Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikulinho » 24 lut 2005, 19:02
Mikulinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 24 lut 2005, 20:01
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 18 mar 2005, 22:43
mobius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 mar 2005, 8:10
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 9:03
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 19 mar 2005, 9:37
Przynajmniej 6 zawodnikow ktorych wymieniles w tym skladzie nie bardzo sie nadaje, wywalilbym Salgado, Ayala, R.Carlos, Zidane, Solari, Raul.RauL pisze:Ja, żeby nie było, że wypisuje tylko zawodników Realu, to napiszę jeszcze innych
Brama: Casillas
Obrona: Salgado, Puyol, Ayala, R.Carlos/Del Horno
Pomoc: Joaquin, Baraja, Zidane, Solari/Vicente
Atak: Raul, Torres
pulsar83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 mar 2005, 10:27
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2005, 10:44
W sumie to zgadzam się ze składem zaproponowanym przez Pulsara tylko ten Marchena jakoś tak nieprzekonująco brzmi ale nie wiem kto mógłby zagrać na jego miejscu.pulsar83 pisze:Przynajmniej 6 zawodnikow ktorych wymieniles w tym skladzie nie bardzo sie nadaje, wywalilbym Salgado, Ayala, R.Carlos, Zidane, Solari, Raul.RauL pisze:Ja, żeby nie było, że wypisuje tylko zawodników Realu, to napiszę jeszcze innych
Brama: Casillas
Obrona: Salgado, Puyol, Ayala, R.Carlos/Del Horno
Pomoc: Joaquin, Baraja, Zidane, Solari/Vicente
Atak: Raul, Torres
Vicente lepszy zdecydowanie od Solariego, Del Horno lepszy od Carlosa, Raul sie nie nadaje zupelnie, Zidana moglby zastapic Roni.
A oto moja 11:
Casillas - Ramos, Puyol, Marchena, Del Horno - Joaquin, Baraja, Ronaldinho, Vicente - Eto`o, Torres
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 19 mar 2005, 13:50
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 18:22
Przynajmniej 6 zawodnikow ktorych wymieniles w tym skladzie nie bardzo sie nadaje, wywalilbym Ramosa, Del Horno, Marchene, Ronaldinho, Vicente, Eto'o.A oto moja 11:
Casillas - Ramos, Puyol, Marchena, Del Horno - Joaquin, Baraja, Ronaldinho, Vicente - Eto`o, Torres
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 mar 2005, 18:26
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 18:32
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2005, 18:36
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 mar 2005, 18:38
Nie o to chodzi, że zaden. Raul zdecydowanie nie pasuje do "11" ligi hiszpańskiej. Przecież on gra najgorzej w całym zespole. Ronaldinho, Eto'o, Marchena, Vicente czy też Del Horno to klasowi zawodnicy! Poprostu mówisz tak bo co poniektórzy są z Barcelony, ale niech Ci będzie. Jedyni piłkarze z Realu, których dałbym do 11 hiszpańskiej do Salgado i ewentualnie Zidane. Pozatym nie patrzy się na zawodników pod dątem tego co zrobił dla klubu przez cały okres swojej gry tylko co robi i jak gra teraz.RauL pisze:Tak, jestem pijany. Ja patrze, że ciężko tu napisać coś, żeby każdemu się podobało, każdy ma swoje zdanie, ale ludzie tego nie szanują... Ja wiem trochę o zawodnikach Realu i wiem, który co dla klubu robi... ale to się nie liczy, liczy się to, że Real jest na drugim miejscu w lidze, że odpadł z LM i że ma kryzys i jak to ludzie uważają grać nie umie i dla niech żaden zawdonik Realu nie powinien być w tej jedenastce... Niech będzie jak chcecie.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 mar 2005, 18:45
Lewandowski też dużo biegał w kadrze a do dziś jakoś każdy go krytykuje; co do Zidana to udowodnij mi, że jest lepszy bo jakoś statystyki w tym sezonie przynajmniej mówią co innegoRauL pisze:R.Carlos biega tyle, co żaden inny obrońca, nieraz więcej w ofensywie niż w defensywie, nie ma drugiego takiego...A oto moja 11:
Zidane najlepszy na świecie w swojej grze i mimo że Ronaldinho też pięknie gra, to dla mnie na zawsze będzie najelspzy Zidane i pokazuje to nie raz...
Każdy ma swoje zdanie.
qczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio