Jeśli ktoś chciałby umieścić mojego siga w podpisie to niech napisze w tym temacie...
All rights reserved

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 13 lip 2005, 18:18

Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 lip 2005, 18:24
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 13 lip 2005, 18:53
może kiedyś zrobie jak będe miał czas...daj fotkibartek12 pisze:ja chiałbym Rossiego jak zrobisz:d oczywiscie Valentino Rossiego
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 lip 2005, 18:21
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 18:57
Myslałęm że chcesz moją podobizne w sygnaturce w razie czego to wal jak w dym swoje zdjęcie ci zwasze użyczebartek12 pisze:ja chiałbym Rossiego jak zrobisz:d oczywiscie Valentino Rossiego
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 19:02
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 19:17
Avatery Z Ronaldo to ja mam na kompie coś kolo 50beckhs pisze:Jezeli moglbys to prosze o zrobienie sygnaturki z Cristiano Ronaldo i jezeli mozesz to tez jakiegos fajnego avatara z Cristiano. Bylbym Ci bardzo wdzieczny
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 14 lip 2005, 19:36
Używam Adobe Photoshop. Jeśli byś bardzo chciał to moge spróbować coś zrobić.Mikusinski pisze:A jakiego programu uzywasz do robienia tych wspaniałych sygnaturek???Produkujesz tez avatary![]()
![]()
Miałeś wielkie szczęście bo akurat zrobiłem siga z C. Ronaldo (później weszłem do tego tematu i zobaczyłem Twoją prośbę;] ) Avatara zrobię jutro...Mam nadzieję, że Ci się podoba sygnaturka...Jak chcesz to moge zamiast loga ManU i Portugali dać tylko logo Manchesteru...beckhs pisze:Jezeli moglbys to prosze o zrobienie sygnaturki z Cristiano Ronaldo i jezeli mozesz to tez jakiegos fajnego avatara z Cristiano. Bylbym Ci bardzo wdzieczny

Krzysztof T.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 14 lip 2005, 20:18
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 14 lip 2005, 21:10
Te sigi robiłem w 6. Na razie sigi nie są zbyt dobre, ale wkrótce zainstaluje sobie najnowszą wersję Photoshopa i zobaczycie jeszcze lepszą grafikę...Trudno powiedzieć jakim narzędziem zrobiłem to tło, trzeba troche pokombinować, popróbować, aby zrobić w miare dobry bg. To tło to kilka warstw...Mazurek pisze:której wersji PSa używasz ? I jakiego narzędzia używasz, żeby tło takie zrobić ? To tło to jedna warstwa czy kilka ?
Krzysztof T.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 14 lip 2005, 21:19
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 22:18
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 lip 2005, 23:18
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 lip 2005, 23:41
Sawyer
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin