W przeciwieństwie do prerzydenta, co?
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 23 kwie 2025, 18:52
Zasugerowałeś się koroną brytyjską pisząc takie rzeczy?
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 23 kwie 2025, 19:28
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 23 kwie 2025, 19:36
To se nevrati. Konstytucję trzeba by zmienić.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 23 kwie 2025, 19:41
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 23 kwie 2025, 19:48
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 23 kwie 2025, 20:03
Ja często sosem, którego bym normalnie użył na wierzch, tj. keczupem albo bazyliowym, ewentualnie sos tatarski. Masła czy margaryny do kanapek nie używam już od kilkunastu lat - odzwyczaiłem się, a jako, że zwykle używam czegoś na wierzch, to po prostu zamiast tego smaruję od spodu cienką warstwą.
Król jest tylko jeden, a imię jego Robert.

Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 kwie 2025, 20:49
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2025, 21:35
Chyba moi sąsiedzi mają coś takiego, ale niestety napierdala non-stop za dnia i doprowadza mnie do kurwicy.Chlopaczek pisze: ↑23 kwie 2025, 20:49Doslownie pare dni temu bylem u znajomego stoimy sobie na balkonie i nagle slysze odglosy jakiegos jastrzebia. Kilkukrotne miarowe za chwile odglosy jeszcze innego nieznanego mi ptaka. Okazalo sie ze mieli problem z golebiami wlasnie i zamontowali na dachu takiego ptaszora ktory co jakis czas wydaje wspomniane odglosy.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 23 kwie 2025, 21:38
Właśnie miałem pisać, że kojarzę o co chodzi ale takie urządzenie to raczej stawiają na jakichś dworcach, urzędach czy innych budynkach publicznych a nie na balkonie w bloku xdfutbolowa pisze: ↑23 kwie 2025, 21:35Chyba moi sąsiedzi mają coś takiego, ale niestety napierdala non-stop za dnia i doprowadza mnie do kurwicy.Chlopaczek pisze: ↑23 kwie 2025, 20:49Doslownie pare dni temu bylem u znajomego stoimy sobie na balkonie i nagle slysze odglosy jakiegos jastrzebia. Kilkukrotne miarowe za chwile odglosy jeszcze innego nieznanego mi ptaka. Okazalo sie ze mieli problem z golebiami wlasnie i zamontowali na dachu takiego ptaszora ktory co jakis czas wydaje wspomniane odglosy.
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 kwie 2025, 22:06
Specjalnie go dopytalem. To dziala na zasadzie fotokomorki w promieniu 10 metrow ale jest tez tryb ze uruchamia sie w okreslonych odstepach czasowych.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 kwie 2025, 8:40
Myślę, że fotokomórka działająca na ruch ma więcej sensu niż to coś, co uskuteczniają u mnie. Ja akurat mam duży problem z dźwiękami, które się powtarzają, a tutaj biurko mam przy oknie, więc naparza mi to jęczenie cały czasChlopaczek pisze: ↑23 kwie 2025, 22:06Specjalnie go dopytalem. To dziala na zasadzie fotokomorki w promieniu 10 metrow ale jest tez tryb ze uruchamia sie w okreslonych odstepach czasowych.
Jezeli ktos ma ustawione na krotkie interwaly to wierze ze moze irytowac bo te odglosy byly zdecydowanie slyszalne.
futbolowa

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 kwie 2025, 10:35
https://militaria.pl/p/dzwiekowy-odstra ... d0QAvD_BwEChlopaczek pisze: ↑23 kwie 2025, 22:06Specjalnie go dopytalem. To dziala na zasadzie fotokomorki w promieniu 10 metrow ale jest tez tryb ze uruchamia sie w okreslonych odstepach czasowych.
Jezeli ktos ma ustawione na krotkie interwaly to wierze ze moze irytowac bo te odglosy byly zdecydowanie slyszalne.
Delpiero14
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio