Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 22 mar 2005, 19:37
maly_1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 mar 2005, 19:42

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 22 mar 2005, 19:51
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 22 mar 2005, 19:56
Kuba jest gemialmy pośmiać sie możnaKaczormistrz pisze:Kuba jest super co tydzien ogladam jego program w szkole z kolega smiejemy sie z jego tekstow zgadzam sie z przedmowca wczesniej ze Majewski ma wszystko napisane nad kamera i tylko czyta a Kuba wymysla na poczekaniu teksty i to mi sie w nim podoba zawsze przygotowany do programu ostatnio dobre bylo ostatnio z talerzami
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 mar 2005, 20:42
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stretastor » 22 mar 2005, 21:10
Stretastor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 mar 2005, 21:22
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 mar 2005, 21:34
Tak Konio występuje w Randce w ciemno.piwus pisze: I teraz krótka piłka z mojej strony: TO ON? Odpowiedz może być w jednym słowie, coby dyskusja nie ma temat się nie rozpetała, jesli moje podejrzenia są słuszne...
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 mar 2005, 21:50
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 mar 2005, 22:25
piwus pisze:Co do Konia faktycznie WIELKI SHOWMAN. Właściwie to człowiek show
.
A Majewski nie podjął się idola? To chyba nie ze względu na ambicję, tylko zdygał, że nie poradzi... Ale jush sama propozycja dla człowieka w żaden sposób nie związanego z muzyką aby wybierał najlepszy głos, który będzie promował największy koncern w Polsce to....
Widać strasznie byli zdesperowani brakiem jakiegoś "żywszego" członka komisji, że do niego trafiło zaproszenie. Inna sprawa, że kiedy Maleńczuk zapijał smutki i zbierał na następną szlaszkę pod Bramą Floriańską lub pod Dworcem Głównym nigdy nie myślałem, że okaże się bardziej komercyjny od Majewskiego, co jush wtedy ostro zapierdalał, ze swoimi "Spotonami" w Zetce....
A Wojewódzkiego "demonem intelektu" raczej bym nie nazwał...
Miesiąc temu Wyborcza płaciła mu, żeby w "Metrze" (taka bezpłatna gazeta) robił te swoje prześmiewcze podsumowania tygodnia.
Teraz Wojewódzkiego nie ma. Watpie, aby uniósł się honorem.
Skoro jego cięty język nie sprawdził się w "Metrze" to raczej nie dał by rady w poważniejszej gazecie... I proszę niech nikt mi nie pisze, że jego rodzaj humoru nie trafiał do odbiorców gazety z powodu tego, że nie rozumieli jego tekstów (jush tak o mnie smitu tutaj napisał). Nazwisko Wojewódzki miało przyciągnąć młodych, inteligentnych do gazety. Tych samych co się jarają jego obecnością w Idolu. Najwidoczniej do nich trafił bez robienia min, albo redakcja uznała, że to poniżej wszelkiego poziomu...
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 mar 2005, 22:40
Wojewódzki regularnie pisze do Playboya a przynajmniej pisywał we wszystkich numerach które mam. Więc twoje wywody to tak kulą w płot troche...piwus pisze:
A Wojewódzkiego "demonem intelektu" raczej bym nie nazwał...
Miesiąc temu Wyborcza płaciła mu, żeby w "Metrze" (taka bezpłatna gazeta) robił te swoje prześmiewcze podsumowania tygodnia.
Teraz Wojewódzkiego nie ma. Watpie, aby uniósł się honorem.
Skoro jego cięty język nie sprawdził się w "Metrze" to raczej nie dał by rady w poważniejszej gazecie... I proszę niech nikt mi nie pisze, że jego rodzaj humoru nie trafiał do odbiorców gazety z powodu tego, że nie rozumieli jego tekstów (jush tak o mnie smitu tutaj napisał). Nazwisko Wojewódzki miało przyciągnąć młodych, inteligentnych do gazety. Tych samych co się jarają jego obecnością w Idolu. Najwidoczniej do nich nie trafił bez robienia min, albo redakcja uznała, że to poniżej wszelkiego poziomu...
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 mar 2005, 22:53
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 mar 2005, 23:04
Trochę jednak ma, że pisuje do Playboya zwłaszcza w kontekście twej wcześniejszej wypowiedzi którą cytowalem w poprzednim poście gdzie zauważasz fakt czy też stawiasz teze ze Kuba W. nie poradził by sobie w poważniejszej gazecie, a za taką w porównaniu z rzeczonym Metrem uznać można własnie Playboya.piwus pisze:Do Filipinki też pisał i co z tego?
Jestem ciekaw czy pisywał do playboya sprzed czasów swojej popularności czy jush w czasie. Bo Playboy pod wodzą Marcina Mellera również stara się trafić do tej inteligentnej częsci społeczenstwa...
Aha i Smitu pisywał do Wprost (uwielbiam tą gazetę- przeczytałem chyba ze 3 całe numery) taaakie kobylaste recenzje płyt.
Mam nadzieję, że kiedyś uda ci się to skonfrontować z twórczością (nie odbiegajmy daleko) takie Leszczynskiego dla Wyborczej...
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 mar 2005, 23:22
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2005, 16:44
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio