Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 06 lis 2004, 21:42
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Decher » 06 lis 2004, 23:09
Decher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 lis 2004, 23:20
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lis 2004, 9:13
Dokładnie. Nie ma się czym cieszyć. Mogę się założyć że połowa kibiców Chelsea to ludzie którzy aczeli kibicować bo przyszedł bogaty Rusek dał forse i kupił 50 zawodników. Przed tym jak on wzioł Chelsea to CFC było w środku tabeli - mało znane (przynajmniej mniej niż MU czy Liverpool) np. u nas w Polsce. A teraz znalazło się niby tylu kibiców co od zawsze kochają ten klub. Po prostu dobrze grają (trudno się dziwić) i wszyscy ich lubią. Tacy kibice to nie kibicePisakk pisze:Ok z jednym się mogę zgodzić - Chealsea rzeczywiście gra dobrą piłkę i ma niezłe wyniki. Ale cóż z tego, skoro za tym wszystkim stoją ogromne pieniądze!! Mając taką kasę to z każdego klubu z polskiej okręgówki można by zrobić trymfatora Ligi Mistrzów. Prawdziwą sztuką jest zbudować dobry zespół dużo mniejszym nakładem finansowym. Co w tym pięknego, że taki Abramovic ma co roku inna jedenastkę...Że już niedługo nie będzie w Europie piłkarza, który gra w Chealsea bądz kiedyś zaliczył epizod w niebieskiej koszulce (koloryzuje oczywiście). To nie jest sztuka.....Tak to może każdy.....
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pinys » 07 lis 2004, 10:01
dobrze ujęte. moje stanowisko co do chelsea jest takie że jest to klub który zniszczy kariere wielu zawodnikom którzy byli kiedyś bardzo obiecujący , zostali kupieni przez abramowicza i siedzą na ławie, podczas gdy mogliby grac w niejednej drużynie w pierwszym skadzie.Pasztet pisze: Tacy kibice to nie kibice
pinys
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lis 2004, 13:35
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 07 lis 2004, 14:31
Robben
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lis 2004, 15:01
już mamy pierwszy przykład: Mutupinys pisze:dobrze ujęte. moje stanowisko co do chelsea jest takie że jest to klub który zniszczy kariere wielu zawodnikom którzy byli kiedyś bardzo obiecujący , zostali kupieni przez abramowicza i siedzą na ławie, podczas gdy mogliby grac w niejednej drużynie w pierwszym skadzie.Pasztet pisze: Tacy kibice to nie kibice
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 08 lis 2004, 15:55
neo007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 lis 2004, 17:16
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 gru 2004, 11:35
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 gru 2004, 11:58
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 gru 2004, 17:27
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 gru 2004, 17:31
Patrzcie jak Mikus szybko zdanie zmieniaMikusinski pisze:Jest to zbiorowisko gwiazd a nie drużyna. Abramowicz kupił sobie gwiazdy i myśli że jest pan. A tak naprawdę to Chelsea to teraz wielka drużyna, a klilka lat temu wielce zapomniana. Ma bardzo skromną historię bo tylko raz zdobyła mistrzostwo Anglii.Takie jest moje zdanie.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2004, 17:34
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio