Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 mar 2005, 11:17
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 mar 2005, 18:56
zgodze sie ale i tak nie przebije on beckhamaBUNCH pisze:ROnaldo, był anprawde dobry,a le! W sumie to on nadal jest, ale to media robią z neigo jeszczę większa gwiazde niż jest, za bardzo go wywyzszają, ponad jego, albo i nie? Możliwości.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dj kot » 04 kwie 2005, 23:22
dj kot
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 04 kwie 2005, 23:32
[/quote]dj kot pisze:Moim zdanie pshede wshystkim :
Beckham (wiecej zrobil dla fryzjerów niz dla piłki)
Rooney(nic wielkiego ten shrek na euro nie gral a mimo to zostal okrzykniety wielki odkryciem Euro)![]()
i i i i i i mushe pomyslec poczekajcie .......................................................................................................... 3 to Arbertini moshe on niejest przereklamowane ale uwazam ze pilkarz w tym wieQ nie powinien byc sćiagnay do barcyY bo jest to po prostu drewniak i slabeush !!! BuraQ !!!
JuVe BosS LeGiA BosS !!!!
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 05 kwie 2005, 0:05
dj kot pisze:Moim zdanie pshede wshystkim :
Beckham (wiecej zrobil dla fryzjerów niz dla piłki)
Rooney(nic wielkiego ten shrek na euro nie gral a mimo to zostal okrzykniety wielki odkryciem Euro)![]()
i i i i i i mushe pomyslec poczekajcie .......................................................................................................... 3 to Arbertini moshe on niejest przereklamowane ale uwazam ze pilkarz w tym wieQ nie powinien byc sćiagnay do barcyY bo jest to po prostu drewniak i slabeush !!! BuraQ !!!
NowakKamil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 9:24
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 kwie 2005, 10:38
moze o to mu chodzi....magus pisze:Adu już podpisuje kontrakty reklamowe(w wieku 14 lat)więc niedługo może nawet w wieku 18 lat zrównać się z Beckhamem.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 kwie 2005, 10:41
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 10:47
Zgadzam się, dlatego wczesniej o Adu napisałem. Chłopak, podpisuje kontrakty reklamowe, przez co z nadmiaru kasy, gdy będzie miał 18-lat zakończy karierę. Podpisał latem kolejną umowę, ale nie sponsorską...Z AC MIlanem. Adu po MŚ 2006 w Niemczech przejdzie do włoskiego Milanu. Zobaczymy niedługo, bo już za rok, czy on jest naprawdę talentem na miarę Pelego, czy tylko przereklamowany młodzieniec.serek408 pisze:Z takich pilkarzy jak Adu nic dobrego nie wyrosnie. Chlopak dostal juz chyba szajby od tej kasy wiec watpie aby chcialo mu sie jeszcze w przyszlosci jakos specjalnie wysilac i grac tak jak aktualnie Ronaldinho
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 14:12
Przestań pisać ircowym językiem bo następnym razem dostaniesz WP!!//Tomusmc
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 14:18
Koby~FCBM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 14:23
Koby~FCBM pisze:ja powiem jacy sa najbardziej przereklamowanie piłkarze wg. mnie
oczywiście Beckham
uzasadniac nie trzeba
zdziwiłem sie że niekt tu jeszcze go nie napisał Raul
ten zawodnik w ostatnich latach gra gorzej niz jakiś polski drugoligowiec a wszyscy nadal uwazaja go za dobrego! To juz jest przesada bo raul nie zasługuje na gre w realu na pewno ( mimo iz to obecnie mizerny klub) a ciągle gra w pierwszym składzie. On uważa sie za wielka gwiazde a teraz tylko potrafi dostawiac noge chrzanic dobre sytuacje i symulować faule!
Ronaldo
jedyne w czym jest dobry to w jedzeniu hamburgerów. jest ociezały powolny i wogle nie biega po boisku jak nie ma piłki a jak ja juz ma to też jest mu ciężko ruszyc tłusta dupe żeby samemu stworzyc sobie sytuacje( a kiedys potrafił ograc nawet kilku graczy). Mimo jego słabej gry od poczatku transferu do realu to wiele osób wciąz sądzi że jest dobry!
Rosicky
Ten zawodnik zapowiadał sie bardzo dobrze ale przez ostatnie lata wogle sie nie rozwinął a w ostatnich dwóch sezonach grał jak ostatni patałach. Mimo jego karygodnie słabej gry wciąz go ludzie bronia. Jak on może byc dobry? Wystarczy tylko spojrzec na pozycje Borussi w lidze a Rosicky jest zawsze najsłabszym ogniwem na boisku!
Beletti , Jankulovski
Wpisałem ich razem gdyż graja podobnie. Popełniaja całą mase błędów w obronie oraz graja bardzo niedokładnie ( a często zapędzają sie pod pole karne rywala).
Rooney , Baros
Zawodnicy grający nie dośc że słabo to jeszcze nieskutecznie( szczególnie w przypadku Barosa.)
No ito chyba tyle jak mi sie cos przypomni to dopisze.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 kwie 2005, 14:34
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 14:34
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 14:37
Koby~FCBM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio