Polscy kibice - Strona 103

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sty 2011, 17:00

Cloner nigdy nie pisz o zasadach ulicy i jak to Bart ujał "honor", "duma" i "szacunek". Litar splunal na kobiete. Za takie rzeczy dostaje sie w morde nawet od wlasnej ekipy.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 17:02

cloner pisze:Przed kupowaniem biletów powinno się zorientować na jaki sektor się kupuje, a nie na ten najtańszy.
Tam grała kadra, więc nie rozumiem. Bo na stadionie Lecha, to kibice Kolejorza będą terroryzować ludzi z sektora, bo nie śpiewają?

cloner mam wrażenie, że zachłysnąłeś się kibicowskim nurtem i masz dziwne priorytety. Ja jakoś na Legii bywałem często na kadrze i nigdy, ale to nigdy nikt nikogo nie próbował pobić, zeszmacić, opluć, bo nie śpiewa. Bynajmniej nigdy nie widziałem, aby na meczu Legii jakiejś kobiecie, bądź dziecku działa się krzywda.

Po prostu hołota dostała się do koryta, tylko dalej w gnoju stoi...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8731
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 17:12

Bienias pisze:Cloner nigdy nie pisz o zasadach ulicy i jak to Bart ujał "honor", "duma" i "szacunek". Litar splunal na kobiete. Za takie rzeczy dostaje sie w morde nawet od wlasnej ekipy.
Przecież napisałem, co o tym sądzę. Jakieś problemy z czytaniem? Jeśli tak to przypomnę:
cloner pisze:Moje jest takie, że plują tylko Ci malutcy.
Ode mnie tyle. Rozmowa z "elitą" tego forum nie daje mi satysfakcji.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 sty 2011, 17:19

cloner pisze:Przed kupowaniem biletów powinno się zorientować na jaki sektor się kupuje, a nie na ten najtańszy.
cloner no bez jaj, to jest repra. ludzie przyjezdzaja z calej Polski i kupuja bilety w swoich OZPN, napewno pierwsza rzecza jaka zrobia to sprawdzanie czy na danym sektorze w czasie meczow ligowych prowadzony jest mlyn... bo wtedy najprawdopodobniej na reprze tez bedzie :P
Poza tym chyba nie na wszytskich najtanszych sektorach prowadzony jest mlyn...?

Takie rzeczy nie powinni miec miejsca... ale widac bydlo na Lechu zbytnio sie zadomowilo

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 17:24

czeher pisze:cloner no bez jaj, to jest repra. ludzie przyjezdzaja z calej Polski i kupuja bilety w swoich OZPN, napewno pierwsza rzecza jaka zrobia to sprawdzanie czy na danym sektorze w czasie meczow ligowych prowadzony jest mlyn...
Kupując bilet na kadrę nie jest się w stanie sprawdzić, czy dany sektor jest oblegany przez najzagorzalszych kibiców. Czy np zwykły Kowalski wie, czy w miejscu gdzie będzie siedział jadą z dopingiem? Pewnie, że nie.

Może niech Lech reklamuje ten sektor i ostrzega, że tam biją, plują, ale za dopłatą jeszcze zgwałcą i zorganizują masowe molestowanie dzieci...

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 17:27

hola, hola... napinki idą pelną parą...
Bienias pisze:itar splunal na kobiete. Za takie rzeczy dostaje sie w morde nawet od wlasnej ekipy.
w której sek, widać jakoby litar splunął na kobietę ? Jesteś pewny ? Bo jak dla mnie dostaje koleś, który przemieszcza się z prawej do dolnej lewej części ekranu i to w niego celował i to on dostał. Samo plucie oczywiście nie jest niczym godnym pochwały.
bartbuks pisze:Proponuję nie używać słów "honor", "duma" i "szacunek" w kontekście kibiców Lecha.
to jest lepsze od II ligi :lol:
Bienias pisze:iekawi mnie twoje zdanie nt zachowania Litara.....
Otóż to.. zachowanie litara. Oddzielajmy zatem podstawowe sprawy i nie mieszajmy w to Lecha bo to jest śmieszne :lol:
Natomiast aby ocenić, czy też odnieść się do tej sytuacji to:
1) warto by było poznać opinię obu panów i litara i tego kolesia w białym dresie
2) świadków co słyszeli, o co poszło
Bo prawda jest taka, że widzimy tylko i wyłącznie obraz. Nie wiemy o co poszło. Być może koleś zaczął pyskować, może był paru piwkach i włączyło mu się bohaterstwo... tego nie wiemy

Natomiast jasno należy powiedzieć, że kobiety nie opluł, chyba, że kobietę nazwiemy kolesia w białym dresie. Natomiast jak wspomniałem litar mógł i powinien zachować się lepiej, tyle...
Natomiast nie wiem co to rzutuje na wizerunek Lecha... i reszty kiboli. Tu się odniosę do reszty artykułu.
Są w nim przytoczone wypowiedzi litara, które już wcześniej się ukazywały [że w kotle się dopinguje, nie trzyma się rąk w kieszeni - od tego masz 80% reszty stadionu], można parę wymienic, sami pewnie pzreczytaliście. I co ? I są utrzymane na takim poziomie, że ktoś kto jest zupełnie nie w temacie pomyśli "olaboga, co to się w tym Poznaniu dzieje... kibole, toż to chuligani! A co na to klub!? och ach współpracuje i chwali się nimi... sodoma i gomora". O to chodzi GW, mają z nami wojnę... jak myślicie... dlaczego ten artykuł pojawił się dzisiaj [na głównej stronie ogólnopolskiej GW !! nie ma ważniejszych spraw ;> ? ] i po prawie 3-ech mc-ach ? Przed meczami na wiosnę i w trakcie sprzedaży karnetów ? hmm
Może niech Lech reklamuje ten sektor i ostrzega, że tam biją, plują, ale za dopłatą jeszcze zgwałcą i zorganizują masowe molestowanie dzieci...
poziom dobiegł dna :|

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 17:30

MENDEZ pisze:poziom dobiegł dna
Poziom to może sięgnąć dna, a dobiec to możesz do autobusu 8)

Dna to on sięgnął na omawianym sektorze i w w/w sytuacji.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2275
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 sty 2011, 17:31

MENDEZ pisze:2) świadków co słyszeli, o co poszło
Bo prawda jest taka, że widzimy tylko i wyłącznie obraz. Nie wiemy o co poszło. Być może koleś zaczął pyskować, może był paru piwkach i włączyło mu się bohaterstwo... tego nie wiemy

To nie zmienia faktu, że buractwo Litara sięgnęło zenitu.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 sty 2011, 17:31

Polecam jedno z moich ulubionych for czyli forum Wiary Lecha, a dokładniej dział "Bojkot GW". Tam możemy dowiedzieć się na przykład, że to nagranie jest zmanipulowane, Litar nikogo nie opluł (autentyk), a GW będzie musiała przepraszać pana prezesa. Jedno z lepszych miejsc do poprawy humoru w internecie.

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 28 sty 2011, 17:35

Bartbuks widziałeś dzisiaj spadającą lodówkę wczesnym rankiem przypadkiem? Takie fantazje chłopie tworzysz, że nie wiadomo czy to śmiać się czy płakać.
Naprawdę robisz tu za prawdziwą gwiazdę - w każdym temacie wszystko wiesz najlepiej. Jesteś naprawdę cool.

PS. Piszcie dalej. Idzie Wam to wybornie. Poczytać i pośmiać się zawsze można, ale nic więcej.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 sty 2011, 17:36

Też wg mnie nie opluł kobiety. Sprawa jest prosta - nikt nie każe robic spotkań reprezentacji w Poznaniu, jeżeli mają byc takie akcje. Inna sprawa, że ciekawi mnie jak wygląda sytuacja na młynach na innych stadionach podczas meczów reprezentacyjnych.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 17:36

Możemy nazwać plucie dnem, ok zgadzam się. Natomiast na 100% nie dostała kobieta.
Po drugie czy taka sytuacja jest godna 1 strony, nie ma spraw ważniejszych, oraz czy to naprawdę takie wielkie 'halo' ?

Natomiast racja, mówi się sięgać dna, jednak tutaj za "pomocą" Twoich postów on, aż dobiegł -takie tempo, tyle czasu potrzebowałeś by pisać farmazony

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sty 2011, 17:41

Otóż to.. zachowanie litara. Oddzielajmy zatem podstawowe sprawy i nie mieszajmy w to Lecha bo to jest śmieszne
mam rozumiec ze cale stowarzyszenie na czele ktorego stoi jest smieszne? po tym co zrobil jak najbardziej. pamietaj ze on jako szef stowarzyszenia reprezentuje je swoja parszywa geba.
1) warto by było poznać opinię obu panów i litara i tego kolesia w białym dresie
2) świadków co słyszeli, o co poszło
jednym slowem jego kumpli z WL. tak oni zawsze mowia prawde a GW klamie.
w której sek, widać jakoby litar splunął na kobietę ? Jesteś pewny ?
1.48.
Natomiast na 100% nie dostała kobieta
zaraz napiszesz ze Litara tam nie bylo :lol:

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 17:47

Bienias pisze:1.48.
Jak Twoje oczy tam widzą, że dostała kobieta to są dwa wyjścia:
1) idź do okulisty, lub załóż okulary
2) dalej okłamuj siebie i pisz w uparte, że kobieta dostała
Bienias pisze:mam rozumiec ze cale stowarzyszenie na czele ktorego stoi jest smieszne?
Nic takiego nie napisałem. Przeczytaj co napisałem raz jeszcze.
Bienias pisze:jednym slowem jego kumpli z WL. tak oni zawsze mowia prawde a GW klamie
Skąd wiesz, że wszyscy z WL ? To kadra była. Dobra inaczej: po prostu dobrze by było wiedzieć, o co poszło i jakie padały tam słowa.
Bienias pisze: zaraz napiszesz ze Litara tam nie bylo
:roll:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 19:00

BERGKAMP pisze:Naprawdę robisz tu za prawdziwą gwiazdę - w każdym temacie wszystko wiesz najlepiej. Jesteś naprawdę cool.
Podobno mają mnie zaprosić do 13 edycji "Tańca z Gwiazdami". 8) Chcesz autograf?

Widzę, że Poznań się przebudził, aby bronić regionalnych tradycji.
maciek_88 pisze:Sprawa jest prosta - nikt nie każe robic spotkań reprezentacji w Poznaniu, jeżeli mają byc takie akcje.
I nikt zapewne przez jakiś czas nie będzie ich tam robił.

Tak jak byłem przeciwny zachowaniu Starucha i Legii na Konwiktorskiej, tak jak na Łazienkowskiej cały stadion gwizdał, gdy rozpoczął się doping dla Legii w meczu z Rumunią, tak tutaj też jestem zniesmaczony. Większe chamstwo widziałem na meczu z Grecją w Bydgoszczy, gdzie grupa kilkunastu mężczyzn po trzydziestce (oczywiście w odpowiednim nastroju) zaczepiała ludzi w sektorze rodzinnym, a ochrona udawała, że tego nie widzi. Przez 90 minut!

I nic nie tłumaczy zachowania ludzi na tamtym filmie. I nie chodzi tutaj o to dlaczego, tylko że ten człowiek mianuje się wizytówką kibiców Lecha i ich przedstawicielem w klubie. Jak wam to pasuje, to graty. Jaki wódz, takie wojska.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”