Polska- Azerbejdżan - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 13:31

heh tylko z kim on się będzie wymieniał, jak Krzynek nie zagra :?
:arrow: Mila na prawą mi nie pasuję
:arrow: Zieńczuk też nie wiem, czy grywał kiedykolwiek na tej stronie (a mecz o pkt. nie jest chyuba od tego, aby sprawdzać się na nowej pozycji)
:arrow: Szymek kiedyś próbował biegać po prawej flance, ale jego szkoda - lepiej się sprawdzi w środku
:arrow: Radomski :?: :?: :?: nie sądzę, żeby wyszedł w pierwszym składzie

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8694
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 cze 2005, 13:32

fieldy pisze:
cloner pisze:a ja jestem optymista, bedzie dobrze, wg mnie Polska znowu wygra dosc wysoko, czyli 3-0, moze 4-0 :)

bramki zdobedzie zapewne Zurawski, Krzynowek oraz ... Niedzielan (dwie) w 2.polowie (wejdzie za Frankowskiego, ktory nie bedzie umial dobrze kopnac pilki nawet) :D:D
czyli pewnie wygra 3:0 bo Krzynówek prawdopodobnie nie zagra :cry:

chyba, że przy pozostałych miał Krzynek asystować - to moze nie być za ciekawie :lol:
chyba bedzie ciezko, jesli Krzynowek nie zagra moze byc ciezko, ale licze ze wygraja 3-0 :) jesli nie Krzynowek to moze gola strzeli na dzien dobry ... Sobolewski ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 13:34

Ja też sie zaliczam do realistów i skromne 1;0 starczy. 8:0 to była hańba dla Azerów i teraz bedą u siebie grali inaczej. Jak sie mówi każdy mecz jest inny. Licze że znów zaczną dobrze a potem to juz pójdzie. Franek ostatnio bez formy i musi sie obudzić ale kto moze mu w tym pomoc jak nie Maciek i Szymek :?: TakBogi Ebi nadal z urazem. A środek pola Sobol - Symek bedzie znów interesujący.

Do Boju BIAŁO -- CZERWONI :!: :!: nie musiecie znów lać Azrerów teraz nie efektowna gra sie liczy a efektywna :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 13:37

skąd ty go wytrzasnąłeś (uważasz tak dlatego, że on strzelił jednego gola w ostatnim meczu tych drużyn :?: ) (bo chyba strzelił o ile mnie pamięć nie zawodzi :wink: )
Franek się wypowiadał, ze czuje się dobrze (to chyba dobry znak , w końcu Franek styrzelił im 3 gole) :D
Myślę, że jeśli Janas da wolną rękę Szymkowi, to ten może coś strzelić. Cały czas powtarzam, że wierzę w Milę (czekam na taką bramę jaką zaskoczył D.Seamana)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 cze 2005, 13:39

Nie no, nie to, że ufam jakoś Onet.pl , no ale portal który chce uchodzić za najlepszy w Polsce musi mieć aktualne i dobre info a tam jak byk :

Przypuszczalne składy:

Azerbejdżan: Hasandze - Sadygow, Hadżijew, Gulijew, Kerimow - Szukurow, Gulijew, Abdulrachmanow, I. Gurbanow - G. Gurbanow, Ismaiłow.

Polska: Dudek, Baszczyński, Bąk, Kłos, Rząsa - Kosowski, Szymkowiak, Sobolewski, Krzynówek - Frankowski, Żurawski.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 13:41

Jeśli by się to potwierdziło to byłoby świetnie (każda centra, szarża Krzynka to ogromne zagrożenie pod bramką azerów)Nie wiadomo tylko, czy będzie grał na swoim normalnym poziomie (w końcu uraz łydki miał poważny )

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 cze 2005, 13:51

Krzynówek może się trochę bać o swój uraz, jednak to najlepszy czas na kontuzję :wink: , miesięczna przerwa, a nikt na tym by nie stracił.Oczywiście to ostatnia rzecz jakiej życze Krzynówkowi, ale ostatni mecz w tym sezonie, w którym on i każdy z reprezentantów musi zagrać na 100 % :!:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 cze 2005, 14:40

Jeśli Krzynio nie zagra za niego powinien wyjść ZIEŃCZUK :!: N prawej dylemat bo jest kosmicznie cieńki Kosa, który dotaje w kickerze notę 6 :wink:
Rząsa na lewej. Toż to chańba. Kiełbowicz prezentuję lepszą formę.
Moja wyjściowa jedenastka:
Dudek- Baszczu, Kłos, dylemat*ale zapewne zagra słaby Bąk, Kiełbowicz-Kosa-niestety, Soblewski, Szymkowiak, Krzynio(Zieńczuk)- Franek(Ślusarski w przerwie), Żuraw.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 cze 2005, 14:45

Manumef pisze:Jeśli Krzynio nie zagra za niego powinien wyjść ZIEŃCZUK :!: N prawej dylemat bo jest kosmicznie cieńki Kosa, który dotaje w kickerze notę 6 :wink:
Rząsa na lewej. Toż to chańba. Kiełbowicz prezentuję lepszą formę.
Moja wyjściowa jedenastka:
Dudek- Baszczu, Kłos, dylemat*ale zapewne zagra słaby Bąk, Kiełbowicz-Kosa-niestety, Soblewski, Szymkowiak, Krzynio(Zieńczuk)- Franek(Ślusarski w przerwie), Żuraw.
przepraszam ale Slusarski nie zagra, Niedzielan jest ulubiencem Janasa i jestem pewien ze to on zagra, i strzeli bramki :)
a co Kosy to sie zgadzam, <olaboga> :D:D jesli Krzynowek mialby nie grac to mozna dac na lewej stronie ... Sebastiana Mile :)

p.s. - piszesz ze Bak jest slaby - to kogos bys chcial za niego na srodku obrony ??
Ostatnio zmieniony 04 cze 2005, 16:48 przez cloner, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 cze 2005, 16:28

Potrzebuję szybkiej informacji, o której i gdzie jest transmisja. Bo w programie tele nie figuruje :shock:.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 cze 2005, 16:30

TVP 2 godz. 16:35-19:00 mecz o 17 :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 cze 2005, 16:48

piwus pisze:Potrzebuję szybkiej informacji, o której i gdzie jest transmisja. Bo w programie tele nie figuruje :shock:.
nie chce byc niemily, ale od czego masz internet oraz google.pl ?? wystarczy wpisac i poszukac, ale lepiej nic nie robic, nabic posta i czekac na gotowa odpowiedz od jakiegos uzytkownika :D

pozdro (mam nadzieje ze za szczera [niestety OT] wypowiedz nie bedzie WP)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 16:51

Teraz już jest na TVP 2 ...

Franek - Żuraw atak - Sobol - Szymek na środku pomocy Kosa i Roger bo bokach - na srodku defensywy Tomek Kłos i Baku po bokach Rząsa i Baszczu !!!

WALCZYĆ CHŁOPAKI :!: NIE TRZEBA ZNÓW ZJEŚC AZERÓW :D :!: TRZEBA WYGRAĆ :!: :!:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 cze 2005, 16:53

"Bedzie afera,
cholera bedzie afera
Heko naciera
cholera bedzie do zera!
Wygramy teraz
cholera wygramy teraz
Wygramy teraz
cholera cztery do zera..."

przerobić to HEKO na Polskę i do boju :twisted:.

Jeśli na forum mam możliwość szybszego dostępu do infomacji ( :lol:), to czemu mam nie skorzystać? Poza tym daję kolegom szanse nabicia, bo ja raczej nie potrzebuję (moderatora podejrzewać o nabijanie <rotfl2>)

Azerbejdżan - Wisła 0-2 :lol:.
Ktos T. i Frankowski w swoim stylu. Mówiłeś coś Bunch stronę wcześniej 8)?

I Azerbejdżan - Wisła 0-3 :lol:. Ach te azjatyckie temperamenty :twisted:.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 cze 2005, 18:44

71-letni chuligan wtargnął na boisko :lol: jednak nikt z ochroniarzy nie próbował go łapać, a sędziowie próbowali z nim dyskutować, za co im sie dostało :D.KOńcz waść, wstydu oczędź :) 3:0, ale gdyby nie spalone, to nie byłoby ciekawie 8) Brawo Polska , brawo Żuraw, Szymek, Franek, Kłos :!: :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”