Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 29 kwie 2005, 16:52
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 kwie 2005, 17:03
Nieeeeee.... To jest chyba jednak jakiś żart.Mona_ pisze:A co myslicie o informacji, ze Manchester United oraz Liverpool sa zainteresowane Luisem Figo? Wedlug mnie to powinna byc plotka, ale ktoz to wie. Wydaje mi sie, ze to nie bylby dobry transfer, w koncu Figo mam juz swoje lata, a nitk nie zagwarantuje, ze szybko przestawi sie na angielski styl gry i bedzie blyszczal.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 kwie 2005, 17:08
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 29 kwie 2005, 18:45
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 29 kwie 2005, 19:48
To jest żart, <lol>, <lol2>, plota i plotka!!!!!Mona_ pisze:A co myslicie o informacji, ze Manchester United oraz Liverpool sa zainteresowane Luisem Figo? Wedlug mnie to powinna byc plotka, ale ktoz to wie. Wydaje mi sie, ze to nie bylby dobry transfer, w koncu Figo mam juz swoje lata, a nitk nie zagwarantuje, ze szybko przestawi sie na angielski styl gry i bedzie blyszczal.
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 kwie 2005, 21:40
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 kwie 2005, 22:25
Bylby do tego jeszcze duzym wzomocnieniem bialozielonych ... Moze zagralby nie tylko dla pieniedzy ale wlozylby troche serca w to co robi ze wzgledu na ukochany klubolek j pisze:A może odejdzie tam, gdzie go w piłkę grać nauczyli ??SPORTING LIZBONA. To by było najlepsze rozwiązanie. Myślę, że sam Figo zgodził by się na taką opcję.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 02 maja 2005, 20:21
artur.makaveli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2005, 23:08
Przestań w końcu te zdjęcia dodawać! Tym bardziej, że nie są potrzebne! Następnym razem będzie WP!artur.makaveli pisze:Ze Dennis Romedhal pomocnik Charltonu ma trafic do Interu ale to pewnie plotka.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 11 maja 2005, 11:39
maciejdas26

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 11 maja 2005, 13:10
o diego tristanie nic nie slyszalem, ale luque podobno interesowala sie barcelona, a nie wiem nic o angielskich klubachmaciejdas26 pisze:właśnie przeczytałem w newsie ze piłkarzami Deportivo interesują się druzyny z Premiership czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki klub interesuje się Diego Tristanem a jaki klub Albertem Luque.Bardzo lubie tych piłkarzy
myślę ze będą dużym wzmocnieniem dla klubów.Będę bardzo wdzięczny za odpowiedż.
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2005, 16:16
Na onecie przeczytałeśhubertd pisze:o diego tristanie nic nie slyszalem, ale luque podobno interesowala sie barcelona, a nie wiem nic o angielskich klubachmaciejdas26 pisze:właśnie przeczytałem w newsie ze piłkarzami Deportivo interesują się druzyny z Premiership czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki klub interesuje się Diego Tristanem a jaki klub Albertem Luque.Bardzo lubie tych piłkarzy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 11 maja 2005, 17:11
Nie mam pojęcia, kto interesuje się Tristanem, ale wiem, ze Rafael Benitez ma na oku Alberta Luque. Podobno Liverpool szykuje sie do transferu pilkarza z Deportivo.maciejdas26 pisze:właśnie przeczytałem w newsie ze piłkarzami Deportivo interesują się druzyny z Premiership czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki klub interesuje się Diego Tristanem a jaki klub Albertem Luque.Bardzo lubie tych piłkarzy
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 maja 2005, 17:24
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 17:27

Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio