Heko Czermno (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 14:59

Heko Czermno do boju :!:

Czermno moze jest mala wsia, malo mieszkancow, ale za to ma dobrych pilkarzy, a w text GW o zlym sedziowaniu to zwykla sciema :D

Ciekawe jak bedzie wygladac przyznawanie im licencji na gre w 2.lidze :D

pozdro

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 15:20

cloner pisze:
Czermno moze jest mala wsia, malo mieszkancow, ale za to ma dobrych pilkarzy, a w text GW o zlym sedziowaniu to zwykla sciema :D
A dlaczegóż tak sądzisz? Czyżbyś przeprowadził dogłębne śledztwo w tej sprawie? Dziennikarz warszawskiej gazety "Wyborczej" na pewno szczegółowo zinwigilował wydatki sędziego i doszukał się pewnych nieścisłości w jego bulchalterii, co dało mu podstawy sądzić, że ów sędzia to przekupna menda. Biorąc pod uwagę również fakt, że oba gole w owym przesławnym meczu z Wisłą II zostało strzelone ze spalonego, uważam Twoją uwagę za bezzasadną i dyletancką.
Również nie jestem do końca przekonany, co do celu w jakim została wygłoszona Twoja opinia, o nie dobrych warunkach przyrostu kibiców, ale z naciskiem na fakt, że podobno ma dobrych piłkarzy.
Po pierwsze nie kwestionuję tego, że zapewne znasz ich wszystkich z imienia i pasjami wnosisz okrzyki na wale Czermniewickiego młynu, dlatego twierdzisz, że są "dobrzy". Jednak dalej nurtuje mnie przekonanie, że przesłanki na jakich wysnułeś wniosek o "dobrych" piłkarzach jest błędny, gdyż gdyby byli "dobrzy" to zdobywaliby szturmem światowe stadiony w klubie zwanym Legia.

Radze jeszcze raz przeczytać wypowiedzi Kwieka po meczu, bo Twój post jest WYBITNIE bez sensu.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 15:37

piwus pisze:Radze jeszcze raz przeczytać wypowiedzi Kwieka po meczu, bo Twój post jest WYBITNIE bez sensu.
przeczytalem, i to zapewne szybciej od Ciebie (codziennie czytam GW - moja ulubiona codzienna gazeta)

i tak brzmi moje oswiadczenie : Nie wierze pilkarzom Wisly Krakow, tymbardziej takim, ktorzy nie mieszcza sie w 1.druzynie, i sa zmuszeni do grania w rezerwach, mam nadzieje ze PZPN albo ta nowa komisja zajmie sie ta sprawa i wtedy klub z Czermna bedzie oczyszczony z zarzutow.

wiecie czemu ostatnio wiele klubow (np. Korona, Heko, a wczesniej Cracovia), jest posadzanych o kupowanie spotkan ?? nie ?? no to pomyslcie do jakiego okregu PZPN oni naleza, w tym okregu rzadzi Wisla Krakow, ma wszedzie wplywy, przegra lub zremisuje jakis mecz to odrazu przeciwnika osadza o kupowanie sedziow :D kazdy kibic wie ze kibice Wisly nie darza sie sympatia z kibicami Cracovii, Korony czy Heko, dlatego ich wlasnie posadzaja o korupcje, ciekawe czemu zaden z kibicow Wisly nie pisze o kupowaniu spotkan przez Slask Wroclaw, o ich aferach, jakis czas temu ŚZPN wspominal ze Slask moze ukarac odjeciem 10pkt za problemy finansowe - tj. nie placenie pilkarzow, dzialaczom oraz np. ZUS'owi $$ - oczywiscie pieniedzy nie mieli bo oplacali sedziow, teraz niestety ta afera ucichla, i nikt 10pkt Slaskowi nie odebral, kolejna zgodza Wisly - Lechia Gdansk, tez sa posadzani o kupowanie spotkan, ale oczywiscie gdy tylko ktos o tym napisze na forum to zaraz leci WP od moderatorow (kibice Lechii i Wisly), co jest oczywiscie bezsensowne !!
Napewno bardziej prawdopodbny jest nieczysty awans do 2.ligi Lechii anizeli Heko Czermno !!

Pozdrawiam (poza kibicami Wisly K., Slaska W., Lechii G.)

zagi82
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 03 cze 2005, 15:55

cloner pisze: ciekawe czemu zaden z kibicow Wisly nie pisze o kupowaniu spotkan przez Slask Wroclaw, o ich aferach, jakis czas temu ŚZPN wspominal ze Slask moze ukarac odjeciem 10pkt za problemy finansowe - tj. nie placenie pilkarzow, dzialaczom oraz np. ZUS'owi $$ - oczywiscie pieniedzy nie mieli bo oplacali sedziow, teraz niestety ta afera ucichla, i nikt 10pkt Slaskowi nie odebral,

No muszę przyznać,że rozbawiłeś mnie tym fragmentem..Rozgrywki 3 grupy III ligi prowadzi Śląski ZPN i na każdym kroku rzuca kłody pod nogi Śląskowi.Wiadomo kogo ten związek widziałby w II lidze - sa to oczywiście Radzionków i Polonia Bytom. Spójrz na ostatnie wyniki Śląska, sporo remisów nie??( remisy wychodzą taniej zapewne, a Śląsk nie ma pieniążków :lol: :lol: :lol: ) Długi Śląska to wypadkowa gry w ekstraklasie gdzie przecholowano troszeczkę z transferami..To dla Twojej wiadomości..

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 15:58

A czym zem sobie zasłużył, że mnie nie pozdrawiasz?

Tu nie chodzi o to, czy czytasz Gazete czesciej ode mnie, tylko z jakim zrozumienien ją czytasz. Prosiłem Cię abyś się odniósł do wypowiedzi Kwieka stronę temu, który powiedział coś w stylu: "Był taki duży co powiedział mi, że nie ma co biegać, bo oni [HEKO] juz kupili mecz". Nie stety się nie odniosłeś i dalej podtrzymujesz, że artykuł to ściema i jeszcze nie na temat odpowiadasz mi, że czytasz częściej Wyborczą. Co mi do tego chłopie :shock:?

Uciekanie od rzeczowych argumentów, jest powszechnie spotykaną rzeczą kiedy.. się ich nie ma. Oczywiście prosciej jest wrzucić do jednego worka i powiedzieć przy okazji o Craxie i Koronie, chociaż ani razu nie zostały przytoczone w dyskusji. Ja bym to nazwał wymijaniem głównego zarzuty mojego. Czemu uważasz się za lepszego speca od dziennikarza gazety. On również nie pisał o Koronie i Craxie.
Sprawa trzecia. "W okręgu rządzi Wisła". Jak to się objawia, bo nie za bardzo mogę dyskutować z czymś, o czym nie mam pojęcia (a ty masz?).
"Każdy wie, że nie darzę sympatią Korony, Cracovii, Heko". Znowu ta Craxa i Korona. Obsesja jakaż? To nie jest tematem dyskusji. Kibice Wisły nie darzą sympatią kibiców Heko... :lol: :lol: :lol:... Znowu brakuje mi emoty <rotfl2>. Masz rację odkąd zaatakowali nas widłami na stadionie Wawelu, napinamy się na nich tylko na necie, ale na żywo spier.amy jak tylko ktoś powie Heko. Powiem Ci, że ten klub o SIEDMIO letniej tradycji, to nasza największa kosa, po KS Orły Piaski.
Tak jak ktoś powie o kupowaniu meczy przez Śląsk to polecą WP :lol: :lol: :lol:. Upsss, muszę chyba sobie dać. Najlepiej jakbyś się powoływał na precedensy, kiedy coś zarzucasz.

Ogólnie to było trochę nie na temat :roll:. Nie zbiłeś ŻADNEGO mojego stwierdzenia :shock:.

Pozdrawiam wszystkich kibiców HEKO ( :lol: <rotfl2>) i Legii.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 16:01

zagi82 pisze:No muszę przyznać,że rozbawiłeś mnie tym fragmentem..Rozgrywki 3 grupy III ligi prowadzi Śląski ZPN i na każdym kroku rzuca kłody pod nogi Śląskowi.Wiadomo kogo ten związek widziałby w II lidze - sa to oczywiście Radzionków i Polonia Bytom. Spójrz na ostatnie wyniki Śląska, sporo remisów nie??( remisy wychodzą taniej zapewne, a Śląsk nie ma pieniążków :lol: :lol: :lol: ) Długi Śląska to wypadkowa gry w ekstraklasie gdzie przecholowano troszeczkę z transferami..To dla Twojej wiadomości..
dlugi zwiazane z nieudanymi transferami - swoja droga, a to ze ostatnio remisowali to tylko oznaka ze brakuje im $ :D
meczu z Polonia Bytom juz nie mogli kupic i ledwo ledwo zremisowali (gol w 88.minucie), no i chyba niestety awans do 2.ligi

wracajac do tematu : Heko Czermno jest bardziej uczciwe od Slaska czy Lechii :)

EDIT :
piwus pisze: A czym zem sobie zasłużył, że mnie nie pozdrawiasz?
jak to czym ?? jestes kibicem druzyn przezemnie zbytnio nielubianych
piwus pisze:
Tu nie chodzi o to, czy czytasz Gazete czesciej ode mnie, tylko z jakim zrozumienien ją czytasz. Prosiłem Cię abyś się odniósł do wypowiedzi Kwieka stronę temu, który powiedział coś w stylu: "Był taki duży co powiedział mi, że nie ma co biegać, bo oni [HEKO] juz kupili mecz". Nie stety się nie odniosłeś i dalej podtrzymujesz, że artykuł to ściema i jeszcze nie na temat odpowiadasz mi, że czytasz częściej Wyborczą. Co mi do tego chłopie ?

Uciekanie od rzeczowych argumentów, jest powszechnie spotykaną rzeczą kiedy.. się ich nie ma. Oczywiście prosciej jest wrzucić do jednego worka i powiedzieć przy okazji o Craxie i Koronie, chociaż ani razu nie zostały przytoczone w dyskusji. Ja bym to nazwał wymijaniem głównego zarzuty mojego. Czemu uważasz się za lepszego speca od dziennikarza gazety. On również nie pisał o Koronie i Craxie.
Sprawa trzecia. "W okręgu rządzi Wisła". Jak to się objawia, bo nie za bardzo mogę dyskutować z czymś, o czym nie mam pojęcia (a ty masz?).
"Każdy wie, że nie darzę sympatią Korony, Cracovii, Heko". Znowu ta Craxa i Korona. Obsesja jakaż? To nie jest tematem dyskusji. Kibice Wisły nie darzą sympatią kibiców Heko... ... Znowu brakuje mi emoty <rotfl2>. Masz rację odkąd zaatakowali nas widłami na stadionie Wawelu, napinamy się na nich tylko na necie, ale na żywo spier.amy jak tylko ktoś powie Heko. Powiem Ci, że ten klub o SIEDMIO letniej tradycji, to nasza największa kosa, po KS Orły Piaski.
Tak jak ktoś powie o kupowaniu meczy przez Śląsk to polecą WP . Upsss, muszę chyba sobie dać. Najlepiej jakbyś się powoływał na precedensy, kiedy coś zarzucasz.

Ogólnie to było trochę nie na temat . Nie zbiłeś ŻADNEGO mojego stwierdzenia .
i co z tego ze Heko ma tylko 7lat ?? juz niedlugo 1.liga i Wasza Wisla o wielkiej tradycji sobie z nim nie poradzi :D:D
czy ja uciekalem od argumentow ?? raczej nie, przeciez napisalem ze nie zgadzam sie z wypowiedzia Kwieka :D Ty sie nie zgadzasz z wypowiedzia prezesa Heko, ktory powiedzial ze to oszczerstwa, a ja nie zgadzam sie z wypowiedzia Kwieka i wszystko wraca do normy :D
pisalem o Koronie i Cracovii bo ich tez posadzano o kupowanie spotkan, no i jakos nie udalo sie nic udowodnic :D tak samo jest z Heko :)

piwus pisze: Pozdrawiam wszystkich kibiców HEKO ( <rotfl2>) i Legii.
dziekuje bardzo za pozdrowienia :)
Ostatnio zmieniony 03 cze 2005, 16:11 przez cloner, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 16:04

Piszesz, że HEKO fałszywie oskarżamy, a potem mówisz, że Lechia i Śląsk są złe? Ile ty masz lat? Jak kogos bronisz, to inaczej niż przez atakowanie innych...

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 03 cze 2005, 16:13

cloner pisze:
meczu z Polonia Bytom juz nie mogli kupic i ledwo ledwo zremisowali (gol w 88.minucie), no i chyba niestety awans do 2.ligi

Czyli mam rozumieć że wg Ciebie tego meczu Śląsk nie kupił ale awans owszem.. :roll: :roll: :roll: Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.Śląsk był i jest nadal w tragicznej sytuacji finansowej(przed sezonem rozważano możliwość wycofanie klubu z rozgrywek III ligi)
P.S Sorki za rozmywanie, z mojej strony już wystarczy każdy ma swoje zdanie na ten temat i tyle.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 16:15

piwus pisze:Piszesz, że HEKO fałszywie oskarżamy, a potem mówisz, że Lechia i Śląsk są złe? Ile ty masz lat? Jak kogos bronisz, to inaczej niż przez atakowanie innych...
to ile mam lat wogole nie powinno Cie interesowac, nie liczy sie wiek tylko umiejetnosci i wiedza

wiesz ktora gazeta napisala artykul o zastraszaniu kibicow druzyn przeciwnych przez fanatykow Lechii ?? nie ?? to sobie poszukaj w necie :D

zagi82 pisze:Czyli mam rozumieć że wg Ciebie tego meczu Śląsk nie kupił ale awans owszem.. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.Śląsk był i jest nadal w tragicznej sytuacji finansowej(przed sezonem rozważano możliwość wycofanie klubu z rozgrywek III ligi)
P.S Sorki za rozmywanie, z mojej strony już wystarczy każdy ma swoje zdanie na ten temat i tyle
Slask wg mnie mogl kupowac spotkania w 1.rundzie i na poczatku 2. i tyle, maja problemy finansowe, jak kazdy, ale na sedziow pewnie pieniedzy nie brakowalo :D
przy Olimpijskiej w Bytomiu nie wygrali bo Polonii kupic sie nie da :!:

a o wycofaniu druzyny to jakos nie slyszalem, wiecej bylo szumu o wycofaniu Polaru :)

pozdro

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 03 cze 2005, 16:20

Wiem jaka NASZA LEGIA!!!!!!!!!!! Buahhahahahahahahah

:D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 cze 2005, 16:20

No chłopie, jeżeli zarzucasz coś z brudnych interesów wrocławskiej piłce, to może pomyliły Ci się nazwy.W sumie Polar to podobna nazwa :wink: .Tak jak mówi Zagi, Śląska nie lubią urzędasy z ŚZPN i raczej nie ułatwiają mu awansu.Ostatnie afery z Dolnego Śląska jakie słyszałem to Zagłębie i Polar ( co za zbieg okolicznośći, że dwaj byli gracze Polaru, główni podejrzani o sprzedawanie grają w Oławie w A klasie :roll: ).

Siedziałeś w szatni z sędziami, czy czytałeś ich blogi gdzie pisali, że kupili mecz ? Co do Lechii to się nie wypowiadam, bo nie wiem, ale mocno pozdrawiam fanuf :P , Wisełki też :wink: . Tak jak mówi Piwus - napewno Wiśle zależy, żeby Heko nie awansowało i prawią opowieści z palca, byleby tylko największy wróg, z kibicami gorszymi od Cracovii nie awansował. :roll:

Co do Korony i Cracovii się też nie wypowiem, ale ciekawe skąd się wzieła nazwa " Korupter Korona Kielce" ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2005, 16:24

Bogi pisze:Co do Lechii to się nie wypowiadam
Bogi pisze:Co do Korony i Cracovii się też nie wypowiem
no, oczywiscie lepiej sie nie wypowiadac,
Bogi pisze: ale ciekawe skąd się wzieła nazwa " Korupter Korona Kielce" ?
nie wiesz skad ?? wymyslili ja kibice Wisly Krakow :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 cze 2005, 16:30

Buhehehe Cloner jak ty z Onetu bierzesz informacje to pozdro 600 :lol: Nie udowodniono Lechii, że kibice zastraszali inne zespoły, ba nawet sprawy nikt nie założył więc o czym ty mówisz? kupowanie meczów? chyba koledzy w piaskownicy wymyślili tobie takie informacje zebyś mógł szaleć na forum hehe podaj mi linka do tego to możemy pogadać o Lechii

p.s. wiek się też liczy bo im mniej lat tym fantazja i wyobraźnia działa tak jak w twoim przypadku :lol:

Ja również ciebie nie pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 cze 2005, 16:30

Chodziło nmi bardziej z powodu jakich okolicznośći została wymyślona a nie kto. . .

Nie wypowiem się dlatego, bo nie znam tamtejszego środowiska i nie wiem jakie tam panują zwyczaje, ale jestem pewien, że Lechia jako klub jest czysta. . .co z tego, że kibice jak mówisz zastraszali innych ? A jak chcesz temu zapobiedz ? Jaka w tym wina Lechitów ?

Dobra, powiem tyle, że Cracovia jak i Korona to były drużyny za wielkie na trzecią ligę, i niestety musiały je gwałtem opuścić. . ..to, że ktoś się postawił, można było innych sposobem niż sportowym załatwić :roll: Nie powiesz mi, że nie :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 cze 2005, 16:39

Bogi pisze:Chodziło nmi bardziej z powodu jakich okolicznośći została wymyślona a nie kto. . .

Nie wypowiem się dlatego, bo nie znam tamtejszego środowiska i nie wiem jakie tam panują zwyczaje, ale jestem pewien, że Lechia jako klub jest czysta. . .co z tego, że kibice jak mówisz zastraszali innych ? A jak chcesz temu zapobiedz ? Jaka w tym wina Lechitów ?

Dobra, powiem tyle, że Cracovia jak i Korona to były drużyny za wielkie na trzecią ligę, i niestety musiały je gwałtem opuścić. . ..to, że ktoś się postawił, można było innych sposobem niż sportowym załatwić :roll: Nie powiesz mi, że nie :twisted:
Bogi więcej nie myl Lechitów z Lechistami :twisted: Lechici są z Poznania, a z Gdańska Lechiści

Cloner czekamy na twoje odpowiedzi :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”