No jak sam robiłeś to nie jest najgorzej tylko troche bez wyrazu ale chyba najważniejsze zeby tobie sie podobał . Ale ja cie nie będe prosił żebyś mi zrobiłIbrahimović18 pisze:A jak oceniacie mojego siga ??![]()
![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 1:15
No jak sam robiłeś to nie jest najgorzej tylko troche bez wyrazu ale chyba najważniejsze zeby tobie sie podobał . Ale ja cie nie będe prosił żebyś mi zrobiłIbrahimović18 pisze:A jak oceniacie mojego siga ??![]()
![]()
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 15 lip 2005, 9:45
Niedługo zrobię siga z Bayerem, ale nie zrobię podobnego do mojego z podpisu bo tą sygnatórke, którą mam w podpisie robił ktoś inny...Andreyew pisze:Krzysztol mam pytanie czy nie mogl bys zrobic identycznej sygnaturki co ty masz tylko z z Berbatowem i herbem Bayeru i oczywiscie wszysko czerwoneA i podpisik Andreyew w podobnym miejscu co ty masz...i jezeli kiedys bedziesz mial czas to cos identycznego co mowilem wczesniej tylko ze z Zurawskim i Flaga narodowa i podpiskiem Andreyew...rozmiar zeby byl podobny do poprzedniego....z gowy dziekuje :*
już wysłałem...beckhs pisze:wielkie dziekia moglbys zostawic na sygnaturcce Cristiano tylko herb MU i pod spodem wrzucic napis BECKHS.
jesli mozesz to przeslij mi na mailachce to miec tylko dla siebie
Z gory dziekuje
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 10:49
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 15 lip 2005, 12:23
Ok wielkie dzieki twoje dobre czyny beda zapamietaneKrzysztof T. pisze:Niedługo zrobię siga z Bayerem, ale nie zrobię podobnego do mojego z podpisu bo tą sygnatórke, którą mam w podpisie robił ktoś inny...Andreyew pisze:Krzysztol mam pytanie czy nie mogl bys zrobic identycznej sygnaturki co ty masz tylko z z Berbatowem i herbem Bayeru i oczywiscie wszysko czerwoneA i podpisik Andreyew w podobnym miejscu co ty masz...i jezeli kiedys bedziesz mial czas to cos identycznego co mowilem wczesniej tylko ze z Zurawskim i Flaga narodowa i podpiskiem Andreyew...rozmiar zeby byl podobny do poprzedniego....z gowy dziekuje :*
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 15 lip 2005, 14:43

Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 lip 2005, 16:44
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 15 lip 2005, 17:03
Bogi pisze:Ooo, ładna ta sygnaturka Milanu.A raczej nie będzie na nią chętnych.Czy mógłbym ją sobie umieścić ? Bo raczej sam sobie takiej nie zrobię...A mógłbyś ją podpisać "Uchi" gdzieś u dołu ? Wielkie dzięki z góry.

Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 lip 2005, 17:17
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 lip 2005, 17:46
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 15 lip 2005, 19:11
nie ma sprawy, również pozdrawiamBogi pisze:Wielkie dzięki KrzysztofiePozdrawiam
.
prosić zawsze możesz, może coś zrobie, ale nie obiecuje...bartek12 pisze:a ja moge prosic o jakis SIG Juventusu albo Ajaxu z kibicami XXX.
o Albo z OM jakbys mógł zrobic i podpisac Bartek gdzie z boczku
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 lip 2005, 1:17
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 16 lip 2005, 10:09
Przeciętnie jeśli mam już gotowe tło to jakieś 10-15 minut, a zrobienie avataru to mniej więcej 5 minut.Bogi pisze:Mam pytanie, ile czasu Ci zajmuje przeciętnie zrobienie takiej sygnaturki, bądź avataru ?
Ściągnij sobie lepiej Photoshop 9 CS2...Bogi pisze:Ja ściągam teraz Adobe 8.0 CS PL, a wcześniej miałem 7.0 i nie mam za Chiny pojęcia jak to zrobić.
Wyślę Ci PW z tutkami...Bogi pisze:Masz gdzieś taki jakby poradnik do tego ?
nawet nie myślałem o tym...ten, którego teraz mam nie jest najgorszy...Bogi pisze:Czemu sobie avataru nie zrobisz ?
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 16 lip 2005, 10:16
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 16 lip 2005, 10:54
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 16 lip 2005, 11:18
DeViL DaM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio