Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lis 2010, 22:03
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 lis 2010, 22:06
NIe musisz o tym pisać, starczy jakie linki wklejasz w rożnych tematach(bynajmniej nie chodzi o sportowe), najczęściej z portali gównianej, także sprawa jasnaa co za tym idzie wyborca PO.
Ale co ty tutaj chcesz przeczytać? Nad czym tutaj dyskutować? Messi zagrał świetny mecz miał dwie asysty i świetnie udzielał się w rozegraniu piłki. Ronaldo chociaż z Madrytu był pewnie najlepszy, to nawet jeśli jest się najlepszym z 11 gówien, to wciaż jest się gównem, z całym szacunkiem dla graczy Realu, ale chyba każdy widział, czym oni wczoraj byli. Przecież to jest zupełnie oczywiste i nie wiem nad czym tutaj debatować.Kwestia Messiego - wciąż nie łapię. Za nami wielki mecz reklamowany między innymi jako pojedynek Messi vs Ronaldo w którym to (pojedynku) z Portugalczyka nie ma co zbierać a i tak pisze się o symulce Leo i tyle.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Widzewiak1910 » 30 lis 2010, 22:10
Widzewiak1910

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 30 lis 2010, 22:33
Po 1:4 i passillo też byłem na klubowo ubranyRezus pisze:Kibice sukcesu.
Skoro już piszecie że takie rzeczy rzadko się zdarzają, to macie rację, ale gdybyście chociaż trochę się wysilili to byście wiedzieli, że w 1991 roku miało miejsce takie oto wydarzenie:Chłopaki z Madrytu pisze:o szpalerze i przewadze nad wpierdolem
To go nie interesuje! Nie pisać o tym!Kamil232 pisze:A to jak ten mecz reklamowano mnie średnio interesuje
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 lis 2010, 22:48
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fajnybartus » 30 lis 2010, 22:54
Etus2 pisze:w szpalerach nadal jest 2:1 dla Madrytu więc chybiłeśśśśśśś UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!
fajnybartus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 30 lis 2010, 23:06
Ależ wiem, tylko wtedy nie rozumiem podniety nad tym ostatnim szpalerem w wykonaniu Barcy? Chodziło o to, że takie rzeczy już miały miejsce i nie są tak wyjątkowe jak chciałeś je przedstawić.Etus2 pisze:w szpalerach nadal jest 2:1 dla Madrytu więc chybiłeśśśśśśś UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2010, 23:08

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lis 2010, 23:10
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lis 2010, 23:17
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2010, 23:31
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 lis 2010, 23:38
Od początku nie były za wysokie. Niektórzy za bardzo wpadli w zachwyt po poprzednim sezonie. Sneijder grał bardzo dobrze, ale na sukces Interu zapracowała cała drużyna. Holender aż tak bardzo nie wyróżniał się na tle kolegów z zespołu. Niemniej jeśli ktoś miałby dostać Złotą Piłkę, to jak dla mnie tylko (znowu) Messi. Za to że jest nieosiągalny dla innych gwiazd światowego futbolu i gdyby nie kunszt trenerski Maradony, możliwe że Barcelona miałaby dziś w składzie max trzech mistrzów świata.Mentor pisze:Coś mi się wydaje, że maleją szanse Sneijdera na Złotą Piłkę.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 lis 2010, 23:39
Ależ wiem, tylko wtedy nie rozumiem podniety nad tym ostatnim szpalerem w wykonaniu Barcy? Chodziło o to, że takie rzeczy już miały miejsce i nie są tak wyjątkowe jak chciałeś je przedstawić.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 lis 2010, 23:48
Jakby Argentyna zdobyła Mistrza Świata to Złotą Piłkę powinien wtedy dostac Milito. Nikt inny.Salas11 pisze:Od początku nie były za wysokie. Niektórzy za bardzo wpadli w zachwyt po poprzednim sezonie. Sneijder grał bardzo dobrze, ale na sukces Interu zapracowała cała drużyna. Holender aż tak bardzo nie wyróżniał się na tle kolegów z zespołu. Niemniej jeśli ktoś miałby dostać Złotą Piłkę, to jak dla mnie tylko (znowu) Messi. Za to że jest nieosiągalny dla innych gwiazd światowego futbolu i gdyby nie kunszt trenerski Maradony, możliwe że Barcelona miałaby dziś w składzie max trzech mistrzów świata.Mentor pisze:Coś mi się wydaje, że maleją szanse Sneijdera na Złotą Piłkę.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 lis 2010, 23:50
Chodza sluchy, ze juz wygral.Mentor pisze:Coś mi się wydaje, że maleją szanse Sneijdera na Złotą Piłkę.
Maciek (interista)
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio