Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 100

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 19:14

Jeżeli twój Juve grał tak świetnie to dlaczego nie wygrał??? Coś musiało nie grac skoro nie wygrał bo jak by wszytsko było cacy to by ich pojechali :? Wszystko zganiasz na sedziego kazdy trener by cie wysmiał z takimi tekstami sedzia to człowiek raz sie myli na twoja korzysc raz na przeciwnika i to jest nieuniknione skoro była zdecydowna przewaga Juve powinni sztrelić wiecej bramek a tak nie było.
Snipp_ pisze:Nigdzie nie żaliłem się, że powinno wygrać Juve
tak :?: :arrow:
Snipp_ pisze:Juve grało lepiej i należało im się zwycięstwo
:lol: :lol: co to nie żale :?:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 22 sie 2005, 19:16

Rossi pisze:Jeżeli twój Juve grał tak świetnie to dlaczego nie wygrał???

Uhuhu to forum ma coraz lepszych uzytkownikow, wlasciciele Juve!

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 19:16

tu masz racje--->tyle tylko ze texty interistow ze nas OGRALISCIE czy DALISCIE LEKCJE FUTBOLU (chyba twoj ziomek Juras cos takiego bełkotał) sa po prostu zenujace!

JUVE!

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 19:17

tu masz racje--->tyle tylko ze texty interistow ze nas OGRALISCIE czy DALISCIE LEKCJE FUTBOLU (chyba twoj ziomek Juras cos takiego bełkotał) sa po prostu zenujace!

JUVE!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 19:21

Mnie nie obchodzi co mówią inni tylko mówie jak jest a wy idziecie w zaparte zganiajac wszystko na sedziego . Szkoda mi was bo piłka to piękny sport tylko trzeba dorosnąć zeby coś w kibicowaniu zrozumieć a u wielu ten czas jeszcze nie nadszedł :roll:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 19:23

Rossi pisze:Jeżeli twój Juve grał tak świetnie to dlaczego nie wygrał???
Bo sędzia nie uznał prawidłowo zdobytej bramki. Temat rzeka. Bawisz się dalej?
Coś musiało nie grac skoro nie wygrał bo jak by wszytsko było cacy to by ich pojechali
Sędzia nie był cacy i skład nie był cacy.
Rossi pisze:Wszystko zganiasz na sedziego kazdy trener by cie wysmiał z takimi tekstami sedzia to człowiek raz sie myli na twoja korzysc raz na przeciwnika i to jest nieuniknione skoro była zdecydowna przewaga Juve powinni sztrelić wiecej bramek a tak nie było.
Człowieku rozbawiasz mnie coraz bardziej. Wielokrotnie w swoich postach na temat tego meczu podkreślałem, że sędzia miał prawo się pomylić, ale widocznie znów nie chciałes tego zauważyć.
Rossi pisze:co to nie żale
Nie to wyrwane z kontekstu zdanie. Poza tym gdybym się żalił nawrzucałbym na sędziego, a tego nie robię. Pomyśl. Nie boli.
RzuR pisze:tu masz racje--->tyle tylko ze texty interistow ze nas OGRALISCIE czy DALISCIE LEKCJE FUTBOLU (chyba twoj ziomek Juras cos takiego bełkotał) sa po prostu zenujace!
Masz u mnie piwo :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 19:29

Snipp_ pisze:Nie to wyrwane z kontekstu zdanie
Dlatego mówie nie odpowidaj cystatami bo każdy tak moż robić i wtedy wypowiedzi całkowicie zmienia swój sens . Tzreba ci tłumaczyć jak dziecku bo dopuki sam tego nie zaznasz to sie nie przekonasz :? żałosne ale prawdziwe. Więc podsumwując : Wina Interu bo wygrał , wina sedziego bo źle sedziował, wina Milanu bo uszkodzil piłkarzy Juve więc dam rade :arrow: STRASBURG może coś poardzą :roll:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 19:37

Rossi pisze:Dlatego mówie nie odpowidaj cystatami bo każdy tak moż robić i wtedy wypowiedzi całkowicie zmienia swój sens .
Nie zmieniłem sensu żadnej z Twoich. Nie masz wiec powodu do zwracania mi uwagi w kwestii moich cytatów.
Rossi pisze:Tzreba ci tłumaczyć jak dziecku bo dopuki sam tego nie zaznasz to sie nie przekonasz
I kto to mówi, chciałoby się powiedzieć.
Rossi pisze: żałosne ale prawdziwe.
Powiedział człowiek, któremy jasne wyjaśnienia nic nie dają.
Rossi pisze: Wina Interu bo wygrał ,
Gdzie tak napisałem?
Rossi pisze:wina sedziego bo źle sedziował,
Nie sędziował źle, pomylił się raz, a dobrze.
Rossi pisze:wina Milanu bo uszkodzil piłkarzy Juve
To Ty napisałeś.
Rossi pisze:więc dam rade STRASBURG może coś poardzą
Dasz radę Strasburgowi? Mocny jesteś. A tak na poważnie to nie pouczaj mnie, skoro nie potrafisz poprawnie pisac, ok?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 19:38

Rossi pisze:Dlatego mówie nie odpowidaj cystatami bo każdy tak moż robić i wtedy wypowiedzi całkowicie zmienia swój sens

On tak zawsze :wink:

Widze , ze Inter wygrywa a oni dalej swoje :boruta: Juventusy kiedy zrozumiecie , ze trofeum zdobyl Inter i koniec kropka :?: Chyba nie predko i bedziecia tak ciagnac i ciagnac temat ... Pozdro dla Juventusowych ]:->

A Samuel zostal zdyskwaliifkowany na 3 mecze jednak zglosil odwolanie. Oby poskutkoiwalo

Awatar użytkownika
jedras
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 19:38

Rossi>>jeszcze wina twoja bo swoim biadoleniem znuzyles kibicow Juve wiec nie mieli sily by kibicowac :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 sie 2005, 19:40

Oglądałem skrót meczu i nie było spalonego przy bramce Trezegueta.Bład sedziego ewidentny, ale nie martwcie cie sie w lidze to zapewne wam sędziowie beda pomagac.Juve przeważało ale to Inter wygrał wiec puchar pojechał do Mediolanu faktem ze kibice juventusu nie powinni miec pretensji bo to dzięki błedą(?) sędziów sa mistrzami kraju.
FORZA INTER

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 19:42

serek408 pisze:Widze , ze Inter wygrywa a oni dalej swoje
Ależ serku drogi, nie ja się ośmieszam stwierdzeniami jakoby Inter dał lepkcję futbolu Juventosowi.
serek408 pisze:Juventusy kiedy zrozumiecie , ze trofeum zdobyl Inter i koniec kropka
Ja rozumiem.
serek408 pisze:Chyba nie predko i bedziecia tak ciagnac i ciagnac temat ... Pozdro dla Juventusowych
Dla Juventinich dyletancie.
serek408 pisze:A Samuel zostal zdyskwaliifkowany na 3 mecze jednak zglosil odwolanie. Oby poskutkoiwalo
Kara słuszna. Powinny być jeszcze jakiś Euro na dom dziecka, ale najwidoczniej o tym zapomnieli.
EDIT
ech, postu tego fanfci nie chce mi sie już komentować, wystarczy go przeczytać, to starczy :roll:. Esencja napinki.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2005, 19:44 przez Snipp_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 19:43

fanfci18 pisze:błedą(?)
błędom :?

Udowodnij mi, że to dzięki sędziom Juve jest Mistrzem Włoch. To tylko głupie gadanie kiedy nie można przyznać, że ktoś w danym sezonie był lepsze. Taki tekst w stylu Zazy(sorry Zaza, że Cię dałem za przykład, ale jest on w tym momencie bardzo adekwatny)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 19:44

Ale ja mówie o cytatach a nie poprawnej pisowni chyba chłopcze coś ci sie pomyliło :shock: :lol:
Snipp_ pisze:skład nie był cacy

To czyja to wina wychodzi na to że Capello zwalił sparawe :roll:

Nic do ciebie nie dociera i te żenujace cytay w których prubujesz ironizować ale niestety nie umiesz.
:arrow: naucz sie posługiwac takimi znakami bo to przydatne na forum :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 19:48

Snipp_ pisze:Ależ serku drogi, nie ja się ośmieszam stwierdzeniami jakoby Inter dał lepkcję futbolu Juventosowi.

A kto tak niby mowil ? napewwno nie ja
Snipp_ pisze:Dla Juventinich dyletancie.
Bede pisal jak mi sie podoba

Jeszcze raz pozdro dla Juventusow :boruta:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”