Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 22 lut 2007, 11:37
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 22 lut 2007, 12:35
Szczerze mówiąc to kibice Liverpool'u powinni się wstydzić zawodników skupiających się na nocnym życiuPiDi pisze:Szczerze to kibice Barcelony powinni się wstydzić za Valdesa
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 lut 2007, 13:30
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 22 lut 2007, 13:31
tak się składa ze nie musisz opisywac meczu, bo chyba większosć osób go widziałoMoofasa pisze:No ogólnie mecz dla 'postronnego' kibica mógł się podobać Były gole, ładne akcje, emocje i... śmiech
Kiedy oglądałem mecz i zobaczyłem jak zawodnicy L'poolu grają, to ciś mnei ruszyło... Było do przewidzenia że Beniteż dobrze poukłada zespół, ale nie wierzyłem że Anglicy mogą na tyle 'przeszkadzać' Barcelonie w atakach Odrazu pierwsze minuty Liverpool przystąpił do mocnego pressingu co poskótkowało i (chyba) Riise dośrodkował mocno w nasz polse karne, ale na szczęście nikogo z jego partnerów tam nie było. Potem Barca trochę się przebudziła i już to wyglądałe z naszej strony troszkę lepiej. Zambrotta grał jak na mundialu, R10 chyba nawet raz wysżła kiwka, jak podciął piłkę nad nogą Kuyt'a Potem padł gol po strzale głową dość niskiego Deco, i tak się cieszyłem, że nawet mtśl o kończących się feriach nie była w stanie zmącić mi tej radośći
Potem mecz się troszkę uspokoił (albo poprostu może coś mam z pamięcią ). Aż w końcu Valdes kórty ten sezon może niewątpliwie zaliczyć do udnaych popełnił błąd. I mam odczucie podobne do kumana i nei jestem za to jakoś bardzo zły na niego. Bo przecież wcześniej nie raz VV ratował nam dupe...
W drugiej połowie Valdes nie zauważył ( ) że to Giuly podawał mu piłkę i zawodnicy, jak i kibice Barcy musieli znośić ciężkie chwile, kiedy to nasi przeciwnicy mieli rzut wolny w polu naszym karnym Naszczęście to co narobił VV, istnyktownie wybronił i skończło się na rogu (?).
Pamiętam, że w przekroju całego meczu Saviola miał 2 doskonałe sytuacje, których nie wykożystał..... W pierwszej, przynajkniej próbował strzelać i respect dla Reiny który to wybronił (a Messi chyba mógł podawać Giuly'emu który stał obok ). A drugiej sytuacji kiedy to obrona Liverpool'u troche się zagubiła, to normalnie Argentyńczyk normalnie mnie wku....zdenerwował Kto to wypuszcza sobie tak mocno przed polem karym piłkę Chyba tylko Saviola...
Co do straty drugiej bramki to chyba proste, że zawalił Merquez, który źle wybił piłkę, wprost pod nogi Bellamy'ego.... No cóz, zdaża się.
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 22 lut 2007, 13:39
I oto jest pytanie.Meczetinio pisze:odrazu rzuci sie do szaleńczego ataku
Strzałów? Hmmm... Nie byłbym taki pewien. Stanowczo zabrakło strzałów z destansu w meczu na Camp Nou. Na Anfield będzie bardzo ciężko, ale nie tracimy wiary. Jeśli rzucimy się do szaleńczego ataku tak jak pisze kolega wyżej to mamy duże szanse na wygranie i awansowanie dalej.Meczetinio pisze:wiec nie powinno zabraknąć strzałów pięknych akcji i kiwek
Barça_Hincha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 lut 2007, 14:29
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lut 2007, 15:24
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 22 lut 2007, 15:29
Mundialito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 22 lut 2007, 15:33
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lut 2007, 15:44
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lut 2007, 16:00
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 22 lut 2007, 16:31
Jam to pisze: Szczerze to kibice Barcelony powinni się wstydzić za Valdesa
Dobra, "szczerze to kibice Barcelony powinni się wstydzić za zachowanie w tym meczu Valdesa", lepiej?Moofasa pisze: Widziałeś inne mecze Barcy, że po jednym błędzie oceniasz bramkarza? przecież to też człowiek.....
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lut 2007, 16:35
PiDi pisze:Dobra, "szczerze to kibice Barcelony powinni się wstydzić za zachowanie w tym meczu Valdesa", lepiej?
A... i nie jednym błędzie, nie jednym
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 22 lut 2007, 16:47
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lut 2007, 16:48
A czemu Ciebie znowu nie będzie? ['] Pantofel i w ogóle!Bienias pisze:PS: Zycze udanej zabawy w gorach
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio