Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 sie 2009, 0:31
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 sie 2009, 1:41
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 sie 2009, 3:15
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 sie 2009, 3:43
Babel, dostaniesz roczny zapas kreatyny w ramach rozliczenia.Babel pisze:ps.kto mi [k****] bedzie placił za to ze moje posty reklamuja jakies linki do siakiś odżywek ( ps. 2 nie spdziewałem sie tego, naparwde!) ? Chyba zaczne używac słów niezrozumiałych dla skryptow i dla Martinho.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sie 2009, 8:51
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 28 sie 2009, 10:33
Dusan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 sie 2009, 11:04
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 28 sie 2009, 11:31
Cloud
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 28 sie 2009, 12:19
Dusan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sie 2009, 13:03
Dobra tak samo jak kazda ktora gra w LM. Zdobyli Uefa, chwala im ale Mistyk czy ty uwazasz ze powinnimsy bac sie Zenitow, Rubinow czy innych CSKA? Od czasow welkiego DK z Szewa i Rebrowem zadna druzyna ze wschodu nam nawet nie podskoczyla. Nikt nie mowi ze bedzie latwo ale ciezko tez niemistyk pisze:Naprawde dziwi mnie jak niektorzy sa pewni zwyciestwa. Szachtar to naprawde dobra druzyna, swietnie poukladana taktycznie, z dobrym trenerem i zawodnikami. Wcale latwo dzisiaj nie bedzie.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 sie 2009, 13:09
Coś mi się wydaje, że rok temu kibice pewnego angielskiego klubu też tak myśleli...Dobra tak samo jak kazda ktora gra w LM. Zdobyli Uefa, chwala im ale Mistyk czy ty uwazasz ze powinnimsy bac sie Zenitow, Rubinow czy innych CSKA?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2009, 13:20
Niemoralny?Bienias pisze:W pewnym sensie jego wystep bylby niemoralny i to w dwojaki sposob.
Wiadomo„Przeznaczenie czasem lubi płatać takie figle, ale mówiąc szczerze, już przed losowaniem byłem pewny, że trafimy na Inter. Bardzo miło będzie znowu zobaczyć Samuela na Camp Nou. Podobne odczucia będzie miał Ibrahimović, a nie można zapominać że także Thiago Motta wróci do domu.”
Samu :*„To dobrze, że będę mógł powrócić na Camp Nou. Jestem spokojny i szczęśliwy, ale przede wszystkim ma to dla mnie znaczenie emocjonalne. Fani Barcelony zawsze będą zajmować miejsce w moim sercu.
Wolę Barcelonę od Sevilli. Gdy gra nie układa się po ich myśli, nie przestają biegać i naciskać. Dostałem już wiadomość sms od Puyola mówiącą „Guardiola powiedział, że jeśli dobrze Cię pokryję, to odnowi mój kontrakt”. Jestem też zadowolony z tego, że Messi i Xavi zdobyli nagrody indywidualne, jednak sądzę, że także Valdés i Piqué zasłużyli na wyróżnienia”.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 28 sie 2009, 13:43
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 28 sie 2009, 13:48
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 28 sie 2009, 20:18
Dusan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio