Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 paź 2005, 8:43
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 8:53
Jeśli słabsze zespoły z Portugalii prezentują podobny poziom do polskich
to czemu mistrz Polski , Wisła Kraków , uległa przed ostatniej drużynie Ligi Portugaliskiej? Co do Wisły to o wiele lepiej by zrobili gdyby zamiast kupowaniu Barret'a czy innych szmaciarzy wydali kasę na ośredki treningowe i szkółki piłkarskie. Sparta tak zrobiła i każdy widzi jakie są tego efekty.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 paź 2005, 16:28
na 100% silniejsze od polskiej ligifieldy pisze:dla clonera są silne i koniec tak jak pewien piłkarz nie jes drewnem.
napisalem gdzies w tym temacie, zeby Sagan gral zamiast Frankafieldy pisze:Saganowski strzelił gola, a cloner już by chciał aby zastapił Franka w kadrze.
raczej marzyćfieldy pisze:Sagan może mazyć o strzeleniu im bramki na ich terenie.
wlasnie, i na tym poznac, ze tamte ligi sa silne, a polska liga jest slabafieldy pisze:A dlaczego przegrali z Valarengą czy z Dinamem ? odpowiedź jest zawsze taka sama - zlekceważyli przeciwnika - bo napewno Wisła w czasie grania tych meczy miała silniejszy skład.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 17:13
silniejsze od polskiej, co nie znaczy silne - a tak właśnie napisałeścloner pisze:na 100% silniejsze od polskiej ligi
nie no skądcloner pisze:napisalem gdzies w tym temacie, zeby Sagan gral zamiast Franka
cloner pisze:mozliwe, szkoda tylko, ze z 1.ligi portugalskiej, jest dalej do reprezentacji, anizeli z 2.ligi hiszpanskiej SadSad
nie masz się czego doczepić, to się literówki czepiasz. Gdybym uważał, że marzyć pisze się przez Ż to bym tak napisałcloner pisze:raczej marzyć
na tym poznać, że Wisła zlekceważyła słabego przeciwnika ze średniej ligi europejskiejcloner pisze:wlasnie, i na tym poznac, ze tamte ligi sa silne, a polska liga jest slaba
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 17:19
Petrzalka pokonała Celtic i Rangersów a co za tym idzie liga słowacka (?) jest silniejsza o szkockiej.cloner pisze:wlasnie, i na tym poznac, ze tamte ligi sa silne, a polska liga jest slaba
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 paź 2005, 17:27
nie literowki, tylko bledu ortograficznegonie masz się czego doczepić, to się literówki czepiasz
po prostu byli slabsi, gdyby byli lepsi to Wisla wygralaby u siebie z Vitoria Guimaraes - a nie potrafila - i nie pisz mi, ze Wisla u siebie grajac zlekcewazyla Portugalczykowna tym poznać, że Wisła zlekceważyła słabego przeciwnika ze średniej ligi europejskiej
Ty to napisales, ja wymienilem tylko portugalska i holenderskaliga gruzińska jest silna
kiepskie masz te pseudo-ironieCloner czy uważasz, że wspaniały technik - Rasiak, powinien grać w silnej gruzińskiej lidze ?
po prostu Petrzalka znalazla sposob na Szkotow, Celtic przed sezonem byl niezgrany, zbyt wiele transferow i sie nie udaloPetrzalka pokonała Celtic i Rangersów a co za tym idzie liga słowacka
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 17:32
Po prostu Vitoria znalazła sposób na Wisłęcloner pisze:po prostu Petrzalka znalazla sposob na Szkotow
Wisła nie była w dobrej formiecloner pisze:Celtic przed sezonem byl niezgrany
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 paź 2005, 17:38
Niggaz pisze:Petrzalka pokonała Celtic i Rangersów
cloner pisze:po prostu Petrzalka znalazla sposob na Szkotow, Celtic przed sezonem byl niezgrany, zbyt wiele transferow i sie nie udalo
ale porazki Rangersow juz racjonalnie nie potrafie wytlumaczyc
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 17:40
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 paź 2005, 17:42
hehe, bo tak daremnie ustawili terminarz, ze najpierw Porto, pozniej Rangersi i sie wszystkim pochrzaniloO jakiej wy porazce mowicie!!! Przeciez Rangersi nie przegrali z slowakami!!!
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 paź 2005, 17:59
cloner tym mnie rozwaliles twierdzac ze gruzinska jest lepsza niz Polska liga, tylko zauwaz ze w tym samym roku Legia poradzila sobie z Lokomotivem Tbilisi a Wisla z WIT Tbilisi (wiec jak widac 2:1 dla polski w pojedynkach), a wg mnie to byl tylko "wyjatek powtierdzajcy regule"cloner pisze:wlasnie, i na tym poznac, ze tamte ligi sa silne, a polska liga jest slabafieldy pisze:
A dlaczego przegrali z Valarengą czy z Dinamem ? odpowiedź jest zawsze taka sama - zlekceważyli przeciwnika - bo napewno Wisła w czasie grania tych meczy miała silniejszy skład.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2005, 9:58
nie napisałem przez "ż" tylko "z" bo mi uciekła "r" więc nie pisz tutaj, że nie wiem jak sie pisze "marzyć". Nie ośmieszaj się [wątki z Rasiakiem i Kałużnym wystarczą]cloner pisze:Cytat:
nie masz się czego doczepić, to się literówki czepiasz
nie literowki, tylko bledu ortograficznego
fieldy pisze:
A dlaczego przegrali z Valarengą czy z Dinamem ? odpowiedź jest zawsze taka sama - zlekceważyli przeciwnika - bo napewno Wisła w czasie grania tych meczy miała silniejszy skład.
cloner pisze: wlasnie, i na tym poznac, ze tamte ligi sa silne, a polska liga jest slaba
fieldy pisze:
według clonera liga gruzińska jest silna
i kolejna dawka mojej "pseudo - ironii" :Ty to napisales, ja wymienilem tylko portugalska i holenderska
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2005, 16:04
z wynikow osiaganych na arenach miedzynarodowych przez polskie, norweskie oraz gruzinskie druzyny mozna smialo wywnioskowac, ze liga polska jest slabsza od pozostalychfieldy pisze:powiedz mi cloner, Valarenga gra w portugalskiej a Dinamo w holenderskiej czy na odwrót ?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2005, 16:12
to jest chyba oczyswiste gdyz Rosenborg regularnie wystepuje w fazie grupowej lm, wyjatkiem bedzie przyszly rok, poza tym norweska zrobila wielkie postepycloner pisze:domysl sie, ktora liga byla wyzej polska czy norweska
nie wiem czy az tak ta norweska jest lepsza od polski, ranking piokazuje ze tak ale jest czasem zludny, wyniki osiagane przez norweskie druzyny to przede wszytskim przez ciezkie warunki panujace na ich stadionachcloner pisze: wynikow osiaganych na arenach miedzynarodowych przez polskie, norweskie oraz gruzinskie druzyny mozna smialo wywnioskowac, ze liga polska jest slabsza od pozostalych
czeher pisze:cloner tym mnie rozwaliles twierdzac ze gruzinska jest lepsza niz Polska liga, tylko zauwaz ze w tym samym roku Legia poradzila sobie z Lokomotivem Tbilisi a Wisla z WIT Tbilisi (wiec jak widac 2:1 dla polski w pojedynkach), a wg mnie to byl tylko "wyjatek powtierdzajcy regule" porazka Wisly z Dinamo
Podobnie mozna przyjac za przyklad mecz Chelsea z Evertonem - urwal im pkt a takie zespoly jak Arsenal Spurs Liverpol (w lidze) nie dali rady wiec mam rozumiec ze Everton jest lepszy od Arsenalu i reszty wymienionych obok???
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2005, 16:13
wiem, że norweska jest wyżej w rankingu od Polskiej.cloner pisze:jakis czas temu Uefa lub FIFa opublikowala ranking lig Exclamation
i domysl sie, ktora liga byla wyzej Question polska czy norweska Question
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio