Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 wrz 2005, 23:28
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 wrz 2005, 23:38
Nie ma za co. Bez punktów w rankingu, Legia w eLM za 15lat. Są powody do mruczenia.Bonso pisze:0:3...dziękujemy !!
Wisła w dalszym ciągu "spłaca się", powienien wiedzieć, że gwałtowne reakcje przyniosą negatywny efekt dla niego samego (mam na myśli odejście). Tym razem powienien wywalić malkontentów pokroju Baszczyńskiego, resztę klepnąć mocno po kieszeni. Wstrząs jest potrzebny i dalsza żonglerka trenerami nie odniesie skutku. Niestety sam nie wiem jaki miałby to być wstrzas...kostek pisze:Pozostaje pytanie - co zrobi Cupiał?
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 15 wrz 2005, 23:43
MrWoodstock
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 15 wrz 2005, 23:44
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2005, 23:53
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 wrz 2005, 0:04
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 16 wrz 2005, 6:54
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 wrz 2005, 8:14
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 16 wrz 2005, 10:22
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 16 wrz 2005, 10:45
Zgadza się ale widziałeś co on wyprawiał sezon temu w Polonii? Uważany był wtedy za jednego z najlepszych środkowych pomocników w Polsce, świetnie dryblował. Wrzucili go na głębokoą wodę, do Wisły (:D) i chłopak się spalił (utopił). W rewanżu na szczęście będzie już mógł grać Sobolewski i gra może będzie już trochę wyglądać ale i tak drużyna która wczoraj wygrała już zapewniła sobie dlaszą rundę Pucharu UEFA.Pisakk pisze:Gdyby obok niego grał Sobolewski to to wszystko mogłoby wyglądać całkiem inaczej bo to co Gołoś wyprawiał to było żałosne...Nie może być sytuacji, że środkowy pomocnik przyjmując piłkę pod polem karnym musi ją później gonić 2 metry! Zero techniki użytkowej, nie mówiąc już o koordynacji ruchowej (widzieliście jak on biega?).
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 wrz 2005, 11:01
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 16 wrz 2005, 11:09
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 16 wrz 2005, 11:10
Nie zdziwie się jak po tym sezonie odejdą następni gracze a i Engel nie będzie miał tak pewnej posadypippen pisze:już mam pozatym dość tych głupawych decyzji zarządu wisły,. chodiz mi o to ciągłe kupowanie sprzedawanie piłkarzy i zmieniae terenerów
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 wrz 2005, 11:18
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 16 wrz 2005, 11:53
enoce
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio