Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2011, 14:21
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2011, 14:24
Polecam statystyki z tego meczu na tle innych spotkań Milanu w LM. Statystyki nie kłamią, zwłaszcza w starciu "subiektywna opinia vs. statystyki z meczu". Tym bardziej, że od miesięcy to odpuszczanie LM było widoczne.Ja podzielam obserwacje tych kibicow ktorzy mowia ze Milan tego meczu nie zagral na pol gwizdka.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2011, 14:44
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2011, 14:49
Gdzieś Ty był w latach 2004-2009? Pojawiałeś się tylko na mecze Ligi Mistrzów, czy po prostu nie interesowałeś się ligą włoską?Milan odpuszczajacy lige? Bzdura.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2011, 15:04
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 mar 2011, 15:29
Co tym razem mam kompleks Milanu?Kibice Manchesteru nie mają się już gdzie napinać?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 mar 2011, 15:36
Nie widziałem meczu z Bari. Mecz z Palermo miałem na kuponie, który Milan mi skutecznie zawalił i oglądałem go gdzieś do 60 minuty.Widziałeś choć kwadrans z tych spotkań? Nie?
Ktoś jeszcze miał inne priorytety czy tylko Seedorf? Bo nie wiem czy cały Milan odpuścił ten dwumecz czy tylko Holender? Gattuso w pierwszym meczu też sprawiał wrażenie jakby go wynik nie urządzał.Seedorf od lat miał inne priorytety od reszty ekipy, więc dobrze, że się nie pytasz.
No ale zaraz. Skoro Milan tak świadomie był w stanie odpuścić mecz z Anglikami bo myśli o mistrzostwie to z jakiej paki może u siebie kilka dni później zlekceważyć taką ekipę jak Bari jeśli olał Tottenham żeby niszczyć rywali w Serie A? Dlaczego brak formy i dynamiki Ibry, Pato i Robinho mógł przeszkadzać w meczu z Bari a nie był argumentem, dla którego Milan mógł odpaść z Kogutami? Dlaczego Ibra i Robinho nie byli zmieniani i oszczędzani na ligę?Lekceważenie rywala, brak Ibrahimovicia w formie, brak dynamiki u Robinho i Pato, zbyt defensywne ustawienie wyjściowe, brak rozgrywającego w pomocy, sędzia (w meczu z Bari).
Wybierz sobie któreś.
Nie wątpię ale to się tyczy nie tylko Milanu, że wielkie mecze wyzwalają dodatkową motywację i rządzą się swoimi prawami ale jeśli ktoś myśli o tytule to chyba oczywistym jest, że musi wygrywać ze wszystkimi a nie motywować się tylko na największych.To nie przypadek, że z Juventusem w Turynie zagrali o wiele lepiej, niż z Bari u siebie.
Chłopaczek już ładnie to opisał. Co innego olać mecz o pietruszkę w lidze jak ma się pewne 2 miejsce kiedy 3 dni później gra się z Barcą na CN albo zagrać rezerwami mecz w LM kiedy jest się pewnym awansu a w lidze walczy o majstra a co innego pisać, że celowo odpada się z fazy pucharowej LM co jak pisałem wiąże się z konkretnymi stratami jeśli chodzi o kasę bo LM to jednak biznes. To w takim razie po co Milan w ogóle wychodził z grupy jeśli od razu chciał odpaść? Przecież zamiast Spurs mogli trafić równie dobrze na Barcelonę, MU albo Chelsea?Kilka lat temu do fanów nie docierało, że odpuszczają mecze ligowe dla LM. Teraz nie dociera odwrotne traktowanie rozgrywek. I pewnie nie zdąży dotrzeć, bo w przyszłym sezonie, zgodnie z zapowiedziami Gallianiego, Milan ma już walczyć na wszystkich frontach, a nie skupiać się tylko na krajowych rozgrywkach.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 mar 2011, 15:51
Masz do niego problem to pisz na priva a nie zaśmiecaj nam tematu głupimi, nic nie wnoszącymi do rozmowy postami.Zapamiętaj sobie jedno kretynizm, debilizm będę wyszydzał na każdym kroku, niezależnie od tego czyje barwy reprezentuje kibic. A wynaturzenia Wilmore to czystej postaci DEBILIZM
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2011, 15:56
Dziwne, powinieneś był widzieć w tym meczu, że piłkarze biegają mniej, niż normalnie.Jezeli chcesz mnie zaskoczyc statystykami
Takiej odpowiedzi mogłem się spodziewać. Gdyby udzielił się w prasie Allegri mówiąc, że przez wzgląd na ligę zespół przygotował tak, a nie inaczej, i nakazał zespołowi grę na pół gwizdka, to i tak twierdziłbyś, że to dżentelmeńska wypowiedź, a nie prawda.Nawet jezeli to prawda to oczywiscie nie swiadczy to o odpuszczaniu
Wiem ze jak cos sobie wbijesz do glowy to koniec i kropka.
To nie dziwię się Twoim chybionym sądom, czeher też lubi napisać coś na temat meczów, których nie ogląda.Nie widziałem meczu z Bari. Mecz z Palermo miałem na kuponie, który Milan mi skutecznie zawalił i oglądałem go gdzieś do 60 minuty.
Trudno mu się dziwić, skoro najeżdżał na niego Jordan.Gattuso w pierwszym meczu też sprawiał wrażenie jakby go wynik nie urządzał.
Pirlo, którego zabrakło. Nigdy nie słyszałeś o tym, że w Milanie jest kilku piłkarzy, którzy się mobilizują tylko na największe mecze? Seedorf w meczu z Tottenhamem zagrał najlepsze spotkanie od lat.Ktoś jeszcze miał inne priorytety czy tylko Seedorf?
Bo Bari wcześniej rezerwy Milanu pojechały 3:0. Na wyjeździe. Znów nie doczytujesz - pisałem nie raz po tym meczu, że pierwsze 45 minut odpuścili, ale gryźli trawę w drugiej połowie. Zresztą zdobyli dwie bramki, w tym jedną prawidłową, byli od Bari później zdecydowanie lepsi. Nie wyszło, ale się starali. To Ci umyka wyraźnie, bo nie oglądasz meczów, stąd dziwi mnie to, że się wypowiadasz mimo to.to z jakiej paki może u siebie kilka dni później zlekceważyć taką ekipę jak Bari
Bo z Bari grali w piłkę, z Tottenhamami trwali przez 90 minut.Dlaczego brak formy i dynamiki Ibry, Pato i Robinho mógł przeszkadzać w meczu z Bari a nie był argumentem, dla którego Milan mógł odpaść z Kogutami?
Masz jakiś pomysł na kogo mogli zostać zmienieni, skoro Inzaghi jest kontuzjowany, Seedorf musiał być zdjęty, Boateng również, Cassano i Emanuelson byli niedostępni? Masz choć blade pojęcie o możliwościach Allegriego przed tym meczem, czy stosujesz taką radosną twórczość jak inni, którzy nie zauważali olewactwa Milanu w tym dwumeczu?Dlaczego Ibra i Robinho nie byli zmieniani i oszczędzani na ligę?
Ale mocno wybiórczo, jak zwykle, ten typ tak ma.Chłopaczek już ładnie to opisał.
Ty naprawdę nie wiesz, czy tylko udajesz?To w takim razie po co Milan w ogóle wychodził z grupy jeśli od razu chciał odpaść?
Sam sobie odpowiedziałeś - bo nie interesujesz się ligą włoską.nie rozumiem jak druga najbardziej utytułowana drużyna w historii tych rozgrywek miałaby świadomie je odpuszczać.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2011, 16:36
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2011, 16:46
A teraz spójrz sobie na dystans pokonany przez pojedynczych piłkarzy, to się zdziwisz.Wiec wyglad to tak.
Nie, na podstawie swojej nie udowodnisz swoich racji. Rezerwowi z Ajaxem biegali więcej, niż z Tottenhamem, gdy mieli nóż na gardle i podobno walczyli o awans. W najważniejszych meczach grupowych więcej biegali atakujący, niż z Tottenhamem, gdzie podobno chcieli awansować.Ty na jej podstawie mozesz udowadniac swoje racje ja z latwoscia moge udowodnic swoje.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2011, 16:54
To Ty je podales. I tak przeklamuja one rzeczywistosc. Brawo.Wilmore pisze: Bo te statystyki, które pokazałeś, przekłamują rzeczywistość
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 mar 2011, 16:59
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2011, 17:04
I znów kłamiesz.To Ty je podales.
Dobre pytanie.Wilmore czy te różnice w kilometrach są aż tak duże aby stwierdzić fakt o tym czy danej drużynie się chciało biegać
Tottenham akurat pozwalał na bardzo wiele, zwłaszcza w rewanżu.Gra się tak jak rywal pozwala
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2011, 17:11
Czlowieku. Chciales udowadniac ze Milan (czyli calosciowo jako druzyna) odpuscil sobie mecz na podstawie tego "że Milan w meczach z Tottenhamem biegał mniej, niż w meczach z takimi potęgami jak Auxerre czy Ajax.". Poprosilem o te statystyki dales linka ja przepisalem do tematu coby wszyscy leniwi mogli sie zapoznac.Wilmore pisze:I znów kłamiesz.To Ty je podales.
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio