Post Wyświetl pojedynczy post autor: Antoni Walendziak » 26 sty 2024, 13:22
Antoni Walendziak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 26 sty 2024, 13:27
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 sty 2024, 13:30
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 26 sty 2024, 13:31
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 26 sty 2024, 13:54
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 26 sty 2024, 15:07
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 26 sty 2024, 15:22
Przypomnij sobie jak wyglądało lfc przed Kloppem, to będziesz wiedział jak będzie wyglądało po Kloppie.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 26 sty 2024, 15:30
Zygmunt-1 pisze: ↑26 sty 2024, 15:07Razem z Kloppem odchodzi cały sztab oraz pan Schmadtke. Musiało się coś wydarzyć większego, przynajmniej tak to wygląda. Z jednej strony jestem w stanie zrozumieć, że człowiek pracujący wiele lat pod ogromną presją może powiedzieć "dość", ale z drugiej to hurtowe odejście. Jurgen decyzję podjął już jakiś czas temu, dziwnie to wszystko wygląda.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 26 sty 2024, 15:32
Myślę, że skoro brakuje mu ogólnego paliwa, to może zrobi sobie roczną przerwę, tak jak Guardiola po wyjeździe z Katalonii. Nie wierzę w żaden Bayern ani inne PSG, bo nie sądzę, że taki klub byłby w stylu Kloppa. On sam do tej pory dobierał mniejsze kluby-marki albo takie, które od dawna znajdują się w posusze. Myślę, że jeśli trafi do Hiszpanii, to nie do Realu czy Barcelony, ale do Atlético, które mógłby podbudować po latach cholizmu i niewykorzystanego potencjału. A jak do Włoch, to nie do Juventusu, a do Milanu. Tak bym to obstawiał.
Quercus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 sty 2024, 15:48
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 sty 2024, 15:48
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 sty 2024, 15:50
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 26 sty 2024, 15:52
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 sty 2024, 15:59
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 26 sty 2024, 16:09
Nie no, to jest trochę dopowiadanie sobie. Tzn ja nie neguje, że presja etc no ale patrzysz na zdjęcia sprzed dekady i stwierdzasz ,że ktoś się postarzal. No się postarzal. Chyba tylko Ibisz młodnieje z wiekiem hehe. To czy się postarzal bardziej niż powinien to już właśnie trochę dopowiadanie sobie bo teza jest nieweryfikowalna lol. A z presja, myślę że oni na pewnym poziomie się po prostu 'zaprzyjazniaja'. Ucza się z nią żyć.
To fragmencik z wywiadu Kloppka.That means a season starts and you plan pretty much the next season already. When we sat there together talking about potential signings, the next summer camp and can we go wherever, the thought came up, ‘I am not sure I am here then anymore’
masacra
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio