Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pereś » 24 gru 2005, 19:39
Pereś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 24 gru 2005, 19:52
ja slyszalem ze trener zostanie ustalony bopiero po sezonie. A teraz zmienil sie bodaj jakis dyrektor . A wracając do trenera to Real złozyl dla Wengera ale francuz oczywiscie odmowil.Pereś pisze:jak myślicie kto zostanie nowym trenerem realu?????????????
Javier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 24 gru 2005, 19:56
A dziwisz mu się. Tylko człowiek z naprawdę dużym temperamentem mógłby teraz przejść do Realu i próbować coś zmienić. Nawet ten Lopez Caro może sobie poradzić, ale potrzebuje czasu żeby zbudować swój autorski team.Javier pisze:ja slyszalem ze trener zostanie ustalony bopiero po sezonie. A teraz zmienil sie bodaj jakis dyrektor . A wracając do trenera to Real złozyl dla Wengera ale francuz oczywiscie odmowil.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 24 gru 2005, 20:06
Ja sie nie dziwie ja tylko stwierdzam fakty.krzychu212 pisze:A dziwisz mu się. Tylko człowiek z naprawdę dużym temperamentem mógłby teraz przejść do Realu i próbować coś zmienić. Nawet ten Lopez Caro może sobie poradzić, ale potrzebuje czasu żeby zbudować swój autorski team.Javier pisze:ja slyszalem ze trener zostanie ustalony bopiero po sezonie. A teraz zmienil sie bodaj jakis dyrektor . A wracając do trenera to Real złozyl dla Wengera ale francuz oczywiscie odmowil.
Javier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 24 gru 2005, 21:20
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 gru 2005, 23:29
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 25 gru 2005, 0:33
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 gru 2005, 0:47
A czy był jakiś trener, który mówił inaczej? Chyba nie. Każdy tak mówi. Póki co czyny nie idą w parze z obietnicami.jack-sub pisze:mam nadzieję, że słowa Lopeza Caro kilka dni po otrzymaniu wiadomości, o awansia na trenera pierwszej drużyny nie zostały rzucone na wiatr.Caro wyraźnie podkreślił, ze w 11 grają ci, którzy na treningu grają najlepiej i z największym zaangażowaniem.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 gru 2005, 2:29
Niggaz pisze:Podobno w tym roku (albo poprzednim) były wybory prezydenckie i Perez wygrał czego skutkiem są kolejne 4 lata jego kadencji. Prawda to? Moje źródło nie jest do końca pewne chyba więc liczę ma sprawdzonego informacje od jakiegoś Madridisty.
Niggaz pisze:roblem twki w tym, że miejsce dla Joaquina zajmuje obecnie nie kto inny jak David Beckham
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 gru 2005, 10:53
hmm..jesli sobie dobrze przypominam to ktos od naszych czerwono-czarnych kolegow z Serie A wspomnial na ich forum ze w tej chwili najpopularniejszym zespolem w Azji(a konkretnie-zdaje sie ze w Chinach?) jest Milan wlasnie...nie wiem gdzie szukac potwierdzenia tych slow ale jedno jest pewne-jezeli Real nie zacznie cos grac to idealnie dzialajaca maszynka od robienia pieniedzy lekko sie zatrze...Istnieje szansa ze z powodu braku sukcesów na podłożu sportowym spadnie zainteresowanie azjatów
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 gru 2005, 11:05
I w takim wypadku Barca, która teraz przeżywa bardzo dobry okres może stać się bardzo popularna w Azji. Azjaci kochają jak ktoś pięknie gra, a więc taki Ronni czy Messi mogą podbić ich serca, a Zizou i inne "piękne Davidy" popaść w zapomnienie. Bardzo by mnie taki obrót sprawy cieszył, bo w Azji jak nigdzie indziej najszybciej rozwijają sie kraje w których nie trudno znaleźć kibiców, który kupią chociażby kubek czy koszulkę swojego ulubionego klubu. I biznes się kręci.RzuR pisze:hmm..jesli sobie dobrze przypominam to ktos od naszych czerwono-czarnych kolegow z Serie A wspomnial na ich forum ze w tej chwili najpopularniejszym zespolem w Azji(a konkretnie-zdaje sie ze w Chinach?) jest Milan wlasnie...nie wiem gdzie szukac potwierdzenia tych slow ale jedno jest pewne-jezeli Real nie zacznie cos grac to idealnie dzialajaca maszynka od robienia pieniedzy lekko sie zatrze...Istnieje szansa ze z powodu braku sukcesów na podłożu sportowym spadnie zainteresowanie azjatów
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 gru 2005, 11:13
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 gru 2005, 11:24
RzuR pisze:gorzej jak zrozumieja jak wielka "duchowa odleglosc" dzieli oba kluby:D moze dojdzie do jakichs zamieszek chinskich Hoolsow? ustawka 4 mln kibicow Realu na 4 mln kibicow Barcy-w jakims lesie:)
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 25 gru 2005, 17:41
slawinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 gru 2005, 17:55
slawinho pisze:najlepszego pomocnika Primera Division i swiata Juana Romana Riquelme.
slawinho pisze:jest obecnie najlepszym bez dwóch zdan najlepszym najlepszym na swiecie
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio