Wentyl Bezpieczeństwa!!! - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 19:28

No moja zasady :D ładnie to ujełeś :) Tylko co innego jak kogoś wywalili 20 lat temu i teraz ma nawet zakaz stadionowy.A co innego jak ktoś jest kapitanem :lol: po takim czymś hehe żenada i wstyd mieć takiego idola :p . Działacze na stołkach chyba na recepte. Człowiek kreowany na prezydenta był na tamtym świecie. A klub przeprowadza transfer z tamtego swiata. Prawo Bosmana nie z karta w ręku a fazą w głowie.

To tyle :P Chyba powiniscie zamknąć ten temat bo znając Ibrahimović bedzie walił posty by nabijać a jak zwykle o footbalu nic mądrego nie napisze :p o poszczególnych meczach nie mówiac :P
Ostatnio zmieniony 11 paź 2005, 19:29 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 paź 2005, 19:28

Tomachos troche nie potrzebnie to zrobiłeś. Jest cos podobnego a mianowicie przyszłość www.plika.pl i tam tez był poruszone pewne sprawy.
Mam nadzieję że potrzebnie, ( juz nawet działa) temat nie ma na celu wyjaśniania spraw (chociaz fajnie by było i mam nadzieje że tak się stanie) ale danie możliwości upuszczenia emocji i wyrażenia swoich negatywnych emocji TUTAJ a nie gdzie indziej!!!
Nic to nie da jestem pewnien. Insekty trzeba tepic i "kibiców" co tylko potrafia "Forza" napisać
Trzeba te "insekty" uswiadamiac, że maja się kłucić tutaj!!
Tomachos "czarny totek" w 1980 roku Milan ustawiał mecze i został zdegradowany do Serie B...
:O nie wiedziałem:p , chyba nie ma klubu bez wałków, bo zespół piłkarski to biznes a nie ma czystych biznesów w gospodarce wolnorynkowej:/

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 paź 2005, 19:28

No a teraz napiszcie mi kto nie słyszał o aferze EPO w Juve
Ktora afera lepsza Totonero czy EPO :roll:
pan Colombo był taki imły i nam namieszał w histori troche :P
Ostatnio zmieniony 11 paź 2005, 19:30 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 19:30

Chlopaczek pisze:Milan nie ustawial spotkan sam.Zdegradowali tez Lazio.Stara Dama rowniez byla zamieszana w cala sprawe wiec nie masz sie z czego cieszyc.

Doskonale wiem o Lazio ,ale nie napisalem bo chodzilo mi o Milan... ja sie nie ciesze= ,bo nie ma z czego ,trzeba płakac :lol: ,a co do Juve to powiem krótko..... udowodnij :wink:

dla zainteresowanych"

http://acmilan.pl/prasa/artykuly/forsy_ ... ghetti.php patrz : "czarna karta"
Ostatnio zmieniony 11 paź 2005, 19:36 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 paź 2005, 19:36

Sad nie udowodnil bo w ostatniej chwili swiadek sie wycofal ze swoimi zeznaniami a ja mam udowodnic Starej Damie udzial w Totonero?Badzmy powazni :wink:
Jednak z punktu widzenia prawa nawet o tym nie wiedzieli nie mowiac o ustawianiu spotkan razem z Milanem i Lazio (oraz paroma innymi druzynami bo przeciez te dwa zespoly nie ustawialy meczy tylko miedzy soba inne druzyny tez byly zamieszane).Tak czy siak Milan zdegradowali slusznie.Nie jestem do konca przekonany czy Stara Damy (i nie tylko) pozostawiono slusznie w najwyzszej klasie rozgrywkowej.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 19:39

Babel pisze:Trudno ogólnie jest mnie sprowokowac do napinki w komentach.Zebym sie udzielił musi byc spełniony jeden z dwóch warunków(albo dwa naraz):
- musze byc wkurzony dniem, ogólnie mowiac rzeczywistoscia
- ktos mnie wkurzy jakims głupim hasłem na Inter w wirtualnym swiecie
Ciekawe. Wczoraj nie był spełniony ten ważniejszy a jednak się napinałeś. Pierwszy jest dość śmieszny.

Temat całkowiecie bez sensu. Nikt tego nigdy nie zmieni. Jestem pewien.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 paź 2005, 19:41

Temat całkowiecie bez sensu. Nikt tego nigdy nie zmieni. Jestem pewien.
Jak sie postaramy to zmienimy - dla dobra forum:D

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 19:46

Babel pisze:Wczoraj i dzis spenione były oby dwa warunki
Snipp widze ze znow zaczynasz rozdrabniac tak aby było dla Ciebie wygodnie.
Wiadomo jak chcesz sie wyzyc to najlepiej wdac sie z kims w kłótnie i naublizac.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 19:48

Babel pisze:Snipp widze ze znow zaczynasz rozdrabniac tak aby było dla Ciebie wygodnie.
Ależ oczywiście, że nie. Zwróć małą uwagę, iż ów tekst, który teraz przytoczyłeś jest bzdurą.
Babel pisze:Wiadomo jak chcesz sie wyzyc to najlepiej wdac sie z kims w kłótnie i naublizac.
Miałem zły dzień i musze się ponapinać i wyżyć na forum. O! Zejdź na ziemię.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 19:53

Skad ty mozesz wiedziec jaki mam nastrój i mowisz ze to jest bzudra. Zreszta o czym tu mowic napisałem głupie teksty, ale nie musze sie przed nikim, a szczególnie przed Toba tłumaczyc.Ogólnie rzecz biorac raczej rzadko spotkasz mnie na napinkach po niusami.Wole jak dostracze Ci powodów do rozdrabniania moich postów na forum...tez zes sie do mnie dopieprzyłes...chyba naprawde Ci sie w domu nudzi
bez odbioru

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 19:59

Babel pisze:Skad ty mozesz wiedziec jaki mam nastrój i mowisz ze to jest bzudra.
Bzdurą jest to, że ktoś napisał jakieś głupie hasło na Inter zanim Ty zacząłeś się napinać. Co za tym idzie tekst o dwóch warunkach jest jawną bzdurą.
Babel pisze: Zreszta o czym tu mowic napisałem głupie teksty, ale nie musze sie przed nikim, a szczególnie przed Toba tłumaczyc.
Nie wymagam tego. Chcę jedynie abyć umiał przyznać się choć w pewnym stopniu do błędu. Rozumiem, że działałeś pod wpływem emocji, jednak nie byłeś prowokowany, więc rzekome dwa warunki spełnione nie były.
Babel pisze:Ogólnie rzec biorac raczej rzadko spotkasz mnie na napinkach po niusami.
Mnie nie spotkasz w ogóle, ale nie o tym rozmawiamy. Pozostawny te tematy osobom odpowiednim. Dzieciom.
Babel pisze:Wole jak dostracze Ci powodów do rozdrabniania moich postów na forum...tez zes sie do mnie dopieprzyłes...chyba naprawde Ci sie nudzi
Dopieprzyłem się do tego co napisałeś. Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś ma nad avatarem 'Babel' czy coś innego. Ważne, że próbowałeś wcisnąć kit, aby poprawić swą nadszarpniętą reputację o ile o takowej można mówić w przypadku udzielania się na forum.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 20:46

Snipp_ pisze:aby poprawić swą nadszarpniętą reputację
Strasznie mi zalezy aby poprawic sobie u ciebie notowania, nie spie po nocach.
Wiesz czasami chyba nie zdajesza sobie sprawy co pisesz.Jesli masz jeszcze jakies ale zapraszam na priva.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 20:51

Babel pisze:Strasznie mi zalezy aby poprawic sobie u ciebie notowania, nie spie po nocach.
Nie u mnie. U mnie tylko tracisz. U ogółu, ogółu, który widzi.
Babel pisze:Wiesz czasami chyba nie zdajesza sobie sprawy co pisesz.
Konkrety. Zdanie powinno być kierowane w Twoją stronę, gdyż jako jeden z nielicznych uzytkowników po tym jak udowodniłem, że piperzysz głupoty starasz się mi dopierniczyć. Marnie, oj marnie.
Babel pisze:Jesli masz jeszcze jakies ale zapraszam na priva.
Wolę tutaj.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 21:00

*_For_zaza_Milan_* pisze:To tyle Chyba powiniscie zamknąć ten temat bo znając Ibrahimović bedzie walił posty by nabijać a jak zwykle o footbalu nic mądrego nie napisze o poszczególnych meczach nie mówiac

,a juz myslalem ,ze twoj post bedzie nie w twoim stylu ,a tu prosze jest "puenta" :lol: No ja nie wiem kto tu posty nabija :roll: ,ale ty sam powinienes wiedziec najlepiej :lol:

P.s apropo "nabijania" wiesz gdzie ja mam posty (licznik) ?? odpowiedz znajdziesz w temacie "Złote usta" (Lakier :wink: )

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 21:36

Snipp_ pisze:po tym jak udowodniłem, że piperzysz głupoty starasz się mi dopierniczyć. Marnie, oj marnie.
Konkrety.Moze dla ciebie sa to głupoty jednak moje posty zawieraja tresc a nie sa tylko pustymi wersami
Snipp_ pisze:Nie u mnie. U mnie tylko tracisz. U ogółu, ogółu, który widzi
Raczej Ty tracisz u ogólu który na forum piłkarskim docenia wiedze na temat futbolu, a nie rozdrabnianie i literówki, zyskujesz tylko u podobnych sobie

"Ktoś na scianie wyrył hasło
Ściana hasło dobrze zna
Ściana cała jest tym hasłem
Z duma woła oto ja(...)

ściana i tak swoje wie"
Piotr Banach feat Dziun, Gutek - Ściana

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”