Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 27 sty 2005, 16:31
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 27 sty 2005, 20:18
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 27 sty 2005, 22:03
ostatnio sobie poradzil. hewitt cos ostatnio woli 5-cio setowe pojedynki, wiec moze jutro nie da tak latwo za wygrana..chygba, ze sie za bardzo zmeczyl tym bieganiem..w kazdym razie zapowiada sie ciekawy meczqczak pisze:no nareszcie ktoś pokonał Federera, i to na dodatek był nim mój faworyt; teraz tylko czekam na zwycięstwo Marata w finale z Roddickiem, bo nie sądze, aby Hewitt poradził sobie z bombami Amerykanina
VISCA EL SAFIN
forzaROSSONERI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 27 sty 2005, 23:24
no ja licze na równie wielkie widowisko jak dziś; dobrze że ferie wypadły na AO, rok temu się tak złożyło że byłem choryforzaROSSONERI pisze:ostatnio sobie poradzil. hewitt cos ostatnio woli 5-cio setowe pojedynki, wiec moze jutro nie da tak latwo za wygrana..chygba, ze sie za bardzo zmeczyl tym bieganiem..w kazdym razie zapowiada sie ciekawy meczqczak pisze:no nareszcie ktoś pokonał Federera, i to na dodatek był nim mój faworyt; teraz tylko czekam na zwycięstwo Marata w finale z Roddickiem, bo nie sądze, aby Hewitt poradził sobie z bombami Amerykanina
VISCA EL SAFIN
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 28 sty 2005, 12:57
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 28 sty 2005, 13:01
Kurcze, a byłem za Amerykaninem...qczak pisze:no a jednak Hewitt; i to na dodatek całkiem łatwo pokonał Roddicka; no ale mam nadzieje, że w finale Safin pokona Australijczyka
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 28 sty 2005, 13:16
az tak latwo nie bylo. dopiero po tym drugim tiebreak'u wygranym przez Hewitta jakos sie zalamal...qczak pisze:no a jednak Hewitt; i to na dodatek całkiem łatwo pokonał Roddicka; no ale mam nadzieje, że w finale Safin pokona Australijczyka
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 30 sty 2005, 21:35
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 sty 2005, 21:43
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 30 sty 2005, 22:50
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 01 lut 2005, 17:53
KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2005, 18:15
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 20 cze 2005, 18:43
Nikt nie zalozyl tego tematu, bo wszyscy chcieli zebys Ty go zalozyl.fieldy pisze:Już kilka H grają i nikt jeszcze nie założył tematu o najstarszym turnieju tenisowym na świecie![]()
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 cze 2005, 19:01
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 cze 2005, 19:59
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio