Widzę, że nie ustają marzenia o ściągnięciu Ramosa. To kapitalny gracz, oczywiście, ale ja go w Milanie nie chcę - nie szukamy takiego piłkarza na prawą obronę, a poza tym potrzebujemy kogoś tańszego, zresztą mam uraz do hiszpańskich graczy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 mar 2011, 14:46
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 mar 2011, 16:57
Taiwo, Lucho(Zawsze podziwiałem tego gracza i zdziwiłem się, że z Porto nie odszedł do większego klubu. Teraz już chyba za późno. 30 lat na karku.) i Mbia.Widziano go też na meczu Marsylia - ManU. Ciekawe, kogo obserwował.
Jeżeli Ramos jest naprawdę w złych stosunkach z Mourinho i będzie chciał odejść to jest duża szansa, że do nas trafi. Pewnie na takiej zasadzie jak Robinho - prezent od Sylvio dla kibiców. Galliani zawsze powtarza, że jeżeli jest okazja na transfer "mistrza" to Milan czeka co się wydarzy. Osobiście wolałbym chociażby Van der Wiela, ale wiem jakie panuję realia u nas klubie. Jeżeli jest szansa na gracza takiego formatu po w miarę przystępnej cenie to wysyła się tam Gallianiego. Dla mnie wygląda sprawa tak. Milan na transfer nie będzie naciskał, jeżeli Real nie wyrazi chęci sprzedaży. Jednak jak tylko Ramos będzie na rynku to Galliani będzie w Madrycie.Widzę, że nie ustają marzenia o ściągnięciu Ramosa. To kapitalny gracz, oczywiście, ale ja go w Milanie nie chcę - nie szukamy takiego piłkarza na prawą obronę, a poza tym potrzebujemy kogoś tańszego, zresztą mam uraz do hiszpańskich graczy.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 02 mar 2011, 20:39
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 03 mar 2011, 11:08
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 mar 2011, 11:26
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 mar 2011, 16:46
Bardzo ładnie Crudelli się wypowiedział, oby w zarządzie też tak myśleli i uczyli się na błędach.Ewentualny powrót Kaki: "Bardzo kocham Milan i jego piłkarzy. Jednak ostatnie doświadczenia nauczyły mnie, żeby nie idealizować gwiazd. Kocham Ibrę jako wielkiego gracza, ale nie jako człowieka, bo grał w Juventusie i Interze. To samo tyczy się Szewczenki, który po transferze do Chelsea od razu całował ich koszulkę. Jeśli chodzi o Kakę, to sądzę, że sentymenty w piłce nożnej nie mają sensu. Nie można go brać za zasługi z przeszłości. Ricky do Interu? Piłkarze to profesjonaliści, ale często najemnicy. Idą tam, gdzie więcej płacą".
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 mar 2011, 19:20
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 mar 2011, 19:31
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 mar 2011, 19:33
Sahin jest lepszy od każdego z nich a też pasuje na tą pozycję idealnie.Banega, Poli, Montolivo, mało tych opcji do kupienia na następcę Pirlo.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 mar 2011, 19:35
Droższy i dotego raczej niechętny do przeprowadzki. W Dortmundzie kroi się fajna ekipa i raczej nie będą chętni do sprzedaży.Sahin jest lepszy od każdego z nich a też pasuje na tą pozycję idealnie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 mar 2011, 19:36
Czy jest lepszy od każdego to nie wiem, na pewno od wszystkich lepszy jest Xavi, z tych samych względów go nie wymieniłem w tym gronie.Sahin jest lepszy od każdego z nich a też pasuje na tą pozycję idealnie.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 mar 2011, 19:37
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 mar 2011, 19:39
Piszecie o Hamsiku czy Pastore a jak wtrące Sahina to nagle problemem jest to jakie jest prawdopodobieństwo transferu
Ja po cichu liczę, że zrobimy transfer a'la Rui Costa, czyli wewnątrz ligowy i marzy mi się Pastore, bądź Hamsik. Mało realne, ale marzenia nie kosztują
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 mar 2011, 19:42
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 mar 2011, 19:45
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio