Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 11

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
3
6%
Antoine Griezmann
7
13%
Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Atletico de Madrid is the best

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 23 sty 2005, 23:09

Zapraszam serdecznie wszystkich fanów Atletico na pierwszą polską stronę o madryckich pasiakach.
www.atletico.boo.pl
Strona bedzie systematycznie uzupelniana kolejnymi dzialami itd.

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 25 sty 2005, 18:53

Nowaczek napisal
Chalkias w Atletico?
Grecki bramkarz Kostas Chalkias prawdopodobnie wkrótce podpisze kontrakt z hiszpańskim Atletico Madryt. Zawodnik ostatnio popadł w konflikt z władzami Panathinaikosu Ateny i rozwiązani z nim kontrakt.

Do Hiszpanii bramkarza chciałby sprowadzić prezydent Atletico Enrique Cerezo Torres.
To cytat z serwisu ww.atletico.boo.pl sam napisalem ale na razie mam tam pseudo Pseudo Torres

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 sty 2005, 18:57

Nowaczek pisze:Nowaczek napisal
Chalkias w Atletico?
Grecki bramkarz Kostas Chalkias prawdopodobnie wkrótce podpisze kontrakt z hiszpańskim Atletico Madryt. Zawodnik ostatnio popadł w konflikt z władzami Panathinaikosu Ateny i rozwiązani z nim kontrakt.

Do Hiszpanii bramkarza chciałby sprowadzić prezydent Atletico Enrique Cerezo Torres.
To cytat z serwisu ww.atletico.boo.pl sam napisalem ale na razie mam tam pseudo Pseudo Torres
Pewnie tak samo napisałeś jak pracowałeś na www.bvb.com.pl :lol: moze wyjasnisz nam w koncu tą sytuację, a nie podszywasz sie pod innych ludzi!

Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 25 sty 2005, 19:39

No wlasnie, tez chce wiedziec co jest grane, czy zaufalismy wlasciwemu czlowiekowi. Czy ktos moze powiedziec o co chodzi z tym podszywaniem sie??

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 25 sty 2005, 19:44

A ja widzę, że nowym ulubionym klubem Nowaczka jest Atletico :wink: Jeszcze tydzień i będzie Barcelona :roll: Jeszcze tydzień temu to był ManU, no ale ileż można kibicować jednemu klubowi...

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 25 sty 2005, 19:49

Chalkias w Atletico?

Nowaczek to jestes smieszny tym zmienianiem klubu co tydzien a zrazem wkurzajacy :? wez sie zantanów komu chcesz tak naprawde kibicowac a nie wkurzasz tylko ludzi :?

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 26 sty 2005, 17:59

Mam pytanie do kibicow Atletico, dlaczego dzisiejszy mecz z Numancia zostal przelozony i kiedy bedzie rozegrany :?:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Atletico-Numancia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 27 sty 2005, 14:19

Z jakich powodow mecz zostal przelozony tego nie wiem.Wiem natomias ze mecz odbedzie sie 2.02.2005

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2005, 14:44

atleti pisze:No wlasnie, tez chce wiedziec co jest grane, czy zaufalismy wlasciwemu czlowiekowi. Czy ktos moze powiedziec o co chodzi z tym podszywaniem sie??
Nowaczek jest zdecydowanie złym przykładem kibica i pracownika jakiegokolwiek forum. Może będzie pisał własne newsy, ale nie ździw się kiedy skopiuje na hama kogoś tekst. Tak samo jak to zrobił z felietonem kopiując od niejakiego Michała Gawła i twierdząc, że to jego. Nie wspominając już o tym, ze Atletico jest jedną z 20 drużyn, które kocha. Jeszcze mogę dodać, że tweirdził iż pracował na stronie www.bvb.com.pl no, ale admin stwierdził, że Nowaczek nie przeszedł testów i się nie dostał, wtedy ów Nowaczek swierdził, że sie pomylił bo pracuje na innej stronie o Borussi. Jeszcze jednym przykładem jest to, że wziął od pewnej osoby o ksywie Szopa avatar i także twierdził, że to jego a pod avatarem zamieścił tekst w stylu "Moja nowa ksywa to Szopa" czy jakoś tak. No i wszystko wyszło na jaw tak więc Nowaczkowi nie zaufałbym w 1000%! Radze sie nad tym zastanowic.
Chalkias w Atletico?

O chłopie kolejna wpadka :) znalazłem dokładnie taki sam tekst o Portsmouth tylko, że ty zmieniłeś to na Atletico. Atleti apeluje do Ciebie abyć usunął ze swojej redakcji tego delikwenta. Jak chcesz zobaczyć co narobił to wejdz prosze tutaj
Ostatnio zmieniony 27 sty 2005, 14:58 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 27 sty 2005, 20:48

Dzieki za info, oczywiscie pogadam z naszym "zakreconym" newsmanem. Na naszej stronie juz dosc dawno nie pisal newsa, nie mam za bardzo z nim kontaktu, czesto go nie ma, ale napewno cos z tym zrobie.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 27 sty 2005, 23:01

Atleti bardzo mi sie podoba stronka o polskich bibicach Atletico. Szkoda ze nie moglem pomuc ale widze ze jakos sobie poradziles :)Mam pytanie odnosnie Torresa czy aby on nie ma waznego kontraktu do czerwca 2005 roku ? Pozdrawiam

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 27 sty 2005, 23:38

Atleti bardzo fajna stronka..Tak jak juz kiedys pisales pierwsza o Atletico w Polsce.Pozwole sobie na mala dygresje,mianowicie wydaje mi sie ze wsrod gwiazd klubu powinien sie pojawic C.Aguilera :wink:
Aha i jestem ciekaw co sie pojawi w dziale "Antimadridistas" :wink:

Asteniu pisze:Mam pytanie odnosnie Torresa czy aby on nie ma waznego kontraktu do czerwca 2005 roku ? Pozdrawiam
F.Torres ma wazny kontrakt do czerwca 2008 roku.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 sty 2005, 3:15

atleti pisze:Dzieki za info, oczywiscie pogadam z naszym "zakreconym" newsmanem. Na naszej stronie juz dosc dawno nie pisal newsa, nie mam za bardzo z nim kontaktu, czesto go nie ma, ale napewno cos z tym zrobie.
Serio mowie Ci weź go wyrzuć ze swojej redakcji! Jest pełno osób na jego miejsce i jestem pewiem, że godnie by zastępowali jego miejsce. Nowaczek to nic nie warty kibic i newsman! Zaufaj mi!

Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 28 sty 2005, 15:43

zagi82 pisze:Atleti bardzo fajna stronka..Tak jak juz kiedys pisales pierwsza o Atletico w Polsce.Pozwole sobie na mala dygresje,mianowicie wydaje mi sie ze wsrod gwiazd klubu powinien sie pojawic C.Aguilera :wink:
Aha i jestem ciekaw co sie pojawi w dziale "Antimadridistas" :wink:

Asteniu pisze:Mam pytanie odnosnie Torresa czy aby on nie ma waznego kontraktu do czerwca 2005 roku ? Pozdrawiam
F.Torres ma wazny kontrakt do czerwca 2008 roku.
Tak oczywiscie, o Aguilerze wspomne w dziale gwiazdy w najblizszym czasie. To wciaz grajaca gwiazda klubu ktora nawet grala w sezonie kiedy Atletico zdobylo dublet. W dziale gwiazdy pojawi sie jeszcze wiele innych gwiazd ktorych obecnie na stronie nie mamy.
P.S. A wlasnie moze jest ktos chetny do redakcji. Potrzebuje newsmana albo felietoniste, lub jedno i drugie naraz :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 sty 2005, 16:25

atleti pisze:P.S. A wlasnie moze jest ktos chetny do redakcji. Potrzebuje newsmana albo felietoniste, lub jedno i drugie naraz :D
wez smitu, sypie felietony jak z rekawa :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”