Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 8:05
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 8:17
Od czwartku nędza. Jak się w czwartek Dortmund postawił, tak dupa.Salas11 pisze:Weszło Ci coś chociaż bartbuks w ten weekend, czy plecy po całości?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 8:32
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 25 paź 2010, 10:28
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 11:16
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 11:21
Sociedad gra u siebie na poziomie Barcelony, Sevilli, bądź Valencii. Tak słabego Deportivo nie widziałem dawno. Od ośmiu spotkań bez zwycięstwa. Kurs jest piękny i sam postawię jedyneczkę (2,0). Powiem nawet, że jakbym nie był trochę w plecy po weekendzie, to wolną stówkę zainwestowałbym w Sociedad (-1) po kursie 4.0. Zaraz przejrzę ofertę na dziś i dorzucę kilka spotkań.Salas11 pisze:Siedzisz w La Liga, to bedziesz wiedział. Wypatrzyłem na dziś Real Sociedad - Deportivo.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 11:43
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 paź 2010, 11:54
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 12:05
Mi też nie przeszkadza, ale miło by było, jak ktoś np wie coś o danym meczu i mógłby się ową ważną wiedzą podzielić, to skrobnąłby, tak aby umilić życie innym. Przy pierwszych debatach zakładaliśmy, że nie ma narzekań. Nikt nikomu nie przystawia do głowy broni i nie każe na to lub tamto stawiać. Grasz na własne ryzykofieldy pisze:mnie nie przeszkadza, że ktoś korzysta z moich wskazówek do gry, o ile mi nie marudzi później, że przeze mnie mu kupon nie wszedł.
Nie widzę sensu zakładania nowego tematu, dostępnego tylko dla wybranych.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 paź 2010, 12:08
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 12:15
Kod: Zaznacz cały
22nd May 05 L Oberhausen v Erzgebirge 1 - 1
12th Dec 04 L Erzgebirge v Oberhausen 2 - 0
14th Mar 04 L Oberhausen v Erzgebirge 1 - 4
28th Sep 03 L Erzgebirge v Oberhausen 1 - 1
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 12:20
Poczekaj ze dwa miesiące i zaczniesz wygrane z zakładów przeznaczać na kevlarowe ciuchybartbuks pisze:Nikt nikomu nie przystawia do głowy broni
Ja wykorzystam te mecze do eksperymentów pod tytułem "traf niespodziankę"fieldy pisze:we wtorek i środę mecze Pucharu Ligi,
od razu zaznaczam, ze trzymam się od tego z daleka (jeśli chodzi o grę na poważnie, bo w pewniaku moze coś wrzucę)
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 12:27
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 paź 2010, 12:30
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 12:39
Zgodzę się z Tobą, ale przy pewnych analizach trzeba też brać pod uwagę serie. Inaczej na jakiej podstawie to określać? Sociedad ma tą przewagę, że gra przed własną publicznością. Takie małe + 10 do osiągnięcia dobrego wyniku...Mentor pisze:Suma summarum gdybym miał upatrywać faworyta to wskazałbym na gospodarzy, ale nie uważam, aby był to szczególnie łakomy kąsek. Pewniak z tego żaden i nawet jeżeli 'wejdzie' to nie będzie oznaczało, że jednak pewniakiem był.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio