Emerald pisze:Podobnie jak on niemoge sie zgodzic ze stwierdzeniem ze Majdan jest jednym ze slabszych bramkarzy w lidze
A kto tak napisał
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 wrz 2005, 19:45
Emerald pisze:Podobnie jak on niemoge sie zgodzic ze stwierdzeniem ze Majdan jest jednym ze slabszych bramkarzy w lidze
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 wrz 2005, 19:48
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2005, 19:53
i przebijać się przez dziesiątki Twoich beznadziejnych postów, które pobudzają tylko odruch wymiotny i scyzoryk leżący na biurku.Mazi pisze:no, ale po cóż czytac temat;]
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 wrz 2005, 20:02
Nie przecze, moze tak byc, ale jezeli pol forum (te pol, ktore nie maja "zenujacego nabijacza") zwraca na Twoj "styl" uwage, to w takim ukladzie nie tylko ja. a w to raczej nie uwierze.Mazi pisze:to moze ty zbyt płytko myslisz
Wlasnie niestety o to chodzi. a forum jest od tego, zeby kazdy kazdego zrozumial. jak chcesz pisac tylko dla siebie zrozumiale, to pisz pamietnik.Mazi pisze:ja pisze w takim stylu jaki bym zrozumiał
serek bardzo dobrze Ci wyjasnil kwestie dlugosci postow.Mazi pisze:jesli cie to uszczesliwi to moge napisac 4 słowa w 5 zdaniach 15 wyrazowych, ale wteyd będzie to zbyt długie ... i bez senzu skoro mozna to strescic..
Po pierwsze za pozno, a po drugie - wole nie ryzykowac. domyslam sie, ze nauka kogos takiego jak Ty bylaby watpliwa przyjenoscia...Mazi pisze:a skoro jestes taki ą i e to idx na nauczyciela
Tak przyznaje sie - nie jestem w "Twoim" temacie... ale to akurat nie jest wada, a powiedzialbym nawet, ze to zaleta.Mazi pisze:p.s. 1 kolejny ktory nie jest w temacie a ma wiele do powiedzenia:)
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 wrz 2005, 20:02
ale klawiatura i reszta czyste??Niggaz pisze:pobudzają tylko odruch wymiotny
to jeszcze sie niepocięłeś??Niggaz pisze:scyzoryk leżący na biurku.
tu sie zgodzę, a do elity nie nalezy, bo jakby to ująć.. źle się 'poprowadził'... zamiast grać w grecji, i izraelu lepiej błoby grać w Polsce skąd napewno miałby wieksze szanse na wypromowanie.. ale gdybać można:)Niggaz pisze:Odnoście tematu Majdana to w tej chwili z tej dyskusji już nic więcej nie wyniknie bo jest za duży chaos. Ja osobiście do elity polskich bramkarzy bym go nie zaliczył na pewno, ale jak na realia polskiej ligi to wystarcza w zupełności. Na kadrę jest już natomiast za słaby podobnie jeśli chodzi o grę za granicą (jeśli chodzi o jakieś przyzwoite kluby). Nie wiem nad czym się tutaj można więcej rozwodzić
w sumie na kazdej moze grac oprocz bramki wlasnie:) ale Engel szykuje go raczej na pomocnika srodkowego, bo na tej pozycji ma zagrac z Vitorią za Sobola..aha i jeszcze jedno - na jakiej on pozycji w koncu gra
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 02 wrz 2005, 20:04
cris10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2005, 20:07
Mazi pisze:ale klawiatura i reszta czyste??
Ograniczam czytanie Twoich postów więc wszystko jest wporządku.Mazi pisze:to jeszcze sie niepocięłeś??
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 wrz 2005, 20:09
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 wrz 2005, 20:15
A to ciekawe, bo przed wyjściem przeglądałem akurat temat, gdzie były opnie portugalskich kibiców (parę cytatów wypowiedzi fanów Boavisty i jedną Vittorii). Raczej wierzę tym pierwszymKrzysztof Jarzyna pisze:wczoraj czytalem wypowiedzi na forum Vitorii i portugalczycy sipisali tam o nim, delikatnie mowiac, niezbyt pochlebnie.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: malutki » 02 wrz 2005, 20:19
malutki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 wrz 2005, 21:09
Jak na pewno zauwazyles, napisalem, ze czytalem wypowiedzi z forumpiwus pisze:A to ciekawe, bo przed wyjściem przeglądałem akurat temat, gdzie były opnie portugalskich kibiców (parę cytatów wypowiedzi fanów Boavisty i jedną Vittorii). Raczej wierzę tym pierwszym
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 wrz 2005, 21:23
A co do kibicow Boavisty to tez bym im tak bezgranicznie nie ufal, bo watpie zeby napisali "wcisnelismy wam ciecia za ktorego zaplaciliscie niezla sumke, frajerzy"
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 12:28
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 wrz 2005, 13:41
Stary mam ciezka glowe po piatku, wiec jezeli raczysz mi wytlumaczyc o co Ci chodzilo, to moze odpowiem.Ajgor pisze:Dobra Jarzyna ale jak się znasz tak świetnie to wytłumacz maziemu przykładami a nie pisz zaraz o jego gramatyce bo zauważyłem że tu ludzie piszą tak wtedy kiedy nie mają argumentów za tym co napisali wczesniej
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 14:02
Ajgor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio