DLA DOROSŁYCH !!! - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 31 mar 2005, 0:01

MLSoccer pisze:Ej tam nie powiesz DORIAN,ze czasami nie ogladasz 'zbereznych obrazkow' na necie :D .Co do dziewczyn nie sadze aby,ktoras wlaczyla sie do dyskusji o seksie,ale nie mam im tego za zle.To 'meski' temat i dla dziewczyn z natury za wstydliwy.
ale to nie wiaze sie az tak bardzo z obrazkami,a z reszta nie ogladam ich bo nawet czasu nie mam na takie obcowanie ze sztuka :lol:

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 31 mar 2005, 0:26

W porzadku nie musisz masz w naturze,to swietnie 8) !
DORIAN pisze:
MLSoccer pisze:Ej tam nie powiesz DORIAN,ze czasami nie ogladasz 'zbereznych obrazkow' na necie :D .Co do dziewczyn nie sadze aby,ktoras wlaczyla sie do dyskusji o seksie,ale nie mam im tego za zle.To 'meski' temat i dla dziewczyn z natury za wstydliwy.
ale to nie wiaze sie az tak bardzo z obrazkami,a z reszta nie ogladam ich bo nawet czasu nie mam na takie obcowanie ze sztuka :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 12:43

DORIAN pisze:
smitu pisze: jestem typem romantyka i troche szukalem odpowiedniej dla siebie dziewczyny
i znalazles?ja znalazlem 9 miesiecy temu i jak dotychczas jest bosko :D

wiesz co znalazlem i nawet troche wiecej niz te twoje 9 miechow, ale wiele musialo sie wydarzyc nim doznalem szczescia :D teraz jestem z nia tak w normalnym zwiazku ponad miesiac i jak ty moge powiedziec ze jest bosko :D zobaczymy jak bedzie dalej szlo :D :) :lol: 8)

ps.
sciagne od ciebie DORIAN z opisu "sercem u ..." ok :?:

ps2.
hehe a co do dziewczyn rownierz watpie ze jakakolwiek sie wypowie, bo jak wiadomo malo ich tu u nas na forum jest, a do tego panny wstydza sie tego tematu :roll:

pozdro 8) 8)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 31 mar 2005, 18:12

smitu pisze:
ps.

pozdro 8) 8)
troche zmien go bo bedzie to wygladac smiesznie i ktos sobie moze cos pomyslec :lol:
tak to mozesz miec,w przyszlosci to moze opatentuje... :roll:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 18:18

DORIAN pisze:
smitu pisze:
ps.

pozdro 8) 8)
troche zmien go bo bedzie to wygladac smiesznie i ktos sobie moze cos pomyslec :lol:
tak to mozesz miec,w przyszlosci to moze opatentuje... :roll:

biznes is biznes :D hehe dziex za przyzolenie

ps. zaglosuj w ankiecie na status :D

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 01 kwie 2005, 15:46

Znalazlem ciekawe forum zapoznajcie sie z tym :D
Idealnie pasuje do powiedzenia "Polak potrafi", ale tez pokazuje jak ludzie moga byc glupi :twisted:
http://groups-beta.google.com/group/pl. ... c6104ed46b

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 02 maja 2005, 23:07

OK widze ze forumowicze sa wstydliwi i nie bardzo chca dyskutowac o sexie Nie wierze,ze was nie interesuje przeciez to normalne w kazdym wieku.Dzisiaj na przyklad moj kumpel chcial naciagnac mnie na wyjscie do klubu nocnego poogladac panienki.Jego dziewczyna jest na dluzszym wyjezdzie a jemu tak 'grzeje' ze juz nie moze wytrzymac i musi popatrzec na panienki na zywo (on nie chce zdradzic swojej dziewczyny,wiec sex z jakas inna odpada).Niestety musialem odmowic :( mam sporo nauki na jutro a do tego pustki w kieszeni,szkoda moze innym razem.

A teraz sex z humorem:

3 kobietki spotkały się przy piwku,po kilku piwach jedna sie zwierza pozostałym:-mój chłop w łóżku jest jak BMW !
-A jak to-pytają z zaciekawieniem
-No wiecie - taki szybki,zwinny,zawsze na szybkich obrotach !
-Eeee,mój chłop w łóżku jest jak Mercedes ! - mówi druga
-A jak to - pytają pozostałe
-Mo wiecie - taki elegancki,komfortowy,wygodny,z klasą !
-Cholera,a mój chłop to w łóżku jak Polonez - mówi ostatnia !
-A jak to - pytają zaciekawione.
-Ja nie włączysz ssania to nie ruszy!

one more :D

Ekstremalnie piekna babeczka rzucila studia i postanowila zostac bogata. Dosc szybko znalazla sobie bogatego i napalonego siedemdziesieciopiecioletniego staruszka, planujac zerznac go na smierc zaraz podczas nocy poslubnej.
Uroczystosci slubne i bankiet poszly doskonale, pomimo pólwiecznej róznicy wieku. Podczas
pierwszej nocy miesiaca miodowego rozebrala sie i czekala rozkosznie w lózku az malzonek wyjdzie z lazienki.
Kiedy sie pojawil, nie mial na sobie nic za wyjatkiem kondoma skrywajacego 30 centymetrowa erekcje. Niósl ze soba zatyczki do uszu, a na nosie mial klamre do bielizny.
Przestraszona ze cos jest nie tak, zapytala:
- A po co ci te gadzety?!
Na to dziadek odpowiedzial:
- Sa dwie rzeczy, których nie moge zniesc. Kobiecego krzyku oraz smrodu palonej gumy! :D

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 02 maja 2005, 23:20

heh to pewnie nie ma nic wspolnego z sexem ale smieszne bylo :wink: dzis mielismy oginsko z tymze krotkie.....na koniec kumpel zeby ugasic mowi--odejdzcie kawalek to strzele sika i je ugasze....wlozyl reke do spodni a drugi kolega zanucil....''kiedys cie znajdeeee eee'' :D moze nie smieszne jak sie opowiada ale na live bylo sporo smiechu

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 maja 2005, 23:34

paszkwil pisze:heh to pewnie nie ma nic wspolnego z sexem ale smieszne bylo :wink: dzis mielismy oginsko z tymze krotkie.....na koniec kumpel zeby ugasic mowi--odejdzcie kawalek to strzele sika i je ugasze....wlozyl reke do spodni a drugi kolega zanucil....''kiedys cie znajdeeee eee'' :D moze nie smieszne jak sie opowiada ale na live bylo sporo smiechu
wyobrazajac sobie to nawet smieszne :P

mls - dowcipy stare :D szkoda ze nie mozna jakis nieceznuralnych dac ... :?

a co do sexu ??

mozliwe jest cos takiego jak orgazm sutkowy ? hehe powaznie pytam, moze ktos mi powie ze za duzo tv, no ale coz ...

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 02 maja 2005, 23:55

Jak najbardziej 'orgazm sutkowy' jest mozliwy,ale u dziewczyny a nie u Ciebie :D .Mezczyzni to moga przezyc tylko jeden orgazm no wiesz ten ..... czlonkowy :D .

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 03 maja 2005, 0:31

Znalazlem swietny plakat z Billem Clintonem o jego sex scandal popatrzcie :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 maja 2005, 14:19

behehehe plakat boski a co do orgazmu sutkowe mialem na mysli ten damski :P ale u siebie tez bylby mile widziane, qrde panny to maja dobrze, my to sie nacharujemy, one przezyja full uniesien, a dla nas pozostaje zmeczenie i troche przyjemnosci na koniec :P :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 04 maja 2005, 15:04

smitu pisze:behehehe plakat boski a co do orgazmu sutkowe mialem na mysli ten damski :P ale u siebie tez bylby mile widziane, qrde panny to maja dobrze, my to sie nacharujemy, one przezyja full uniesien, a dla nas pozostaje zmeczenie i troche przyjemnosci na koniec :P :roll: :twisted:
No wiesz ja bym wolal byc za kims niz przed kims :lol: jak chcesz ta opcje to zalap sie do wiezienia :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 maja 2005, 15:17

nie zrozumiales mnie chyba 8) :roll: :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090