Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 wrz 2013, 17:09
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 wrz 2013, 18:06
A ja od początku stwierdziłem,że jedyne ograniczenie będzie jeśli zagramy drużynami od 4-tej gwiazdki...Jeśli ktoś jest dobry to potrafi wygrać grając słabszą drużynąbartbuks pisze:Rekin i MVB mają rację. Powinniśmy grać np druzynami z jakiegoś przedziału. A nie Barca, Real, Bayern itd...
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 wrz 2013, 18:11
Tak, ale jeśli ktoś jest dobry i weźmie sobie drużyny z wysokim ratingiem, a słabszy już nie będzie miał takiego wyboru, to co? Myślcie też w drugą stronęddemon pisze:Jeśli ktoś jest dobry to potrafi wygrać grając słabszą drużyną
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 12 wrz 2013, 20:11
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 wrz 2013, 20:40
No ja zadam inne pytanie w którym może powstać problem- wybrałeś Atletico Madryt bo tam gra El Guaje i będziesz go miał w kadrze(przecież idzie zrobić transfer) czy wybrałeś go tylko dlatego,że tam jest obecnie i będziesz grał z Falcaobartbuks pisze:Tak, ale jeśli ktoś jest dobry i weźmie sobie drużyny z wysokim ratingiem, a słabszy już nie będzie miał takiego wyboru, to co? Myślcie też w drugą stronęddemon pisze:Jeśli ktoś jest dobry to potrafi wygrać grając słabszą drużyną
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 wrz 2013, 20:51
Możesz mi wierzyć, bądź nie. Ale nigdy nie grałem w 13 AM, nie mam nawet zielonego pojęcia, czy tam jest. Po prostu stwierdziłem, że jak nie mogę PSG, to zagram Atletico. Tak samo mogę zmienić ich na VCF, Betis, czy Bilbao. Dla mnie to nie problem.ddemon pisze:No ja zadam inne pytanie w którym może powstać problem- wybrałeś Atletico Madryt bo tam gra El Guaje i będziesz go miał w kadrze(przecież idzie zrobić transfer) czy wybrałeś go tylko dlatego,że tam jest obecnie i będziesz grał z Falcao
Są już kwiatki w necie Neymar w koszulce Barcelony w FIFE13 także warto abyś sprostował...
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 wrz 2013, 20:57
Dobrze tylko napisałeś El Guaje obok AM czyli pomyślałem,że może chcesz go mieć w ekipie i będzie twoim podstawowym graczem bądź też tylko był powodem aby wybrać Atletico a będziesz mając w składzie Falcao...Jak widać,tutaj również może być problem odnośnie składówbartbuks pisze:Możesz mi wierzyć, bądź nie. Ale nigdy nie grałem w 13 AM, nie mam nawet zielonego pojęcia, czy tam jest. Po prostu stwierdziłem, że jak nie mogę PSG, to zagram Atletico. Tak samo mogę zmienić ich na VCF, Betis, czy Bilbao. Dla mnie to nie problem.ddemon pisze:No ja zadam inne pytanie w którym może powstać problem- wybrałeś Atletico Madryt bo tam gra El Guaje i będziesz go miał w kadrze(przecież idzie zrobić transfer) czy wybrałeś go tylko dlatego,że tam jest obecnie i będziesz grał z Falcao
Są już kwiatki w necie Neymar w koszulce Barcelony w FIFE13 także warto abyś sprostował...
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 12 wrz 2013, 21:07
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 wrz 2013, 23:43
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 13 wrz 2013, 2:20
Dokładnie niech każdy gra tym czym chce. Czy ma 5 czy 1 gwiazdkę, to tylko zabawa. Gramy bez spinyTomusmc pisze:Dla mnie możecie nawet grać klasycznąja się zgadzam na wszystkie zespoły chociaż mocny nie jestem
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 13 wrz 2013, 7:00
Sinik1988

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 13 wrz 2013, 7:30
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 13 wrz 2013, 16:07
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 13 wrz 2013, 16:58
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 13 wrz 2013, 18:45
myhalek_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited