Chociaż może zbyt surowo do tego podchodzę. Ostatecznie to oni zatrudnili Kloppka hehe.
Tak czy inaczej głupota na tą chwilę byłoby chociaż nie spróbować z tym Alonso. Jak nie będzie chciał to nie ale spróbować trzeba.
Twitterek...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 26 sty 2024, 18:13
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 26 sty 2024, 18:26
Byłby pierwszym trenerem od razu po Jurgenie, niewykluczone że wobec tego kilku kluczowych zawodników odeszłoby latem. Nie byłoby Ci go szkoda, żeby się sparzył? Niby najemnik, ale jednak kilka lat na Anfield spędził, swoją twarzą firmował chociażby Stambuł.
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 sty 2024, 18:35
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 26 sty 2024, 18:40
Wydaje mi się, że nie rozumiem pytania
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 sty 2024, 18:46
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 26 sty 2024, 18:47
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 sty 2024, 18:57
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 sty 2024, 19:05
Gdzie mam podpisać?
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 26 sty 2024, 19:31
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 26 sty 2024, 19:34
No niestety - ja bardzo chętnie bym zobaczył Kloppo w Realu (idealnie by pasował pod tę kadrę) - pewnie Real się z nim minie, bo Carlo to najlepszy możliwy trener dla Pereza (też nie ma co narzekać z perspektywy fana) - teraz Klopp to najlepszy trener świata, ale za 30 lat będą liczyć się wyniki, a wynikowo jest za całą karierę na poziomie Beniteza, więc tu rzeczywiście przydałoby się objąć jakiegoś giganta i zgadzam się z tą diagnozą.masacra pisze: ↑26 sty 2024, 18:01Nie wiem z tym Realem, to moje 'myslenie życzeniowe' lol. Po prostu życzę, po ludzku tego, żeby pokazał że jest goat, albo przynajmniej miał taką szansę tak jak jego łysy kolega z Manchesteru. Dlatego mam nadzieję, że będzie wybierał między Realkiem ew Bayernikiem i zrobi tam jakieś potworki pokoleniowe. Chociaż jak zrobi z jakiegoś biedamilanku top klub za grosze to, wiadomo respect do końca, ale różne takie Bernabeuy będą potem patrzeć na ilość pucharków i kręcić nosami hehe.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 sty 2024, 19:37
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 sty 2024, 19:43
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 26 sty 2024, 19:58
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 26 sty 2024, 20:17
No. Ale zostawmy to dzieciakom z przyszłości. My sobie żyjemy tu i teraz i mamy to szczęście oceniać takie sprawy w pełnym kontekście a nie w oderwaniu od niego patrząc na suche cyferki, jak przyszłe pokolenie(a) będą.
masacra
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio