Manchester United (zbiorczy) - Strona 103

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 08 sie 2005, 21:28

Ja bardzo sie ciesze ze Rio przedluzyl kontrakt...dla mnie jest on jednym z najlepszych o ile nie najlepszym srodkowym obronca na swiecie....zgadzam sie z wami ze przydal by mu sie partner w stylu Milito....ale o tym to mozemy tylko pomarzyc....Fergi sciagnie pewnie jakiegos pomocnika i to bedzie tyle co do transferow w tym oknie... :(

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 08 sie 2005, 22:29

Liverpool chcial kupic Andrade ale jak usłuszeli cene- 20mln euro to sie speszyli i widocznie nic im nie chciano spuscic.
King mysle ze kosztowal by w granicach tego co Andrade i ja naprawde bym go w MU nie chcial i tez sie nim poki co nie interesujemy.
Mlitho jest zdecydowanie lepszy.
A za 20 mln to juz w zasiegu byłby Kompany.

Rio podpisal, fajnie tylko ciekawe ile zarabia.
Kleba zwolnił miejsce na ławce i tyle.I tak by zniego porzytku nie bylo.Teraz pewnie zaliczy swietny sezon i wszyscy beda płakac :P
Ale na jego pozycji moze tez grac Richardson i moze dlatego Fergi go sprzedal.
Sprzedajemy a ja dalej czekam na wzmocnienia bo bez nowego DMF nic nie zdzialamy.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 sie 2005, 9:21

No przeciez niezłe jaja były z przedłużeniem kontraktu przez Rio. Zarazbiał 100 tys. Ł tyg. i 20 tys więcej tygodniowo. Od dwóch miesięcy sie kłócil z Glazerem i Fergiem na ile będzie opiewać jego tygodniówka. W końcu nie wiem na ile przystał.

Jorge Andrade to bardzo dobry obrońca, jak widziałem go na meczach reprezentacji Portugalii, to nieźle czyścił pole :P Byłby dobry. Nie chcecie Owena, a mógłby wam sie przydać, bo nie wiadomo w jakiej formie będzie Rooney i RVN.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 sie 2005, 10:10

Mikusinski pisze:No przeciez niezłe jaja były z przedłużeniem kontraktu przez Rio. Zarazbiał 100 tys. Ł tyg. i 20 tys więcej tygodniowo. Od dwóch miesięcy sie kłócil z Glazerem i Fergiem na ile będzie opiewać jego tygodniówka. W końcu nie wiem na ile przystał.

Jorge Andrade to bardzo dobry obrońca, jak widziałem go na meczach reprezentacji Portugalii, to nieźle czyścił pole :P Byłby dobry. Nie chcecie Owena, a mógłby wam sie przydać, bo nie wiadomo w jakiej formie będzie Rooney i RVN.
Mam dla Ciebie dobrą radę. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj...i przede wszystkim NIE NABIJAJ.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sie 2005, 10:10

Mikusinski pisze:bo nie wiadomo w jakiej formie będzie Rooney i RVN

Dal mnie wiadomo w jakiej beda formie - cudownej :wink:
Dzsiaj mecz z Debreczynem i licze że ich pojedziemy u siebie coś koło 4:0 żeby sie w rewanżu nie meczyć i dac pograc rezerwowym. Dzisaj nie zagrają: Giggs, Brown, Keano, Saha,Solskiaer,Fortune

A oto kadra na mecz z Debreczynem:

Van der Sar, Howard, G Neville, Ferdinand, Silvestre, Pique, O'Shea, Heinze, Richardson, Keane, Scholes, Fletcher, Smith, Miller, Rooney, Ronaldo, Park, Van Nistelrooy, Rossi.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 sie 2005, 10:31

Rossi pisze: Dzsiaj mecz z Debreczynem i licze że ich pojedziemy u siebie coś koło 4:0 żeby sie w rewanżu nie meczyć i dac pograc rezerwowym. Dzisaj nie zagrają: Giggs, Brown, Keano, Saha,Solskiaer,Fortune

Debreczyn wyeleminował w pięknym stylu Hajduk.Napewno nie bedzie latwo, licze ze będzie wynik jak to kiedyś osiągneliście z Excelsiorem czy jak to tam ten z 6 ligi :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sie 2005, 10:40

Figo11 pisze:
Rossi pisze: Dzsiaj mecz z Debreczynem i licze że ich pojedziemy u siebie coś koło 4:0 żeby sie w rewanżu nie meczyć i dac pograc rezerwowym. Dzisaj nie zagrają: Giggs, Brown, Keano, Saha,Solskiaer,Fortune

Debreczyn wyeleminował w pięknym stylu Hajduk.Napewno nie bedzie latwo, licze ze będzie wynik jak to kiedyś osiągneliście z Excelsiorem czy jak to tam ten z 6 ligi :wink:
Spotkały się dwie potęgi Hajduk i Debreczyn :lol: W pierwszym meczu Debreczyn pojechal ich u siebie 3:0 a w drugim Hajduk u siebie chciał odrabiać staray a ci ich najzwyczajniej wypunktowali kontraktakami. W pierwszym meczu z Exster czy jak im tam w pierwszym meczu wystąpili rezerwowi i dlatego wynik był 1:1 no ale iadomo że Exster nie byłza bardzo galaktyczny :lol: i mozna było wygrać

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 10:54

Rossi pisze:Dzisaj nie zagrają: Giggs, Brown, Keano, Saha,Solskiaer,Fortune

A oto kadra na mecz z Debreczynem:

Van der Sar, Howard, G Neville, Ferdinand, Silvestre, Pique, O'Shea, Heinze, Richardson, Keane, Scholes, Fletcher, Smith, Miller, Rooney, Ronaldo, Park, Van Nistelrooy, Rossi.
To w końcu Keane zagra, czy nie? :lol:

Mecz wydaje się mieć jednego faworyta - Manchester. Sądzę jednak, że Debreczyn nie da się łatwo pokonać, to jest drużyna ambitna, która, pomimo faktu, że nie prezentuje wysokiego poziomu, może sprawić niespodziankę... Miejmy na uwadze to, że Celtic grał z o wiele gorszą drużyną, a przegrał, z MU może być podobna sytuacja... ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 09 sie 2005, 10:55

Z RvN to ja nie jestem taki pewien.Za to Rooney to jest pewniak jesli chodzi o forme.
Owena to ja tu wogule nie chce.Nie lubie tego gracza a jak grał w Liverpoolu to grał przecietnie i miał mnostwo kontuzji.

Co do Andrade to zdania nie zmienie.W Deportivo dovbre mecze przeplata srednimi i dlatego go nie chce.To jest najwyzje klasa Browna.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sie 2005, 11:02

Keano nie zagra tak przynajmnie mi wiadomo :wink:

Tak Andrade porównujesz do Browna. Kluczowy zawodnik wicemistrzów Europy pewne miejsce w skłądzie porównujesz do naszego Wesa który nie może sobie poradzić w wyparciu z pierwszej jedenastki takiego tuzaj jak Silvestre. No to troche spowodowane jest przez kontuzje ale fakty są takie że Silvestre gra a Brown nie :!: Chcociąz bardzo lubie Wesa

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 09 sie 2005, 14:54

Silvestre gra jak Brown ma kontuzje.
Andrade dla mnie to troche wiecej niz przecietniak.
Brown jest kontuzjogenny i ciezko mu jest a mimo to jest swietnym obronca.
Andrade dobrze gral na Euro a teraz gra przecietnie, ogladałem sporo meczy ligi hiszpanskiej.
Po za tym nominalnie Brown jest prawym obronca tylko Fergi go przekwalifkowal bo Gary jest nie do wygryzienia a tak dobry obronca jak Brown ma wieksze ambicje niz ława.I w tym sezonie w meczach w ktorych Wes gral niejednokrotnie grał bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 09 sie 2005, 16:59

Mikusinski pisze:No przeciez niezłe jaja były z przedłużeniem kontraktu przez Rio. Zarazbiał 100 tys. Ł tyg. i 20 tys więcej tygodniowo. Od dwóch miesięcy sie kłócil z Glazerem i Fergiem na ile będzie opiewać jego tygodniówka. W końcu nie wiem na ile przystał.
.
Rio klucil sie z Davidem Gil'e, a nie z Fergusonem ani tym bardziej z Glazerem......bo co Glazera ma obchodzic jego własny klub....dla tego **** licza sie tylko zyski..... A Rio zgodzil sie na proponowanej od poczatku pensji...czyli 100 tys Funtow tygodniowo...A co do partnera Rio na środku obrony.....to bardzo chetnie widzial bym Milito lub Kompanego.....ale wydaje mi sie ze obaj sa dla nas nieosiagalni w tym oknie transferowym...

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 09 sie 2005, 17:23

Skład United na dzisiejsze spotkanie według The Sun: Van der Sar; Neville, Ferdinand, Silvestre, Heinze; Ronaldo, Scholes, Keane, Park; Van Nistelrooy, Rooney.

Gospodarze wygrają co najmniej trzema bramkami, każdy innym wynik będzie w moim odczuciu sporą niespodzianką.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 09 sie 2005, 20:08

Jezeli bedzie taki sklad jak napisal Kostek...to szykuje sie niezly pogrom na Old Trafford......obstawiam 5-0 :twisted: !!!!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 21:34

ryzy89 pisze:Jezeli bedzie taki sklad jak napisal Kostek...to szykuje sie niezly pogrom na Old Trafford......obstawiam 5-0
Upps, Twój zakład raczej nie wypali. ;) Jest 35 minuta meczu, i MU wygrywa co prawda, ale tylko 1:0. Debreczyn trzyma się dobrze, oglądam obecnie trzy mecze na raz, i tak sobie skaczę, i sądzę, że MU wygra tylko 2:0. Debreczyn jest słaby, ale nadganai to ambicją... ;)

A gola strzelił Wayne Rooney - to tak na marginesie. :lol:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”