
Swoją drogą młodzi piłkarze z Barcelony zaimponowali mi, mieli kilka akcji, których nie powstydziliby się ich starsi koledzy. Będziecie mieli z nich dużą pociechę.
Co do Caceresa to bardzo pewnie grał w obronie, w 1. połowie Tottenham nie miał przecież żadnej sytuacji oprócz poprzeczki Modrica, miał jednak problem z wyprowadzaniem piłki. Naliczyłem mu z 3-4 straty, jeden kros miał za to naprawdę dobry.
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 lip 2009, 10:48
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lip 2009, 11:44
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 lip 2009, 11:48
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lip 2009, 11:52

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lip 2009, 21:58
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lip 2009, 22:21
To i tak będą niewielkie pieniądze więc nie robiłbym z tego afery. W sumie to również mam nadzieję, że Hleb będzie się dobrze spisywał w Mediolanie i Inter zechce go wykupić za ustaloną w umowie kwotę.Jarzinho pisze:Dodatkowo jeszcze Blaugrana bedzie mu placiła 70% pensji.

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 lip 2009, 23:17
W sumie z jednego spotkania za dużo tych dobrych zagrań nie byłoMentor pisze:Powyższy link po części potwierdza te doniesienia
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2009, 2:22
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 26 lip 2009, 9:23
To już pytanie do moich rodziców, bo pesymistą jestem od zawsze, z małymi przerwamiMentor pisze:Generalnie za dużo narzekania krzychuNarzekanie na Czychryńskiego, narzekanie na problemy Milito, narzekanie na brak transferów, narzekanie na finanse... skąd tak pesymistyczne podejście?
Tyle ile będzie trzeba, ale nie tyle ile zażyczyć może sobie ewentualnie drużyna, z którą chcemy dokonać transakcji. Bo Laporta nie jest głupi i nie będzie płacić jakichś mega pieniedzy, co już pokazał, że jeśli kasa ma być ogromna, to wprowadza się do deala jakichś zawodników na wymianę. Bo ja uważam że ci ciekawi piłkarze, o ktorych napisałeś, którzy mogą znajdować się w ligach europejskich, to nie jest jednak poziom, który gwarantowałby coś ekstra, a gracze z ławki to właśnie według mnie muszą mieć. Tak jak kiedyś byli nimi Henka, czy wchodzący powoli do drużyny Iniesta. Gdyby byli naprawde tacy do wyjęcia, to już byśmy o ktorymś usłyszęli, bo jaki mają interes gazety w tym, aby nie pisac o takich sensacjach? Może coś sie jeszcze pojawi i życze tego sobie i Wam, bo kadra musi być dłuższa i bardziej wartościowa (bluźnię bo jak tu jeszcze więcej wartościMentor pisze:Nie rozumiem też dlaczego mielibyśmy kończyć zakupyDla mnie transfer Ibry za takie pieniądze to właśnie znak, że możemy wydać tyle ile będzie trzeba na transfery.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2009, 13:54
Yyy?krzychu212 pisze:Bo ja uważam że ci ciekawi piłkarze, o ktorych napisałeś, którzy mogą znajdować się w ligach europejskich, to nie jest jednak poziom, który gwarantowałby coś ekstra, a gracze z ławki to właśnie według mnie muszą mieć.
Ehhhkrzychu212 pisze:Gdyby byli naprawde tacy do wyjęcia, to już byśmy o ktorymś usłyszęli, bo jaki mają interes gazety w tym, aby nie pisac o takich sensacjach?
Kończę bo aż się głupio czuję. Jestem raczej realistą a nie optymistą, ale aż mnie coś skręca jak czytam takie defetystyczne teorie. Laporta nie wyda pieniędzy, nie kupimy nikogo bo prasa nie pisze, piłkarze z innych lig nie mają czegoś ekstra więc i tak będą za słabi. Biada nam."Okno transferowe otwarte jest do 31 sierpnia i do tego momentu mamy czas na negocjacje", skomentował Yuste, zaznaczając, że kolejne negocjacje toczone będą tak, jak w przypadku transferu Maxwella. Oznacza to, że klub będzie działał 'po cichu' i bez medialnego szumu.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 26 lip 2009, 13:57
ycu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio